bugün

Çok mu önemli. Nihoş gel lan belki bir iki bir şey karalamak istersin anı defterine. Kihkihkih.
60 işçin 3 müdürün olsun sen kalk kıymalı makarna yap. Bi de soğanlı mı soğansız mu de.
Ahahahahahhaa silik olmuş, ahahahahah…
Si.mişler mi?….aman yaaaa işte silmişler mi?

Sağlık olsn, geçmiş olsn.
Düğmeye çoktan basıldığını söylemiştik. Silik olması an meselesidir demiştik.

Ama bu feyk hesabın asıl sahibi, 60 işçisi 3 müdürü olan fabrikatör şahıs çıkıp bize ‘siz ruh hastası mısınız, bana mı musallat oldunuz, o benim feykim değil başkası, kih kih kih’ demişti.

Teşekkürler uludağ sözlük moderasyonu.
görsel

"yan hesap" olduğu için moderatörümüz tarafından silinmiştir.

buraya bir mikrofon alalım belki açıklama yapan olur *
--spoiler--
sabahtan beri sicarkentitreyenadam nickinin sen olmadığını iddia ediyorsun.
--spoiler--

şekerim iddia değil gerçek.
yani modlar ortada feyk durumu yok diyorken sen sabahtan beri yüz defa aksini tekrar ediyorsan kusura bakma takıntılı bir ruh hastasısın lamı cimi yok.
olmayan bir şey için kıvran dur o zaman daha ne diyim, keyfin bilir.
Kabız olabilir.
--spoiler--
mesela fenerliyim diyorsa fenerlidir. senin gibi değildir yani, anladın çen onu. kih kih

--spoiler--

sabahtan beri sicarkentitreyenadam nickinin sen olmadığını iddia ediyorsun. 10 kişiden 9'una sorsak senin feykin diyor. bir de gelmiş bana bunu yazıyorsun. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

'kih kih kih'
--spoiler--
bak bak yine insanların arkasından konuşuyor. tabi mel mel abi gitti saha boş konuş...
--spoiler--

yoo yüzüne de söylüyorum melin. bunda bir şey yok ki.
hatta onla bok ve bok sineği atışmamız da vardır. kih kih
ama bak içtenlikle söylüyorum mel delikanlı adamdır. yani adam neyse odur, kancık değildir, harbidir.
mesela fenerliyim diyorsa fenerlidir. senin gibi değildir yani, anladın çen onu. kih kih

sadece chp'li değilim diyor ama konuda pek net değil gibi geliyor bana. chp'li gibi neyse.
sabah gelsin yine atışırız dostumla.
--spoiler--
Bunun abisi de var benim kim olduğumu, işimi, evimi, diplomamı her şeyimi merak ediyor. Kıvranıp duruyor amk. Kih Kih

--spoiler--

bak bak yine insanların arkasından konuşuyor. tabi mel mel abi gitti saha boş konuş...
bende kabızken terliyorum.
ayrıca sürekli olarak düğmeye basıldı düğmeye basıldı diyip duruyor.
hangi düğmeye basıldı şekerim, malum yerindeki düğmeye mi basıldı? kih kih kih.
üşümüş olabilir
Olum çok pis bı nikin var lan, çok pis!
Herif benim gülmemi bile taklit ediyor. Öyle bir takmış ki. Kih Kih

Bunun abisi de var benim kim olduğumu, işimi, evimi, diplomamı her şeyimi merak ediyor. Kıvranıp duruyor amk. Kih Kih

Kanka varsa Feyk modlar gerekeni yapar merak etme. Ama yok gerçekten yok. Olmadığı için de yok aak.

inşallah modlar üstü kapalı küfür eden itler için de düğmeye basar.

mesela bana fotokopiçi diyen anası belli babası anonim var bir iki tane, nicki bende saklı, tabii ki sizler değilsiniz, sizler iyi aile çocuklarısınız, delikanlısınız. Hatta öyle ki mertlikte bize ders verirsiniz,asla demezsiniz . Hele çaylak olan adama asla mümkün değil böyle namertlik yapmazsınız.
E yapan oeler yapıyor. Dediğim gibi babası anonim olmasaydı demezlerdi.
Kanka yazı dili bile aynı.

Yok kanka hoca anlamaz. Ben cümleleri değiştim.
çaylak olunca ana hesaptan giriş yapmış. ama düğmeye çoktan basıldı, silik olması an meselesi. kih kih kih...
Hala utanmadan yazıyorsun .
bu adam Feyk olsa anında silik atardı modlar.
Çaylak vermişler.

Hani silik?

Va mı utanma sende?

Yok hala yazıyor.

Maalesef böyle tiplerle aynı mecrada yazıyoruz arkadaşlar.

Bu bilinsin istedim.
--spoiler--

aha ha aha haha lan ortalık karışmış. bu adamcağızı ben sanıyorlar aptallar.

geçmiş olsun bro çaylak olmuşsun. feyk hesap olduğun şizofrenisine kapılmış ruh hastaları. bu hayatsızların tuzağına düşüp polemiğe girince çaylak oldun tabii. feyk olsaydın silerdi modlar.

bu arada bana hoş geldin demişin. sen de hoş gelmişsin. en kısa zamanda çaylağın bitmesini umuyorum.

yepyeni bir yazar tanesi.

--spoiler--

görsel

Nihoş geç kaldın yauv, çaylağı yiyince hemen dönmeni beklerdik.

Yoksa fabrikada işler mi uzadı? Kih kih kih…
Aha ha aha haha lan ortalık karışmış. Bu adamcağızı ben sanıyorlar aptallar.

Geçmiş olsun bro çaylak olmuşsun. Feyk hesap olduğun şizofrenisine kapılmış ruh hastaları. Bu hayatsızların tuzağına düşüp polemiğe girince çaylak oldun tabii. Feyk olsaydın silerdi modlar.

Bu arada Bana hoş geldin demişin. Sen de hoş gelmişsin. En kısa zamanda çaylağın bitmesini umuyorum.

Yepyeni bir yazar tanesi.
yavu bu nickaltından taciz edenlere falan yaptırım yok mu arkadaşlar, bunlara yaptırım nasıl yapılıyor? özelden bilgilendirirlerse sevinirim.
--spoiler--

defol git nickaltımdan sapık.

yazık yav sözlüğün amk.muş. bu herifler yılların uludağ sözlüğünü vallahi yazık be.

--spoiler--

Şimdi de nickleri karıştırdı bak bak. sapık dediğin adamın nickaltı sol frame’de bile sansürlü git ona yaz kih kih kih…
defol git nickaltımdan sapık.

yazık yav sözlüğün amk.muş. bu herifler yılların uludağ sözlüğünü vallahi yazık be.
Yazık ya.

Biz de adam yerine koyup arada tartışmaya giriyoruz.

Liseli gibi feyk hesaplarla uğraşıyor.