bugün

yeni bir yazarımız. hoş gelmiş.
akp sever yazar.

(bkz: kamil seven adam)
akp ve tayyip hakkında "olumlu" görüş beyan etmiş, e ne duruyorsunuz tiz vurun kellesini.
güzel giydiren yazardır. karşısında anlayan var mı tartışılır. hoşgelmiştir.
güzel bir gözlem yapmış yazardır.

(bkz: #6475670)
Tarihçi olmak istiyorsa yanlı söylemleri bırakması gereken yazar.
akp'li olabilir.
önyargılı, atatürk'ü anlamamış yazardır. atatürk'ün yaptığı devrimler, kurtuluş savaşı, cumhuriyet, yaptıkları ile dünya'yı kendine hayran bırakan bir liderin, çorabının rengi, içtiği alkolü, ile ilgilenmek yerine yaptığı işleri araştırıp incelemesi tavsiye edilecek yazardır.
kendisi hakkında akp'Li ve hatta yobaz , atatürk düşmanı vs. deneceğini bilen yazardır..tek entrysini okudum atatürk'le ilgili , katılmadım o başlığa da yazdım..eyvallah..

nick altına baktım ve beklenen tablo burdaydı..

ezik muhabbetine girmiyorum bile..zall'a selam ederim ama çoluk çocuk doldurdu buraya içine sıçtı şu güzel ortamın..peki ya akp'li diye yaftalanması ?

bir insan atatürk'ü eleştiriyorsa , atatürk'ü sevmiyordur , atatürk'ü sevmiyorsa , kesin akp'Lidir , akp'Liyse iran'lI GiBiDiR ??? böyle abuk sabuk çıkarımlar yaparak , atatürk vs. akp sidik yarışına döndürenler esasında atatürk düşmanları..

atatürk cumhuriyeti kurdu , kurduktan sora da çok partili hayata geçilsin diye kçını yırttı..şu an çok partili sistem var..başa geleni sevmiyorsan , sen de kendi manipulasyonunu yap istediğini başa geçir..ama yok eğer sende tanımlar tam oturmamışsa , neyle neyi kıyasladığını bilmiyorsan , boyundan büyük işlere kalkışma sus..

atatürk , akp'nin düşmanı ya da rakibi olamaz..akp bi partidir , atatürk bi insandır..bunun ayrımını yapmayanların bu adamı eleştirmesi , adamın en azılı anti- atatürk'çü bile olmasından daha tehlikeli..
(bkz: ironi)

nickine ve bildiklerine bakılırsa.
düşündüğünü cesurca yazan yazarlardan biri. eksiye artıya binaen kıvırmıyor bazıları gibi. bu yüzden hemen akp li yaftası yemiştir. demokrasi diyen herkes akplidir bu sözlükte kardeşim öğrenirsin inşallah.
(bkz: hem batıcı hem de batı karşıtı olan kemalist)

bu entrysi ile gönlümde taht kurmuştur. tebrik eder yeni analizlerini bekleriz.
tarihçiliği said nursi ve nur cemaati tarihinden ibaret olan yazardır kanımca.
said kürdi'nin doğum tarihini nickine eklemiş olan yazar kimliğini açık etmiştir. *
beni korkutan yazar. hayır doğum tarihi 1976 galiba. said nursi kişisi de 1876 doğumlu. tesadüfe bak sen. hep de o tarafa uygun yazılar yazıyo.sakın ermiş falan olmasın. reenkarnasyona da inanmam ama.neyse.
sözlükte denk gelirsem yazılarını titizlikle okuduğum yazarlardan.
ahmet necdet sezer yerine geleni görünce tüylerim diken diken oluyor. konuşma stili adabı bizim bakal necati amcada farksız.
sözlükte bulunmasının sözlük için bir şans olduğunu düşündüğüm yazar.
(bkz: çanakkale savaşının önemsizliği/#7008227)

tarihci76 nickini sanırım tarihten hoşlanan hatunları etkilemek için aldı. böyle akıl dışı düşüncelerine çanakkaleyi alet etme be adam. açık açık de, ben şunlardanım veya ben bunlardanım diye. artık rengini belli ettin bence, söylesen kızmaz büyüklerin...

hocayım hacıyım deyip ortalığı karıştıran insanlar bu millette her zaman olmuştur. işte bir örneği daha...
pelin batunun farklısı, onbinlerce meslakdaşı, ilgidaşı arasından böyle radikal atışlarla, sıkışlarla sıyrılıcağını düşünen tarihçimsi.
tarih kitaplarını şartlanarak okumakta zor olsa gerek.

edit: kızıl sultancı ondan devrimleri falan düsman bellemis kendine vah vah.
(bkz: dostum yazar dedin bu bildiğin troll)
10 numara yazardır. selim akıl, keskin görüş, iradeli duruş ve delikanlı yorumlarıyla eyvallah dediğim yazar arkadaşım, kardeşim.

allah yar ve yardımcın olsun.
nasıra falan bastığı yoktur. böyle bir misyon üslendiğini sanıp kendine büyük bir rol yüklemiş ama bir cacık yaptığı yok. ordan burdan üç beş şey öğrenip zaten bilinen gerçeklerin hep kemalistler tarafından gizlendiğini iddia edenlerden birisi. kemalistleri tarihe ideolojik bakmakla suçlarken kendileri de aynı hataya düşenlerden yani. ha kemalist ideoloji açısından yorumlamışsın ha karşı ideoloji açısından. bir farkı yok tarih nezdinde.
tarihi gerçeklere tarihi yanlışlarla yaklaşan, olsa olsa hikayeci olabilecek yazar. kafasındaki sebep-sonuçlandırmalarına hayran kaldığım, 'o çalıyorsa bizde çalalım mantığı (bkz: gemicik vs banka) ile yaşayan, enteresan, yazarımsı..
(bkz: elmalılı tarih76 dan tarih dersleri)
onuru için intihar eden ali tatar'ın darbeci olduğuna hükmeden yazar. (bkz: #6829889)

"ESKi ve yeni Deniz Kuvvetleri komutanlarına suikast soruşturması kapsamında hakkında ikinci kez tutuklama kararı çıkartılınca intihar eden Deniz Kurmay Yarbay Ali Tatar'a ait olduğu iddia edilen suikast notundaki el yazısının Tatar'a ait olmadığı belirlendi."

http://www.radikal.com.tr...02.2010&CategoryID=77

yarım kilo kınayı adresine yolladım.

edit: kınayı 3 kilo yaptım, zira çok fazla arkadaşı varmış kendi gibi düşünen, hepsine yetsin. kötüleyin ibneler, gerçekler zorunuza gidiyor biliyorum.