bugün
- larisalisa eksi ruyalar kavgası9
- akp ve mhp oylarıyla reddedildi9
- 30 yaş üzeri evde kalmış kadınlar ordusu15
- sevilen kızın ağzından çıkardığı yemeği yemek11
- eksi ruyalar ile ayakkabı alışverişine çıkmak17
- kız olsam orospu olurdum9
- sözlükte kızlar güzel ama erkekler yakışıklı değil11
- pavyon açıp erkekleri oynatmak14
- gözlerimi atıcam ama bakıp hemen silin olur mu13
- düğünde gelinin kilotunu çıkarıp gösteren damat21
- kasım 2025 erken genel seçimleri19
- mariyya'nın gözlerini tarif ediyoruz8
- mariyya21
- çocuk yapmak13
- klarnet calan sarapci koala 611
- oh shit here we go again27
- borsa15
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri25
- kadının ilişkinin başındaki haliyle kalmaması8
- akpye oy vermek için nedenler8
- kadın yazarların daha çok beğeni alması10
- anın görüntüsü13
- gocu11
- fulya öztürk18
- istanbula ünlü olmaya giden köylü kız15
- şücaattin amca8
- neden iki tane ayağımız varken üç tane pedal var10
- israil'in kızgınlıkla hareket etmeye başlaması17
- insan olmaya ceyrek kala27
- şişman kızlardaki aşırı sinir9
- hindistan da 188 yaşında adam bulunması15
- sözlükteki psikolog kadın yazarlar16
- aldatmamak için en geçerli sebep18
- israil'in yavaş yavaş türkiye'ye geliyor olması24
- iran israil'e nükleer füze yollasa15
- erkek sevgilisinin götünü öpen romantik erkek14
- tırşık yememiş insanla muhatap olmak9
- gecenin şarkısı12
- doğum günümü kutlamayacak mısın10
- oğlak burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi9
- kuresel ikinma'nın zall'a olan aşkı8
- sözlüğün çirkin çapkını11
- sözlük yazarlarının beni fazla hafife alması13
- takip ettiğin kadının görüntülü arar mısın demesi13
- en son ne zaman sevistiniz14
- vajinaya penis almak nasıl bir his18
- fırına iç götürüp pide güveç vs yaptırmak12
- nervio için ödenecek başlık parası9
- ben geldim sözlük bir şey diyor musunuz16
- nervio'nun sevgili bulamama sebebi20
onuncu nesil yazar.
sen de hiç bir şey göremiyosun di mi?
rüyasında bile bazı şeyleri göremeyecek yazardır.
rüyasında bile bazı şeyleri göremeyecek yazardır.
(#32233736)
Tam da içinde bulunduğum konuda gozumdeki perdeyi aralamami sağlamış yazar. Şu an ne büyük bir iyilik yaptığını biliyor musun? Sözlük böyle bir şey hiç tanımadığınız insanların hayatında dümeni bir anda elinize alıp yön verebiliyorsunuz.
Kendisini ilk kez gördüm daha sık görebilirim umarım.
Tam da içinde bulunduğum konuda gozumdeki perdeyi aralamami sağlamış yazar. Şu an ne büyük bir iyilik yaptığını biliyor musun? Sözlük böyle bir şey hiç tanımadığınız insanların hayatında dümeni bir anda elinize alıp yön verebiliyorsunuz.
Kendisini ilk kez gördüm daha sık görebilirim umarım.
doğal bir olaydır. rengi bilmeden hayal etmek zordur.
onuncu nesilden bir yazar.
çok güzel bi nickmiş lan.
beğyendim.
iyi yazmalar efenim.
çok güzel bi nickmiş lan.
beğyendim.
iyi yazmalar efenim.
sohbetine doyum olmayan yazar kesinlikle kafa dengi. ayrıca kültürlü zeki birisi. siz leb demeden çorumu anlıyor. severek takip ediyoruz.
Benimle neden uğraştığını merak ettiğim yazar.
