sex and the city dizisinin başrolü, 2 emmy ödülüne sahip 1965 doğumlu amerikalı sevimli oyuncu.
(bkz: carrie bradshaw)
efendim kendisinin türkiye şubesi cnn' de cosmopolitanı sunan kadınmış.
extreme measure filminde hugh grant ve gene hackman ile başrol oynayan ve o filmde de kendisine hayran bıraktıran oyuncu.
bir parfüm markası.
türkiyedeki birsürü yazarın muhabirin kendisi gibi olmak istediği ama asla türk olan birisinin olamayacağı carrie bradshaw karakterinin hakkını veren and the city dizisinin en yıldız karakteri süper çirkin kadın.
(bkz: mr big)

(bkz: mr too big)
ohio doğumlu, yedi kardeşli kalabalık bir aileden gelen güzel yahudi aktris. burnunun biraz alengirli olması dışında * gerçekten de güzeldir.
bir insanın görüp görebileceği en çirkin kadınlardan. o kadar makyaj hilesi falan ile hiçbir şeyi saklayamıyor, daha da belli ediyor. allah çirkin yaratmış bir şey diyemem ama; içi boş, modaya tapan, ahlaktan uzaklaşınca özgürleştiğini sanan ve tezattır ki sadece görünümüyle var olma zihinsel zindanına hapsolmuş "kapitalist dünyanın örnek kadını" tipiyle içinin çirkinliği dışına yansımış diyebiliriz.
(bkz: #2476074)
(bkz: jurrasic park) *
moda ikonu ilan edilen, zayifligiyla aman ne kadarda seksi duruyor diye ovulen, bilmem soyle guzel, soyle modern diye sisko amerikalilara pazarlanan halbuki bir deri bir kemik haliyle hastalikli gibi duran, sacma sapan bir dizi ve dahada ileri gidilerek bos bir film halinde onumuze cikan sex on the city'nin cekilmez oyuncularindan biri. hatta en cekilmezi.
kendi adına iki parfüm çıkarmış aktrist.
(bkz: covet)
(bkz: lovely)
bu entryi son derece muhteşem bir gönül rahatlığı ve içimdekileri boşaltma hissiyle giriyorum.
4 adet ne idüğü belirsiz "karı"nın kırdığı fındıkları anlatan, bir de kadın erkek ilişkilerine en iyi yaklaşım modern dünya moda bıdı bıdı diye saçmalanan bir dizinin, en çirkin, en katlanılamaz, karakteridir.

gerçekten tarif edemeyeceğim ölçüde tiksiniyorum ve bu kadının neden bu kadar çok ilgi topladığına anlam veremiyorum.
şerefsizim o kıyafetleri ben giysem benim vücudum ondan daha güzel, o makyajı ben yapsam sakalı bıyığı kessem ben daha güzelim. ahanda buraya da yazdım.

düzeltme: g.tüme ağız burun çizsem de ona yaklaşacak bir etkiyi yaratır heralde...
(bkz: gideri var)
(bkz: yahudi lobisi)
http://www.milliyet.com.t...galeriid=7651#galeriStart
oldukça çirkindir. at gibi karı tabiri vardır ya. işte bu kadına cuk oturur. herhangi bir erkeğin başını döndürecek güzelliğie sahip ise o erkeğin algılarında problem vardır derim.

bonus olarak:
http://sarahjessicaparkerlookslikeahorse.com/
peter parker ın gız gardaşı. (bkz: örümcek mal)
gerçekten çok çirkin bi kadın, hollywoodun ve amerikan medyasının herşeyi nası da iyi pazarladıgının iyi örneklerinden bi tanesi.afedersiniz götüme kaş göz çizsem bi markalı donlar giydirsem götüm de moda ikonu olur sjp olduktan sonra imkansız degil.
kesinlikle çirkin bir kadın, tartışmasız bir şekilde.
suratı feci uzundur..beğenenlerin neyi beğendiklerini anlayamadığım at suratlı kadıncağızdır.
hem çirkin hem yaşlı ama ne buluyorlar anlamıyorum mna koym. medya maymunu olmak boyle bişi herhale. ya da hangi medya patronuyla yatıyosa onu da bilmiyorum. ama bildigim tek bişii, karım bu kadına ne kadar az benzerse o kadar iyi olacak...
şehirli modern kadının veriş maceralarının anlatıldığı sex and the city dizisinin yıldızı.
iğrenç, berbat filan denmez tabi de, seksi değil ama kanka olur.
dünyada daha sinir bozucu çığlık atan bi insan olamaz. sofistike, materyalist, özgür ve seksi urban kadını temsil eder. kendisi kadındır ama ısrarla kız olmak ister, didinir.
en nihayetinde kadındır.

(bkz: mühendis olduğunu belli etmek)