bugün
- 2009 i20 vs 2012 getz8
- balıklar suyu görebiliyorlar mı14
- fransa denilince akla gelenler9
- günün videosu9
- akp'nin oyunun yüzde 30'a düşmesi8
- dublajcısıyla bütünleşen ünlüler10
- sırrı süreyya önder41
- sürekli dinle uğraşmak15
- testis kokusu8
- kemal sunal'ın r tayyip erdoğan'a verdiği ayar9
- anın görüntüsü15
- kaynanasını hamile bırakan damat38
- banyoda yıkanan sözlük yazarları11
- okullarda 1 öğün ücretsiz yemek verilmesi17
- chp ye kayyum atanması20
- rasim ozan kütahyalı13
- sevgilinin ilk kez görüldüğü an10
- mesut yılmaz'ın kumarhanede dayak yemesi31
- 3 farklı erkekle duş alan kadın14
- küresel ıkınma16
- gulmekicinyaratilmis35
- füzeye benzeyen banyo kazanı8
- kocanızın evde mangal yapmasına izin verir misiniz14
- 16 nisan 2025 real madrid arsenal maçı10
- 6 ay sevişmeyen erkek otomatik olarak gay olur10
- beraber dus almak12
- yazarların başına gelen enteresan olaylar9
- evinizde beyaz kedi besler misiniz10
- hangi yazarla aşk yaşamak istersiniz12
- sicarkentitreyenadam26
- fatma zehra kınık11
- sapanca daki bungalovda gizli kamera19
- eski eşle sevişmek11
- istanbul da halk otobüsleri kontak kapatıyor18
- pilav şehriyeli mi olmalı şehriyesiz mi15
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz20
- yazarların uzman oldukları konular11
- cinler alemini gören insan19
- tedavisi olmayan hastalıklar13
- sözlüklerde foto atan erkekler8
- rabbime sordum cleveland dedi8
- aykolik bugün acaba nereyi gezecek8
- gelinin iç giyimi14
- kayınvalide damat ilişkisi13
- chp'nin cumhurbaşkanına cuntacı demesi8
- nervio16
- karınızın giyimine karışır mısınız18
- ssilvermist14
- cupra11
- kim ulan bu pandela 210
Sadece karşılıksız foto atmayın diye erkekleri uyarıyorum.
Normal sözlükte De böyle üç kağıtçı kızlar vardı. Sürekli foto isteyen bir yazara atıp atıp durdum sadece bir tane attı. Photoshop u geçtim ilizyon yapmış resmen. Yarım yamalak foto attı. Bu bir geldi AVM de buluşma noktasına. Hiç mi utanmaz insan ya. Bir de metroya giderken diyor ki "beni nasıl buldun". Ulan harcadığım parayı geçtim, şansını zorlama dimi. Agzimdan bir şey kaçsa gördüklerime dair, bir ay psikolojik tedavi almak zorunda kalacaktı.
Kızlar fotolar sayesinde erkek eliyorlar. Ama kendileri harcama yapmaya vs degicek tipleri yok yani. işte böyle benim gibi finale çıkar sonra da kupayı alamadan diskalifiye olursunuz.
Önce onlar atsın ki siz de kimle goruseceginizi bilesiniz.
Normal sözlükte De böyle üç kağıtçı kızlar vardı. Sürekli foto isteyen bir yazara atıp atıp durdum sadece bir tane attı. Photoshop u geçtim ilizyon yapmış resmen. Yarım yamalak foto attı. Bu bir geldi AVM de buluşma noktasına. Hiç mi utanmaz insan ya. Bir de metroya giderken diyor ki "beni nasıl buldun". Ulan harcadığım parayı geçtim, şansını zorlama dimi. Agzimdan bir şey kaçsa gördüklerime dair, bir ay psikolojik tedavi almak zorunda kalacaktı.
Kızlar fotolar sayesinde erkek eliyorlar. Ama kendileri harcama yapmaya vs degicek tipleri yok yani. işte böyle benim gibi finale çıkar sonra da kupayı alamadan diskalifiye olursunuz.
Önce onlar atsın ki siz de kimle goruseceginizi bilesiniz.
Kızlar gazanfer bütün oyunu çözmüş ya.
Real hayatta kendine bir sevgili bularak mutlu olamamış veya kendisine ailesinden istemeye gelecek bir adam bile karşısına çıkmamış kızlar dijital mecralarda kök söktürüyorlar
Erkeklerde nasıl olsa bize koyan bir şey yok deyip gelişi güzel yürüyorlar. Haliyle olan benim gibiler oluyor bu olaydan anladığımız üzere. Bir de bir kız tırnak gösteriyorsa veya sadece saç gösteriyorsa veya ayak da olabilir bunları gösteriyorsa mutlaka bunlardan uzak durun.
Çünkü bunun iki amacı var birincisi ufak ufak test çekiyor. Karşıdakini de tanıyor elemek için şans elde ediyor ikincisi ise bunların psikolojisi çok kırılgan sağı solu beğenilince tümden de beğenileceğini zannedip görüşmeye öyle geliyor. Müthiş bir özgüvenle geliyor yani.
