bugün

inişli çıkışlı, hiçbir zaman tek bir duygu içinde uzun süreli stabil kalmamış durumdur.
Anali babali oksuz gibi hissediyorum.

Annem mesaj atmis biraz once. Arayayim mi diye. Dusundum kendi kendime bi sure. Derler ya film seridi gibi gozumun onunden gecti diye. Iste gecmisteki bir suru sey film seridi gibi gozumun onunden gecti. Cogu olumsuz, beni yaralayan seyler.

Aradim.

Havadan sudan konustuk. Zaten baska bi seyden konusamiyoruz. Digerleri ne guzel konusuyor anneleriyle. Isini anlatiyor, kizlarinin nobet duzenlerini takip ediyorlar, yardimci olmaya calisiyorlar ellerinden geldigince. Hicbir sey yapamayan yersiniz diye borek corek gonderiyor. Bi arkadas bugun kahve doktu uzerine. Babasi kiyafet getirdi evden. Ben okulda bayilip ayilinca babami aradim "eve goturebilir misin" diye, otobuse bin git dedi. Annem okulumun yerini bilmez.

Konustuk iste oyle. Araya babam girdi. Hoparlore al dedi hemen. Emir buyuk yerden. Annem de kanun gibi yapar her dedigini. Yapmazsan burnundan getirir cunku. Ogrenilmis caresizlik.

- lisa napiyosun?
+ dinleniyorum siz napiyosunuz?
- maas aldin mi?
+ napacaksin baba alip almadigimi?
- sordum oyle. 15 inde maas aldin mi?
+ sana ne ya.. ben sana soruyo muyum aldin mi diye? Neyse ya.. kapatiyorum gorusuruz..

Memurum ben, 15 i maas gunu. Kendisi de senelrdir memurluk yapti. Biliyor duzeni. Aslinda ne kadar oldugunu sormak icin yol yapiyor. Benim babam paraya tapar. Ben yorgun olsam, mutsuz olsam, hatta olsem cani yanmaz onun. Ama soyle bi miktar parasini hacilarsaniz iste o zaman ani cok ama cok yanar. Onun dini, dili, irki, evladi, hayati paradir. Parasini s...m.

Ya isterdim ki "sesin sonuk geliyor, iyi misin?" Desin. Hadi basini da siktir et. Sadece "iyi misin?" Desin. O da mi uzun? "Nasilsin?" Desin.

Simdi evde nolmustur biliyor musunuz? Annem babama cemkirmistir neden duzgun konusmuyon diye. O da annemi bastirmistir bagirip cagirip. Ben orda olsam ehehehrh der gulerdi. Annem calismiyor. Dedim ya dini imani nezaketi her seyi para onun. Ben de evladi degil yuruyen desteyim.

Bana iki kisi nasilsin diyor, biri abim biri de erkek arkadasim. Bu kadar benim dunyam. O ikisi. Ikisi de uzak.

Boyle iste, bok gibi hissediyorum ozetle.
içimde kelebekler uçuşuyor.
görsel
Şimdilik.
görsel
Sanki beni zikmişler gibi hissediyorum.

Ulan adanadayken bi ciğer yiyeyim dedim 155 tl.
Yalı çapkını izlerken teveye kafa atıyorum. Gitti akıl, kalmadı.
https://youtu.be/1bazoeav0zc
görsel
Vaaay. Kitap alıntılarıyla ruh halini anlatmak.

Bu da ben. Yoğun miktarda tükenmişlik sendromu içerir.

görsel
görsel
görsel
Aslında şöyle uykulu hissediyorum başım uyuşuktu zoom gibi ve odaklanamıyordum hiçbirşeye yazdığıma okuduğuma dahil konsantrem zayıftı.

görsel
görsel
Gülme komasına girdim 2 saat önce.
Başlıkları okuyorum ama boş.
görsel
Yatay seyrediyor, bir dalgalanma yok..
görsel
görsel
Kırmızı ışıkta kandil gecesi gibi.
görsel
Uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım galiba ağzım kulaklarımda ayaklarım yere basmıyor. Yakın zamanda hedeflediğim her şeyi başardım bin şükür. içinde yaşama hayalini kurduğum şehirde yepyeni bir hayat beni bekliyor.
ne zaman çok iyi olduğumu düşünsem aslında o zaman en kötü olduğumu anlıyorum,şu an öyle bir yerdeyim.
görsel
30 yaşıma girdim yeni bir başlangıç yapmaya karar verdim.meslek değişimi yeni arkadaş çevresi hazların değil aklın ve mantığın yolundan gidilen yeni bir 30 sene hedefi.
Dulester sonrası mide bulantısı. Bari etkisini görseydim yan etkisinden önce.
bi şey diyim mi s*keyim sözlüğünü.