bugün

hatta ölenler müslüman arap olunca ağlama katsayısını 2 katına çıkaran çakma hümanistlerdir.
hüsam daha geçen sene bilmem kaç yahudiyi öldürdüler diye kendini paralamıştın burada.
Pembe götlü Hümanisttir.

Aynı zamanda, israil'in yaptığı şeylerin aynısını hamas terör örgütü yapsa zevkten dört köşe olur. Öyledir o kansız, evet..
masklavi, işid denen yobaz sürüsü şeytana tapan kafirler diyere Iraklı Ezidilere karşı katliam yapıp, insanları mal gibi pazarlarda satarken, zil takıp oynuyordunuz nasılsa onlar müslüman değil diye.
evet ben sadece müslüman ölünce ağlıyorum ben hümanistim demedim ki, ama senin iddian o şekilde.
ya kıvırma kimse yemez.
Bunu yapan kişinin aynı zamanda çakma müslüman olduğunu da gösterir.
--spoiler--
ya kıvırma kimse yemez.
--spoiler--

kıvıran sensin, hümanizm başlığı açıyorsun sonra lafı çeviriyorsun. ben hümanist değilim müslümanım. seni bilmem.
Ben bir ateistin kiliseden kalkan cenazesinde kilise papazının hepimiz kardeşiz, ister hristiyan olsun ister müslüman ya da ateist herkes için iyi dileklerde bulunduğunu duyduğumdan beri herhangi bir hristiyana herhangi bir Müslüman dan 100 kat daha fazla saygı duymaya başladım.
çakma hümanist bile olamaz. olsa olsa ikiyüzlü bir islamcıdır.
Müslüman kardeşler tarafından uydurulan islamofobi, türban özgürlüğü, din özgürlüğü vs gibi kavramlar yüzünden kendini hümanist sanan tiplerdir. Tanzimat geldiğinde gavura gavur diyemeyecekmiyiz diye isyan çıkaranlar bunlardı. insanlık davaları hiç olmadı. Filistini umursama nedenleri cihatcilik. Son yüzyılda batının kesin teknoloji üstünlüğüne karşı ezik, zavallıları oynadılar. Öncesinde osmanli bir sefere gittiğinde geçtiği köylerde ne kadar insan varsa alır, köle yaparmış. Hatta erkekleri zorla sünnet edermiş. Kölelik kaldırılınca din elden gidiyor diye isyan ettiler. Niye biz bir insanı köle ediyoruz diye hiç bir zaman düşünmediler. Şimdi, mağduriyet oynuyorlar. Takiyye.
hümanist olma gibi bir iddiası olmayan, tutarlı bir müslümandır.

Koduklarıma bak sanki kendileri Müslüman ölünce üzülecek kadar hümanistler de bir de iddia etmediğimiz bir durum üzerinden eleştirmeye çalışıyorlar. Salak lan bunlar dümdüz.