bugün
- saraca'nın karizmatik otomobili15
- incel16
- yazarların şimdi dinlediği şarkıdan bir cümle17
- birini gözünde çok büyütmek11
- sıla bebeğin üzerinde 42 tane diş izi çıkması11
- sokak ortasında 31 çeken adam11
- akşam yemeği18
- uludağ sözlük playboyu8
- kimsenin vajinasıyla ilgilenmiyorum13
- sözlük yazarlarının takip edilme anıları12
- anın görüntüsü16
- inci sözlük8
- kızıl goncalar dizisini izleyen sözlük erkeği10
- menuet15
- herkese sevgiyle yaklaşan tip13
- ben albay kemal artık veda etme zamanı geldi8
- klarnet calan sarapci koala 614
- true abi9
- kadınla hesap ödeme kavgasına girişmek12
- önde yürüyen kadın geçilmeli mi geçilmemeli mi20
- bim yerine migros'a gitmek11
- islam hassasiyeti ile yetişmiş olsa ölmezdi34
- sözlük erkeklerinin 1 60 boyunda olması14
- dinlenme tesisleri11
- islamın olduğu yerde huzurun olmaması16
- kadınların hafif şiddetten hoşlanması9
- bik bik vs kuresel ikinma38
- gelinlik9
- roka yedim ölür müyüm16
- sözlük yazarlarını tek cümle ile tanımlamak26
- kahvaltıya davet edilmek12
- bugün arabama binen mini şortlu küfürbaz kız11
- türkiyede kadın olmanın zorlukları9
- evlenmelik sözlük erkekleri12
- kanına ermeni kanı karışmadığını zannetmek12
- beyoğlu tacizcilerinin serbest bırakılması25
- yemeklere soğan koymak11
- yazarların almanca seviyelerini gösteren cümle9
- katili görüp müdahil olmayan türk erkekleri20
- sözlükte yazmasını istediğiniz ünlüler13
- türklerdeki ermeni kompleksi10
- türkiyede festival basılsaydı ne olurdu11
- incel olanların gereksiz ağlaması12
- izmir12
- yarın sabah işe gidecek olmak13
- kızın kafasını kesip intihar eden genç34
- burun estetiği11
- 79 yaşındaki inşaat işçisinin ölmesi13
- nervio11
- 65532110
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir.
(bkz: jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz: sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. *
(bkz: jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz: sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. *
sevgili ön koltuktaki belediye otobüsünde marka çanta, iphone ve o büyük gözlükleriyle hava atan kız; bilmem fark ettin mi ama hepimiz aynı otobüsteyiz.
başlık : 7 gün 24 saat eşofman giyen kız
entry : Eşofmanla bile havalı,güzel olan kızdır. Rahatına düşkün ve sevimli de olabilir.
meal : en azından ben ööleyim yanee...
entry : Eşofmanla bile havalı,güzel olan kızdır. Rahatına düşkün ve sevimli de olabilir.
meal : en azından ben ööleyim yanee...
(#11303974)
başlık: gına gelen espriler ve söylemler
entry: (bkz: ooo gençler anketin amına koyuyoruz yine)
meali: yaratıcılık sıfır. sanki kimse bunun anket olduğunu anlamamış gibi her anket başlığında bunu yazıyorum. bu sayede karmamı düzelttim lan.
başlık: gına gelen espriler ve söylemler
entry: (bkz: ooo gençler anketin amına koyuyoruz yine)
meali: yaratıcılık sıfır. sanki kimse bunun anket olduğunu anlamamış gibi her anket başlığında bunu yazıyorum. bu sayede karmamı düzelttim lan.
başlık : çocukken aşık olunca yapılanlar
entry : benim saçımı çekti diye öğretmene şikayet etmek. öğretmenin tokat atması üzerine de oh olsun iyi oldu demek. *
meali : el kadarken bile dengesiz çatlağın tekiydim. babamı polise ihbar ettiğim günün ertesinde yapmıştım bu dediğimi de zaten. pişmanım falan yazdım burdan birileri görüp de yanlış tanımasın diye o "it" de silgisini vermeseydi gamze denen şıllığa... hışşşt allo entry okuyan gözlüklü sen ne bakıyon öyle ?
entry : benim saçımı çekti diye öğretmene şikayet etmek. öğretmenin tokat atması üzerine de oh olsun iyi oldu demek. *
meali : el kadarken bile dengesiz çatlağın tekiydim. babamı polise ihbar ettiğim günün ertesinde yapmıştım bu dediğimi de zaten. pişmanım falan yazdım burdan birileri görüp de yanlış tanımasın diye o "it" de silgisini vermeseydi gamze denen şıllığa... hışşşt allo entry okuyan gözlüklü sen ne bakıyon öyle ?
Kimseyi kandırmadım. Ama insanların kendilerini kandırmalarına izin verdim. Hiç biri benim kim ya da ne olduğumla ilgilenmedi. Bunun yerine benim için bir karakter yaratmayı tercih ettiler. Onlarla elbette tartışmayacaktım. Çünkü nasılsa olmadığım birine aşıklardı.
-tam da böyle işte.
-tam da böyle işte.
Belli bir yazar grubu aşağıdaki programlama üzerine modellenmiştir..
Şimdii, kodun temellerine inersek,
beni beğenin beni beğenin beni beğenin.....
nicaltıma güzel şeyler yazın nickaltıma güzel şeyler yazın nickaltıma güzel şeyler yazın....
