bugün

Z kuşağında görülen enayilik.

Parma, lecce, Cagliari, genoa, brescia, sassoulo, perugia, citta di palermo, udinese, Livorno, Torino of of of isimlerdeki karizmaya bak.

Bı de ingiltere'ye bak; stok siti, norwich.
Serie a da hep şampiyon juve oluyor çok tatsız bir lig ama primier league öyle mi son 2 sezon hariç leicester bile şampiyon oldu.
Roma maçını izlemiştim 1 hafta once. Herifler topla pas yapamıyor, ampute gibiler. Premier lig zaten dünyanın en iyi ligi.
Serie a yı daha bir çekişmeliyken izliyorduk biz, en son savicevicli milan klinsmann lı inter falan vardı o zaman. Şimdiki gibi tırt değildi. Premier lig hep kalite.
Lecce cagliari maçı dururken liverpool manchester city maçı izleyen net gerizekalıdır. Evet bu kadar netim.
ne serie a ne de premier lig.. yaşasın süper lig. türk ligi dışında lig izleyen erkek bursa'lıdır gizli ibnedir.
Serie a öldü beybi...
Şu anki hali ve heyecanı maalesef 0 0 bitmiş lecce cagliari maçını banttan izlemek gibidir.
Premier lig bana göre dünyanın en iyi futbol organizasyonudur. Yeri gelir Southampton - watford maçını açarsın ve gerçek manada futbol izlersin.ama serie a da öyle olmuyor. Yıllardır inter-milan derbisi bile konuşulmuyor . Onun için kimse açıp udinese-parma maçında gelişigüzel uzun topları izlemek istemiyor.
Yapılacak akıllıca bir harekettir. Serie A'da gol çok az rastlanan bir durumken Premier Lig nice bol gollü maçlar görmüştür.