bugün

genelde otel odalarında yapılan aktivitedir. zira normal insan evinde pek kullanmaz saten çarşaf. neyse zor iştir, dizlerinin üstüne yüklendiğin anda kayarsın yeni doğmuş tayın yürümeye çalışması misali. ama yaz aylarında klimalı ortamda soğumuşsa çarşaf güzel olur temas etmesi.
sürtünme kuvveti en büyük sorundur.
sibel tüzün'ün saten adlı yeni albümünün teması. katıldığı bir radyo programında "bu albümdeki şarkılar daha dişi, daha ... nasıl tarif etsem bilemiyorum" dedi.

sanırım "daha sevişken" demenin kibar bir yolunu bulamadı.
terleyince insanın totosuna yapışabilitesi olan çarşaftır. pamukludan vazgeçmeyin efenim.

edit: serinletici etkisini de göz ardı etmemek gerekir bunun yanı sıra da...
marshall eriksen gibi ayağa kauçuk tabanlı çorap giyilmesi durumunda çok da sorun olmayacaktır.
(bkz: fucks in white satin)
sürekli aşağı kayan partneri kollundan çekip yukarı cıkarma çabası dolu bir eylemdir.
kaygandır, düşülür kol bacak kırılır.
Elektrik yüklüdür.
su kaydiraginda tepismek gibidir. cok güzeldir sevişmeyi daha rahat yapmanizi sağlar.
Kisin dondurur, yazin terletir.
buzda paten yapmak gibidir, erkek için zordur, dizler kayar, hedefi şaşırırsın.
saten çarşafta sevişmek buzda paten tecrübesi gerektirir, ayrıca dizlik takmak gerekir.
çok seksidir.

hafif kaygan dokusu sayesinde çarşaf vücut üzerinde kayar, sizde yatak içerisinde rahat bir şekilde döner durursunuz.

hiç yatmadım bilmiyorum.
gelin çeyizlerinde genelde kız anası tarafından hazırlanan ve saten çarşaf, saten gecelik ve saten pijama takımı 3'lüsünden oluşan gerdek gecesi konseptinde amaç damadın ilk gece düşüp kolunu bacağını kırmasıdır. tecrübesiz birey bunu ince bir davranış olarak algılayıp ilk gece bu ürünleri kullanırsa vay haline efendim. bırakınız halvet olmayı sırt üstü bile düşmeden yatamazsınız. deneyimli erkek ve kocasına aşık kadın ilk gece serilen saten çarşafı "kirlenmesin" diye kaldırarak çırılçıplak yatağa girer. erkek olarak bu kayınvalidenize karşı kazandığınız ilk ve son zafer olacaktır.