bugün
- arkadaşlar sizce bu pantolon nasıl10
- laz kit filmine giden 75 kişi8
- küresel ıkınma22
- denize bir akpli bir chpli bir mhpli düşse27
- sapanca daki bungalovda gizli kamera23
- yaşlı yuzır hastalıkları8
- kaldırımda yavaş yürüyen gavat26
- okullarda 1 öğün ücretsiz yemek verilmesi18
- dublajcısıyla bütünleşen ünlüler10
- sırrı süreyya önder47
- sözlük yazarlarının mezun olduğu üniversiteler29
- karınızdan dayak yer misiniz9
- rasim ozan kütahyalının serbest bırakılması17
- anın görüntüsü16
- bir yazarın evinde misafir olmak istiyorum15
- pilav şehriyeli mi olmalı şehriyesiz mi19
- kocanızın evde mangal yapmasına izin verir misiniz18
- banyoda yıkanan sözlük yazarları18
- 3 farklı erkekle duş alan kadın22
- banka 250 bin tl'yi şak diye verir mi18
- telefonu açmayan 81 yaşındaki kız kanka10
- dindar geçinip zina yapan erkek9
- beraber dus almak14
- karınızı eleştirir misiniz10
- sevişmek istediğiniz yazarlar11
- sevdiğim yazarlar12
- akp'nin oyunun yüzde 30'a düşmesi17
- chp ye kayyum atanması21
- mezuniyet töreni8
- istanbulda kullanılacak en güzel otobüs rotaları11
- erkeklerin kız düşürmek için yaptığı şeyler9
- yapay zeka denet illet10
- testis kokusu10
- 2009 i20 vs 2012 getz8
- balıklar suyu görebiliyorlar mı14
- fransa denilince akla gelenler8
- günün videosu9
- sürekli dinle uğraşmak15
- kemal sunal'ın r tayyip erdoğan'a verdiği ayar9
- kaynanasını hamile bırakan damat24
- rasim ozan kütahyalı13
- sevgilinin ilk kez görüldüğü an10
- mesut yılmaz'ın kumarhanede dayak yemesi31
- gulmekicinyaratilmis35
- füzeye benzeyen banyo kazanı8
- 16 nisan 2025 real madrid arsenal maçı10
- evinizde beyaz kedi besler misiniz10
- hangi yazarla aşk yaşamak istersiniz12
- sicarkentitreyenadam26
- fatma zehra kınık11
şarı şeker fena yükselmiş buna kardeşim zehir.
--spoiler--
niye sildin bunu nihoş yanlış hesaptan mı yazmıştın yoksa kih kih kih.
--spoiler--
hala nihoş falan diyor.
arkadaşlar bu deli mi?
şizo mu?
bipo mu?
yanlış yazdığımı silince niye sildiğimin hesabını sana mı verecem? adam çaylak olmuş gelmiş hoş geldin yazacağıma hoş bulduk yazınca sildim. sümük gibiyapışkan bir şeysin bee.
edit diye bir şeysi varmış sonradan gördüm.
niye sildin bunu nihoş yanlış hesaptan mı yazmıştın yoksa kih kih kih.
--spoiler--
hala nihoş falan diyor.
arkadaşlar bu deli mi?
şizo mu?
bipo mu?
yanlış yazdığımı silince niye sildiğimin hesabını sana mı verecem? adam çaylak olmuş gelmiş hoş geldin yazacağıma hoş bulduk yazınca sildim. sümük gibiyapışkan bir şeysin bee.
edit diye bir şeysi varmış sonradan gördüm.
--spoiler--
hala nihoş falan diyor.
arkadaşlar bu deli mi?
şizo mu?
bipo mu?
edit şeysi varmış sonradan gördüm.
--spoiler--
Tamam cevabı verdin şimdi diğer hesabına geçebilirsin.
Ama çok kalmayacaksın söyleyeyim zira yönetimin feyk hesap kullanımına tahammülü yok, direkt siliyorlar. O yüzden bu son günleri iyi değerlendir kih kih kih…
Yassahhh gardeşimm feyk kullanımı yassahh…
hala nihoş falan diyor.
arkadaşlar bu deli mi?
şizo mu?
bipo mu?
edit şeysi varmış sonradan gördüm.
--spoiler--
Tamam cevabı verdin şimdi diğer hesabına geçebilirsin.
Ama çok kalmayacaksın söyleyeyim zira yönetimin feyk hesap kullanımına tahammülü yok, direkt siliyorlar. O yüzden bu son günleri iyi değerlendir kih kih kih…
Yassahhh gardeşimm feyk kullanımı yassahh…
yahu hakketen ruh hastaları varmış bu sözlükte be. ulan ekşiden geldiğimize bin pişman ediyorlar.
sonra sözlüün üye sayısı azalıyormuş, sözlük bitiyormuş falan da diyorlar tey tey.
sonra sözlüün üye sayısı azalıyormuş, sözlük bitiyormuş falan da diyorlar tey tey.
sonra adam yememiş içmemiş uyumamış beni takip etmiş tövbeler olsun yarabbim.
geldiğim mecrada böyle tipler yoktu.
arkadaşlar bu adamlar sözlüğü bitirir bitirir, bitmiş de zaten.