Erkeklerde nasıl olsa bize koyan bir şey yok deyip gelişi güzel yürüyorlar. Haliyle olan benim gibiler oluyor bu olaydan anladığımız üzere. Bir de bir kız tırnak gösteriyorsa veya sadece saç gösteriyorsa veya ayak da olabilir bunları gösteriyorsa mutlaka bunlardan uzak durun.
Çünkü bunun iki amacı var birincisi ufak ufak test çekiyor. Karşıdakini de tanıyor elemek için şans elde ediyor ikincisi ise bunların psikolojisi çok kırılgan sağı solu beğenilince tümden de beğenileceğini zannedip görüşmeye öyle geliyor. Müthiş bir özgüvenle geliyor yani.
küreselcim göbekli diye laf soktu bende olmadığımı ispat için attım, onun haricinde kaç santim diye özel mesaj gelmediği sürece kimseye atmıyorum.
Abi bırakın göbek gidesini istediğini desin bu çektikleri testte balıklama atlamayın. iş yaşamında normal yaşamda onlarla tanışmak isteyen ya yakınlaşmak isteyen adamlar tiplerine çok uyumuyor ondan dolayı sosyal mecradan adam avlamaya çalışıyorlar. Şey gibi düşünün araba pazarında 450 lira yazdığı arabayı sarı siteye koyduğunda 540.000 lira yazan köylü kurnazını düşünün. Bir kızın değeri eğer hayatta buluştuğu veya tanıştığı erkekle ölculmelidir.
Ve şuna inanın ki beni sözlük yaşlıları tecrübeleri mutlaka onaylayacaktır: yakışıklı çocuğun yanında çirkin veya ortalama bir kız varsa AVM'de bir başka bir yerde mutlaka sosyal mecradan tanışmışlardır.
Burada gerçekten güzel bir kız olsa herkesin hemfikir olabileceği mutlaka kendini atmıştı fotoğraflarını filan. Yemeyeyin bu numaraları yoksa benim gibi tüm pazar gününüzü saçma birileriyle geçirmek zorunda kalabilirsiniz.
Ve şuna inanın ki beni sözlük yaşlıları tecrübeleri mutlaka onaylayacaktır: yakışıklı çocuğun yanında çirkin veya ortalama bir kız varsa AVM'de bir başka bir yerde mutlaka sosyal mecradan tanışmışlardır.
Burada gerçekten güzel bir kız olsa herkesin hemfikir olabileceği mutlaka kendini atmıştı fotoğraflarını filan. Yemeyeyin bu numaraları yoksa benim gibi tüm pazar gününüzü saçma birileriyle geçirmek zorunda kalabilirsiniz.
güzel gazlıyorsun da metinim bunlar şeytan siken böyle düşmüyorlar bilgin olsun.
Kim böyle düşünmüyor abi, anlamadım.
Söylediklerim inan gaz değil.gerceklere dayanıyor. Kendi aranızda düşünseniz ulan çocuk haklı galiba dersiniz.
Normal sözlükte kızlar genel olarak bu numarayı çekiyor. Ama burada da var biraz. Uyarıyorum sizi. Başka erkeklerle buluşmasın, kız kaçmasın diye elinizi çabuk tutup istediğini yapıyorsunuz. inanın kolay yemleniyorsunuz. Kızlar aradığını reelde bulamayıp geliyorlar öncelikle bunu artık unutmayın.
Buradaki beğenilen, istenen, rağbet gören kızlar değil. Nasipsiz kızlar aq. Anlayın artık. Eğer sen gerçekten yakisikliysan bırak o atsın. Sen önce atma.senin elin kuvvetli onunki değil.
sari sitede bir arabanın dolandırıcılık ilanını şak diye çözen adamlarsiniz . Gözünüzden kaçmaz ama mevzu kadın yazara gelince basiretiniz bağlanıyor.
Söylediklerim inan gaz değil.gerceklere dayanıyor. Kendi aranızda düşünseniz ulan çocuk haklı galiba dersiniz.
Normal sözlükte kızlar genel olarak bu numarayı çekiyor. Ama burada da var biraz. Uyarıyorum sizi. Başka erkeklerle buluşmasın, kız kaçmasın diye elinizi çabuk tutup istediğini yapıyorsunuz. inanın kolay yemleniyorsunuz. Kızlar aradığını reelde bulamayıp geliyorlar öncelikle bunu artık unutmayın.
Buradaki beğenilen, istenen, rağbet gören kızlar değil. Nasipsiz kızlar aq. Anlayın artık. Eğer sen gerçekten yakisikliysan bırak o atsın. Sen önce atma.senin elin kuvvetli onunki değil.
sari sitede bir arabanın dolandırıcılık ilanını şak diye çözen adamlarsiniz . Gözünüzden kaçmaz ama mevzu kadın yazara gelince basiretiniz bağlanıyor.
güncel Önemli Başlıklar