bugün

"bak, işte bütün bu fakir insanları ben besliyorum. her gün 3500 kişinin karnını doyuruyorum" diyecek olan tip de olabilir.
ramazan da bi çorba, bi tabak sulu yemek, taşlı pilav ve garip bir tatlıya onca para domalmak istemeyen bünyenin yapacağı iştir... gerçeği kızın kişideki önemine de bağlı olabilir bu durum... misal ben aysun kayacı'yı fatih'in otağına götürürdüm... ne işim var lan onunla o sırada... o değil iftar çadırına götürecek sevgilisi olması da takdir edilecek bir davranıştır... biz bulamayız, eller çadıra götürür... *
öğrenci iseler olabilesi haller.
iftardan sonra gittikleri lunaparkta masraf olmasın diye aynı atlı karıncaya hem kendisi binip hem sevgilisini bindiren tipitiptir.
maddi aşklar... kabul edemez fukaralığı...
bunun yanında sevgilisine 5 ytl fitre parası vererek ilişkisini orda güzel bi şekilde bitirebilir.
ikisininde siyasi bakış açısıyla birebir alakalı olan hadisedir. ezik bir tarafı yoktur üstadım.
(bkz: ne olur gel bana küfür et diyen yazarlar)
sevgilisine hayatın gerçeklerini canlı canlı göstermek isteyen, içi dışı bir yiğit insan.
ilk buluşmasında dönerciye götüren tiptir. dönercide bir milyonculardandır.
(bkz: aman allah ım sen koru)
ucuz restoranda yemek yiyen sevgililer den pek bir farkı yoktur. maksat beraber olmaktır. mekanın önemi sadece yaklaşan iftar vaktidir. yoksa iftar çadırı ya da sahilde bir bankta oturmak farketmez. yeter ki gönüller bir olsun.
Burjuva hayatından sıkılıp halkın arasına karşıymayı tercih eden yada ankara siyasalda okuyan bir çifttir.