--spoiler--
--spoiler--
Yav bırak bu andersenden masalları nihoş çık delikanlı gibi söyle evet ben nihoşum de kih kih kih filan de delikanlı ol biraz… senin nihoş olduğunu 10 yaşındaki çocuk bile anlar bari biraz daha inandırıcı olsaydın öyle feyk hesap açmak iyi bir rol yeteneği de gerektirir demekki sende bu yok bunu anlamış olduk işte kih kih kih…
--spoiler--
Yav bırak bu andersenden masalları nihoş çık delikanlı gibi söyle evet ben nihoşum de kih kih kih filan de delikanlı ol biraz… senin nihoş olduğunu 10 yaşındaki çocuk bile anlar bari biraz daha inandırıcı olsaydın öyle feyk hesap açmak iyi bir rol yeteneği de gerektirir demekki sende bu yok bunu anlamış olduk işte kih kih kih…
Yazık ya.
Biz de adam yerine koyup arada tartışmaya giriyoruz.
Liseli gibi feyk hesaplarla uğraşıyor.
Biz de adam yerine koyup arada tartışmaya giriyoruz.
Liseli gibi feyk hesaplarla uğraşıyor.
defol git nickaltımdan sapık.
yazık yav sözlüğün amk.muş. bu herifler yılların uludağ sözlüğünü vallahi yazık be.
yazık yav sözlüğün amk.muş. bu herifler yılların uludağ sözlüğünü vallahi yazık be.
yavu bu nickaltından taciz edenlere falan yaptırım yok mu arkadaşlar, bunlara yaptırım nasıl yapılıyor? özelden bilgilendirirlerse sevinirim.
Aha ha aha haha lan ortalık karışmış. Bu adamcağızı ben sanıyorlar aptallar.
Geçmiş olsun bro çaylak olmuşsun. Feyk hesap olduğun şizofrenisine kapılmış ruh hastaları. Bu hayatsızların tuzağına düşüp polemiğe girince çaylak oldun tabii. Feyk olsaydın silerdi modlar.
Bu arada Bana hoş geldin demişin. Sen de hoş gelmişsin. En kısa zamanda çaylağın bitmesini umuyorum.
Yepyeni bir yazar tanesi.
Geçmiş olsun bro çaylak olmuşsun. Feyk hesap olduğun şizofrenisine kapılmış ruh hastaları. Bu hayatsızların tuzağına düşüp polemiğe girince çaylak oldun tabii. Feyk olsaydın silerdi modlar.
Bu arada Bana hoş geldin demişin. Sen de hoş gelmişsin. En kısa zamanda çaylağın bitmesini umuyorum.
Yepyeni bir yazar tanesi.
--spoiler--
aha ha aha haha lan ortalık karışmış. bu adamcağızı ben sanıyorlar aptallar.
geçmiş olsun bro çaylak olmuşsun. feyk hesap olduğun şizofrenisine kapılmış ruh hastaları. bu hayatsızların tuzağına düşüp polemiğe girince çaylak oldun tabii. feyk olsaydın silerdi modlar.
bu arada bana hoş geldin demişin. sen de hoş gelmişsin. en kısa zamanda çaylağın bitmesini umuyorum.
yepyeni bir yazar tanesi.
--spoiler--
görsel
Nihoş geç kaldın yauv, çaylağı yiyince hemen dönmeni beklerdik.
Yoksa fabrikada işler mi uzadı? Kih kih kih…
aha ha aha haha lan ortalık karışmış. bu adamcağızı ben sanıyorlar aptallar.
geçmiş olsun bro çaylak olmuşsun. feyk hesap olduğun şizofrenisine kapılmış ruh hastaları. bu hayatsızların tuzağına düşüp polemiğe girince çaylak oldun tabii. feyk olsaydın silerdi modlar.
bu arada bana hoş geldin demişin. sen de hoş gelmişsin. en kısa zamanda çaylağın bitmesini umuyorum.
yepyeni bir yazar tanesi.
--spoiler--
görsel
Nihoş geç kaldın yauv, çaylağı yiyince hemen dönmeni beklerdik.
Yoksa fabrikada işler mi uzadı? Kih kih kih…
Hala utanmadan yazıyorsun .
bu adam Feyk olsa anında silik atardı modlar.
Çaylak vermişler.
Hani silik?
Va mı utanma sende?
Yok hala yazıyor.
Maalesef böyle tiplerle aynı mecrada yazıyoruz arkadaşlar.
