bugün

kuzenin biraz piç olmasından dolayı hesabimı açarak abazan başlıklar için özür diliyorum.
(bkz: sikicem belasını)
daha önce formattan özür dilemekle gerçekleşecek olgudur.

(bkz: format şu an kürtaja gitti resmen)
Sürekli melankolik oldugum icn özür dilerim sözlük. Haketmedigi halde atarlandigim insanlardanda özür dilerim.
sözlük cansız ve sadece bir web sitesi olduğundan dolayı, özür dileyin yada dilemeyin, hiç sikinde olmayacaktır. ha diyorsanız ki sözlük yazarlarından özür dilerim; o zaman şu siktiğimin başlıklarını doğru açmayı öğrenin ve troll olmayın.

mesela;

(bkz: sözlük yazarlarından özür dilemek)
Attığım fotoğraflar yüzünden yaptığım eylemdir.
Bazı fotolarım çok müstehcen oluyormuş. Özür dilerim arkadaşlar.
Ama tabi bu artık paylaşmayacağım anlamına da gelmez. swh.
iyi bir insan olduğum için özür dilerim aq.
Çoğu sevilip el üstünde tutulan kankacı yazarımızın bariz hatalarına karşı özellikle kaçındığı yerinde tutum.
Yaşadığım bir sağlık sorununu gereğinden fazla büyütüp aceleyle paylaştığım için değerli sözlük yazarlarından özür dilerim. Bu bana sabırlı davranmayı öğretti.
Yine de bir bedel isteniyorsa hesabımı silebilirim. Silmezsem de daha dikkatli olacağım.
sözlüğü daha az ciddiye almalı, insanlardan daha az özür dilemeli ve sevgi pıtırcığı gibi davranmaktan vazgeçmelisin.
kendine iyilik için bunu denemelisin.
Sosyal hayatta muhatap olmayacağım insanların trollüğü yüzünden çileden çıkarak uzattığım tartışma ve seviyesizliklerine karşı en son patlayarak karşılık verdiğim seviyesiz cevaplardan dolayı rahatsız olan arkadaşlardan özür dilerim.

Başarılı bir troll arkadaş, napabilirim.
Kusura bakmayın.

Edit: şekil a, Arap billuru sever arkadaş hala tahrik ediyor.
Uymayacağım.
yalamaya devam diyorsun. yala yala biz bakmıyoruz hadi..

sözlük ; tamam özrünü kabul ettik al bu kadar sözlük hissesi senin artık..

edite edit : ben sana boşuna ergen demiyorum. sözlükten özür dilemek nedir amk ahahahahahahha.
Ben affetmedim. Gelsin elimi öpsün önce.

görsel
Bende özür diliyorum arkadaşlar, lütfen çaylak yapmayın modlar. Erkek sözü bi daha sapık başlık yok.
Gündemdeki Haberler