bugün

ülkenin batıya, pkk'ya peşkeş çekilmesine göz yumarız yine de kılıçdardan vazgeçmeyiz diyen kitlenin garibine giden ifade.
Patates soğan nası koydu erdoğan? Asdf
Sabit bir fikir, bir burgudur. Her yıl daha derine iner. Ondan ilk yılda kurtulmak istenirse, saçlarımızın çekilmesi gerekir; ikinci yılda derimiz yırtılmalı, üçüncü yılda kemiklerimiz kırılmalı, dördüncü yılda kafatasımız yarılmalıdır. Victor Hugo - Deniz işçileri.
(bkz: Ben gerizekalıyım demenin değişik yolları)
Aynen öyle kardeşim ama ben mangalın yanında soğan ekmek tercih ediyorum zeytinyağlı salata da olmalı.
Akp kazanırsa o soğan ve ekmeği de bulamayacaksın.
Nefes alıp, rutin işlerini yapmasına yetecek kadar nöronla konuşunca böyle oluyor. Bu avelleri niye öne çıkarıyorsunuz ki? zengin olsa soğan cücüğü yiyecek, yoksulluğunu sorgulamayı düşünmeyen vasıfsız beşerleri öne çıkarıp ASAP bozmayın lütfen.
Arsenikli su haberine yorumum: birisi vatandaş zorlanmadan arsenikli su içebilsin diye hayrat çeşmesi yaptırmış.

Bir miktar “seri katil” gözüyle baksam da, allah hayrını kabul etsin tabii..
"gerekirse tezek yakarız" diyen tayfa. bunlara bankamatikten 200 tl eksik yatsa sövmedikleri kimse kalmaz.
görsel

soğanı küçümsememek lazım. kilosu 20 tl ye yakın.
Bana mi oyle geliyor bilmiyorum soganlar adamin boynunda billur gibi durmus. Swh.
ülkesinin bölünmesini istemeyen kk nun özerklik vereceğiz söünden rahatsız olan cb seçiminde tek seçeneğin rte olduğunu idrak eden müslüman birey beyanıdır.
vazgeçmezse o ekmeğin arasına soğan da koyamayacak yazık lan kimin çocuğuysa.
Sen soğan ekmek yerken adamlar kuzu çevirecek ama.
daha beter olmanız dileğiyle ..
TUTTURMUŞLAR BiR CHP DÖNEMi CHP DÖNEMi YAŞIM 45 BU MEMLEKETTE DEMiREL DÖNEMi GÖRDÜM REZALETTi ÇiLLER MESUT YILMAZ DÖNEMi GÖRDÜM BOMBOKTU ERBAKAN ECEViT DÖNEMLERi KÖTÜYDÜ MEMLEKETTE CHP DÖNEMi GÖREN KiM AMK... ÜLKENiN 20 SENESiNi GÖRMEYEN ÖKÜZLER DiYECEK LAF BULAMAYIP CHP DÖNEMi DiYE MASAL ANLATIP DURUYOR SKTiR OLUP GiDECEKSiNiZ BU ÜLKEDEN BU KiN BU NEFRET HEPSi GiDECEK SiZiNLE YETTiNiZ LAN YETTiNiZZZZZZ....
Günlük 10 lira 30 günden 300 lira. Asgari ücretten düşer isek 8 200 lira. Bekar adama yeter. Aile geçindiren biri diyelim 3 çocuğu olsun. 5x300=1500 lira. 5 bin kira düş. illa biri kız olur diye 3+1 baktım. Afyon kiralarına baktım. 2500 3000 olanlar 2+1.

Faturalardan 500 düş. Çok tutumlu olsun bu aile. 7 bin lira. Kalan 1500 lira ile de çay şeker yumurta alır boğazı kurumaz vücuda şeker ve protein girer. Beynin ihtiyacı olan şeker ihtiyacı giderilir ve öteki seçim akp ye oy vermez.

Bence de soğan ekmek yiyin.
Soğan mı? Çan asması gerekmiyor muydu?
Soğan kaç para haberin var mı sefil yandaş?
arsenik oranı , normalden 27 kat fazla suyu
" şifalı " diye ısrarla içen çok bilmiş " rizelu "
vatandaşlarımız .

görsel
cehalet ısrarı , sefalet merakı , kollektif
mazohizm , kurumlaşmış köylülük ......
tabii bu heriflerin yaptığı her şey yapılırken
dağılıyor .
şimdi bunun oyu ile benim oyum bir mi?
bu embesilleri gene piyasaya sürdüler .
sefalet , cahillik , geri zekalılık , köylülük
bazılarının kimliği olmuş .
ak partili geçmişte cuhape dönemi acılarını iyi bilen % 100 dava adamı sözlerdir.
görsel

AKP'li bir vatandaşın evinde ne zaman çektiği bilinmeyen video, izleyenleri şaşırttı. Boynuna soğan asan ve bir elinde ekmek bir elinde soğan tutan vatandaş , "Gerekirse soğan ekmek yeriz, yine de Erdoğan'dan vazgeçmeyiz." dedi.

https://www.odatv4.com/gu...an-dan-vazgecmeyiz-275236