Bu bilinsin istedim.
bu adam Feyk olsa anında silik atardı modlar.
Çaylak vermişler.
Hani silik?
Va mı utanma sende?
Yok hala yazıyor.
Maalesef böyle tiplerle aynı mecrada yazıyoruz arkadaşlar.
Bu bilinsin istedim.
çaylak olunca ana hesaptan giriş yapmış. ama düğmeye çoktan basıldı, silik olması an meselesi. kih kih kih...
Kanka yazı dili bile aynı.
Yok kanka hoca anlamaz. Ben cümleleri değiştim.
Yok kanka hoca anlamaz. Ben cümleleri değiştim.
Herif benim gülmemi bile taklit ediyor. Öyle bir takmış ki. Kih Kih
Bunun abisi de var benim kim olduğumu, işimi, evimi, diplomamı her şeyimi merak ediyor. Kıvranıp duruyor amk. Kih Kih
Kanka varsa Feyk modlar gerekeni yapar merak etme. Ama yok gerçekten yok. Olmadığı için de yok aak.
inşallah modlar üstü kapalı küfür eden itler için de düğmeye basar.
mesela bana fotokopiçi diyen anası belli babası anonim var bir iki tane, nicki bende saklı, tabii ki sizler değilsiniz, sizler iyi aile çocuklarısınız, delikanlısınız. Hatta öyle ki mertlikte bize ders verirsiniz,asla demezsiniz . Hele çaylak olan adama asla mümkün değil böyle namertlik yapmazsınız.
E yapan oeler yapıyor. Dediğim gibi babası anonim olmasaydı demezlerdi.
Bunun abisi de var benim kim olduğumu, işimi, evimi, diplomamı her şeyimi merak ediyor. Kıvranıp duruyor amk. Kih Kih
Kanka varsa Feyk modlar gerekeni yapar merak etme. Ama yok gerçekten yok. Olmadığı için de yok aak.
inşallah modlar üstü kapalı küfür eden itler için de düğmeye basar.
mesela bana fotokopiçi diyen anası belli babası anonim var bir iki tane, nicki bende saklı, tabii ki sizler değilsiniz, sizler iyi aile çocuklarısınız, delikanlısınız. Hatta öyle ki mertlikte bize ders verirsiniz,asla demezsiniz . Hele çaylak olan adama asla mümkün değil böyle namertlik yapmazsınız.
E yapan oeler yapıyor. Dediğim gibi babası anonim olmasaydı demezlerdi.
Olum çok pis bı nikin var lan, çok pis!
üşümüş olabilir
ayrıca sürekli olarak düğmeye basıldı düğmeye basıldı diyip duruyor.
hangi düğmeye basıldı şekerim, malum yerindeki düğmeye mi basıldı? kih kih kih.
hangi düğmeye basıldı şekerim, malum yerindeki düğmeye mi basıldı? kih kih kih.
bende kabızken terliyorum.
--spoiler--
bak bak yine insanların arkasından konuşuyor. tabi mel mel abi gitti saha boş konuş...
--spoiler--
yoo yüzüne de söylüyorum melin. bunda bir şey yok ki.
hatta onla bok ve bok sineği atışmamız da vardır. kih kih
ama bak içtenlikle söylüyorum mel delikanlı adamdır. yani adam neyse odur, kancık değildir, harbidir.
mesela fenerliyim diyorsa fenerlidir. senin gibi değildir yani, anladın çen onu. kih kih
sadece chp'li değilim diyor ama konuda pek net değil gibi geliyor bana. chp'li gibi neyse.
sabah gelsin yine atışırız dostumla.
bak bak yine insanların arkasından konuşuyor. tabi mel mel abi gitti saha boş konuş...
--spoiler--
yoo yüzüne de söylüyorum melin. bunda bir şey yok ki.
hatta onla bok ve bok sineği atışmamız da vardır. kih kih
ama bak içtenlikle söylüyorum mel delikanlı adamdır. yani adam neyse odur, kancık değildir, harbidir.
mesela fenerliyim diyorsa fenerlidir. senin gibi değildir yani, anladın çen onu. kih kih
sadece chp'li değilim diyor ama konuda pek net değil gibi geliyor bana. chp'li gibi neyse.
sabah gelsin yine atışırız dostumla.
--spoiler--
--spoiler--
sabahtan beri sicarkentitreyenadam nickinin sen olmadığını iddia ediyorsun. 10 kişiden 9'una sorsak senin feykin diyor. bir de gelmiş bana bunu yazıyorsun. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
'kih kih kih'
--spoiler--
sabahtan beri sicarkentitreyenadam nickinin sen olmadığını iddia ediyorsun. 10 kişiden 9'una sorsak senin feykin diyor. bir de gelmiş bana bunu yazıyorsun. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
'kih kih kih'
Kabız olabilir.