bugün

başbakan'ın ofisinin olduğu caddedir. normalde sadece başbakan ofisindeyken kapatılan o cadde giriş ve çıkışına bariyer konularak araç trafiğine kapatılmış durumda! üstelik cadde büyükşehir belediyesinin sorumluluğunda olmasına rağmen caddenin kapatılmasına dair bir il genel meclisi kararı da yok! bariyerlerin önünde bekleyen iki güvenlik görevlisi başbakanlığın bilgisi olduğunu söylüyor kameralara!! bir sorunuz varsa onlara sorun diyor!! allahım ülkeye bak ne hale geldi, artık bizim vergilerimizle yapılan yollar, caddeler otel sahiplerinin özel hizmetine tahsis ediliyor! az önce kanal d haberde izledim ve utandım! başkasının adına utandım! yazıklar olsun bu ülkenin başbakanlığına ki halkının caddesini sırf adı yabancı yatırımcı diye elaleme peşkeş çekiyor. hatta bu otelin beşiktaş - kadıköy iskelesini satın aldığı ve burayı kapatıp otele deniz ulaşımını bu iskeleyle sağlayacakları konuşuluyor! yakında bizi de satacaklar amk!

link aradım bulamadım, bulan olursa eklerim. haber varsa bile kaldırtmışlar anlaşılan.
daha cadde tahsis edilmeden bu söylentiyi yazan bir haberin linki aşağıda.

başbakan için çok önemli demek ki bu otel, reyhanlı patlamasını olduğu gün açılışını yaptığına göre caddeyi sokağı vermesini garipsemiyorum.

http://www.arkitera.com/h...-parcasi-mi-olacak_/14430
bu otelin yerin altına kat olarak izin verilenden fazla indiği bu yüzden dolmabahçe sarayının da temellerinde hasarlar oluşturduğuna dair söylentiler de vardı. sonra onlar da birden kayboldu.
utandırmıştır. herkes okuyana kadar bu başlığa entry gireceğim. herkes öğrensin bunların nasıl rezil işler yaptıklarını.

edit: genç şakirtler rahatsız olmuş. varsın olsun. acı gerçekler bunlar yapacak bir şey yok.
akp'nin gizli kapaklı yaptığı karanlık işlerden yalnızca biridir. bu kadar göz önünde bile adamların umurunda olmuyor, korkuları yok. ortaya çıksa da sorun olmaz zaten bize oy verecek yüzde 50'lik bir kesim her halükarda var diyorlar. ama gün olur devran döner...
söylendiği gibiyse eğer savaş sebebidir. topak satma işlemidir gerçekleşen. ama sanmıyorum. alengirli fekat basitçe yapılabilen açıklamaları vardır tüm yapılanların, hep öyle olmuştur. devletlüler kanunsuz iş yapmaz, kanunu değiştirirler en fazla o.
(bkz: beşiktaş taki kadıköy vapur iskelesini satmak)