ha sehit olmus, ha yasamini yitirmis. sonucta olen olmus, ates dustugu yeri yakmis. ama bazi primciler bunun uzerinden duyar kasicam diye hemen klavyeye sarilmis.
sol haber in şehitlerimize yaptığı terbiyesizlik
-
1.
-
2.
allah yolunda ölenler şehit olur. Ortada bir terbiyesizlik yoktur. Günümüzde sehitlik devletten maaş almaya hak kazanmak olarak algılanan bir mertebe olmuştur. Hatta maaşın Kime kalacağı konusunda büyük anlaşmazlıklar çıkıp yargıya yansıyor.
işin en garip tarafı ypg'liler de ölenleri için şehit ifadesi kullanıyor. Gelde çık işin içinden, şimdi hangi taraf gerçek şehit? Daha doğrusu hangi taraf allah yolunda ölüyor? -
3.
her zaman yaşamını yitirdi dediler zaten ne olmuş.
-
4.
Çok doğal türk solu, sol ideolojiyi dinsizlikle bağdaştırdığından dolayı şehitlik mertebesinede doğal olarak inanmıyor. Bu haberde bir terbiyesizlik yoktur.
-
5.
Pardon, Kimin vatanını savunurken?
Benim abim, benim kardeşim, benim babam, benim eşim; kimlerin vatanını savunuyor da hayatını kaybedince “vatan savunması yaparken şehit düşülür” diyebiliyorsunuz? -
6.
O yine öyle ya da böyle bir şekilde yazmış.
Yazmayanları napacaz peki kardeş? -
7.
bu inşallah demeyip umarım demekle aynı şey. inanmadıkları bir kavramı kullanmamışlar sadece.
bu adamlarında dünya görüşü bu. terbiyesizlik olarak bakmamak lazım.
uçmağa varmıştır deseler alkışlarsın. böyle bi durum. -
8.
Solcu edepsizlerin savunduğu durum. Terbiyesizlik kanlarına işlemiş. Evet.
-
9.
Tipik solcu çakallığı şaşırmamak lazım.
-
10.
kardeş neyin terbiyesizliğinden bahsediyorsun adamlar inanmadıkları kavramın güzellemesini niye yapsın hayata kendi pencerenizden bakıyorsunuz herkes de benim gibi baksın istiyorsunuz. yok öyle bir dünya. gayet normal bir şekilde vermişler haberi. sen git şu kadar kelle gitti diye son dakika haberi verip şehit haberine gelince kıyıda köşede verenlere söv.