özel mesajla beğeni belirtin özel mesajla beğeni belirtin....
kızsanız benle buluşun bana hemen verin kızsanız benle buluşun bana hemen verin...
erkekseniz peşimden koşun erkekseniz peşimden koşun...
sözlükten bir şeyler öğreneyim de hava atarım dışarda öğreneyim hava atayım öğreneyim...
Şimdii, kodun temellerine inersek,
beni beğenin beni beğenin beni beğenin.....
nicaltıma güzel şeyler yazın nickaltıma güzel şeyler yazın nickaltıma güzel şeyler yazın....
özel mesajla beğeni belirtin özel mesajla beğeni belirtin....
kızsanız benle buluşun bana hemen verin kızsanız benle buluşun bana hemen verin...
erkekseniz peşimden koşun erkekseniz peşimden koşun...
sözlükten bir şeyler öğreneyim de hava atarım dışarda öğreneyim hava atayım öğreneyim...
an itibariyle gelen msj:
senınle uyumak ıstıyorum
giden msj:
bende
söylenmek istenen:
uykuda bari rahat bırak yaa.:D
senınle uyumak ıstıyorum
giden msj:
bende
söylenmek istenen:
uykuda bari rahat bırak yaa.:D
o kişiye;
o siktiğimin kitabını anladım ama anlamazlıktan geliyorum, o kadar mal değiliz ama sesini duymak için aynı soruların değişik versiyonlarını 2 güne bir soruyorum, ulan seviyorum seni be!
o siktiğimin kitabını anladım ama anlamazlıktan geliyorum, o kadar mal değiliz ama sesini duymak için aynı soruların değişik versiyonlarını 2 güne bir soruyorum, ulan seviyorum seni be!
Sözlük yazarlarının söylemek istedikleri;
Ben başlayim o halde, Süleyman Demirel Üniversitesi ingilizce Öğretmenliği ikinci sınıf öğrencisiydi, pardon 3. sınıf olacaktı bu sene. Onu hiç tanımadım, konuşmuşluğumuz görüşmüşlüğümüz yok adını da ilk defa bugün duydum.
Dün arkadaşlarla otururken kütahyada trafik kazası geçiren bir pamukkale otobüsünden konu açılmıştı, 6 kişi ölmüş bir çok da yaralı varmış, istanbuldan kalkan bir araçmış. Bugün öğrendim ki, bizim üniversiteden, bizim bölümden bir arkadaş da varmış o aracın içinde. Ve onu kaybetmişiz. Evine giderken, ailesi onun yolunu beklerken, belki de annesi ona en sevdiği yemeklerini hazırlamışken eve ulaşamamış olması...
Faceden gördüm, bir de ilişkisi varmış. Onu bekleyen, onu özleyen sevgilisi varmış. Ne kadar acı çekiyordur şu an ne kadar üzülüyordur.
Bugün de doğum günüydü... Mutlu yıllar demek isterdim hiç tanımadığım o arkadaşa, ama diyebileceğim tek şey Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.
Söylemek istediklerim bu kadar.
Ben başlayim o halde, Süleyman Demirel Üniversitesi ingilizce Öğretmenliği ikinci sınıf öğrencisiydi, pardon 3. sınıf olacaktı bu sene. Onu hiç tanımadım, konuşmuşluğumuz görüşmüşlüğümüz yok adını da ilk defa bugün duydum.
Dün arkadaşlarla otururken kütahyada trafik kazası geçiren bir pamukkale otobüsünden konu açılmıştı, 6 kişi ölmüş bir çok da yaralı varmış, istanbuldan kalkan bir araçmış. Bugün öğrendim ki, bizim üniversiteden, bizim bölümden bir arkadaş da varmış o aracın içinde. Ve onu kaybetmişiz. Evine giderken, ailesi onun yolunu beklerken, belki de annesi ona en sevdiği yemeklerini hazırlamışken eve ulaşamamış olması...
Faceden gördüm, bir de ilişkisi varmış. Onu bekleyen, onu özleyen sevgilisi varmış. Ne kadar acı çekiyordur şu an ne kadar üzülüyordur.
Bugün de doğum günüydü... Mutlu yıllar demek isterdim hiç tanımadığım o arkadaşa, ama diyebileceğim tek şey Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.
Söylemek istediklerim bu kadar.
salincaktan dustum kafam aciyo. Yere cakili durumdayim.
armut seni, yazabiliyorsan yaz hadi.
sineklerle konuşabilirsem; merhaba sinek dostlarım. sizden bir arkadaş, bütün kanımı emdi. ve kan kalmadı. kan olsa dükkan sizin. bak pencere orada ben sizi çıkartayım. (bkz: yerlerse)
Trende çalışan eli telsizlı koca göbekli pislik herif! Insanları azarlaman için işe almadılar seni! Herkes ayakta beklerken burası görevlilere ait deyip dört tane koltuğu tapulamak gibi bir hakkın yok.varsa da göster kardeş burası tren çalışanlarına ayrılmış bölümdür yazan uyarı tabelası nerede?
Söylemek değil de yazmak olabilir bir kere entry'i ":D" işaretiyle bitirmek isterdim ah moderatör ah.
yeteneğine göre ihtiyacın kadar.
sözlük, canım sıkılıyor vermem gereken 2 ders var ve hala ben buradayım.
Öğretmenim canım benim canım benim canım benim. Öğretmenim çok tatlısın ya.
mülayim... allah belanı versin mülayim. babanın parası mı ulan inek. versene parayı.
şu an gelsem sana, tutsam ellerinden, baksam gözlerine. ver lan yediğin nanelerin hesabını desem, sen özür dilesen, ben yine sana inansam ..
para yok amınakyn.
güncel Önemli Başlıklar