Yılbaşı vesilesiyle aklıma geldi; bu arkadaşla 2012 yılına beraber girmiştik. Gel kanka evde rakı ortamı var, bir kaç Cankuş daha gelecek demişti. Ulan harbiden de 1-2 saat sonra dediği cankuşları geldi ama ne cankuşlar; hepsi Göztepe'nin yankee tribününden emekli olmuşlar gibi ahsjsjd. Velhasıl iyi çocuklardı.
Mutlu noeller bro.
Mutlu noeller bro.
Alsancak barlarındaki tüm tuvaletlerin iç dizaynlarını enine boyuna bilen koca yürekli insan. *
Birlikte basmane pavyonlarına gitsen de, Reina'ya gitsen de sırıtmaz. Ki tecrübeyle sabit. Piiz yaparken içkin mi bitti, ara yetişsin. Sevgilinden mi ayrıldın, ara dinlesin. Yeni yetme tespitçi sözlükçülerin açıp tespitlerini okumaları gerekir.
Bir ara içelim bro.
Birlikte basmane pavyonlarına gitsen de, Reina'ya gitsen de sırıtmaz. Ki tecrübeyle sabit. Piiz yaparken içkin mi bitti, ara yetişsin. Sevgilinden mi ayrıldın, ara dinlesin. Yeni yetme tespitçi sözlükçülerin açıp tespitlerini okumaları gerekir.
Bir ara içelim bro.
Nick altına yazmamı istemiş yazar...
Pek tanımam.
izmirli olduğunu biliyorum, birde kafasını bozan komşularının arabasının lastiklerini gözünü bile kırpmadan patlattığını.
Çok iyi yapmış, canı gönülden tebrik ettim kendisini.
Birde biraz aklı varsa yokmuş gibi davranmasını dilerim, çünkü hayat melankoli takılanlara pek aldırış etmiyor...
Güzellikler dilerim...
Pek tanımam.
izmirli olduğunu biliyorum, birde kafasını bozan komşularının arabasının lastiklerini gözünü bile kırpmadan patlattığını.
Çok iyi yapmış, canı gönülden tebrik ettim kendisini.
Birde biraz aklı varsa yokmuş gibi davranmasını dilerim, çünkü hayat melankoli takılanlara pek aldırış etmiyor...
Güzellikler dilerim...
geliyorum canımın içi. ne bulursan demişsin herşeye razıyım.
göztepeli de olsa delikanlı adamdır. kabuğuna çekilmese estirirdi buraları. sahalara dönmeyi bekleyen rocky balboa gibidir.
2011'den beri reelden arkadaşım olur, bulaşan olursa öyle rahat bırakmam onu.
Bizim mahallemizin delikanlısına posta koyacak adam daha anasının karnından doğmadı. Gidin kankacılık oynayın bebeler.
Bizim mahallemizin delikanlısına posta koyacak adam daha anasının karnından doğmadı. Gidin kankacılık oynayın bebeler.
uyurken gözlük tak.
hem daha net görürsün.
hem daha net görürsün.
Böyle bir kaç yazar vardır. Kendini sözlükte açıklama gereği duymayan,kimseye yaltaklanmayan bu yüzden de düşmanı çok olan kişiler üstünden prim kasarlar.
Kendince analiz kastığını zanneden 13 yaşa hitap eden primcinin tekisin.
Adam olsan zaten bir eleştirirsin susarsın. Hala milletin arkasından atmaya devam etmezsin. Şurda yazan yüzlerce dine, Atatürke, bayraga, sehitlerimize sallayan trol var onlar hakkinda yazamaz ama sözlükte yazan kadın yazarları tek tek linç etmeye kalkar.
Karakterin olsa bu kadar oylanma ve prim merakın olmaz zaten.
Şimdi nereye gidersen git. Abaza erkek çok gördüm de kadınları aşalayip kadın düşürmeye çalışmak taktire şayan bir şeytanlık.
Bi yazar, primci, yalaka, karakter olmadanda yaşanabileceginin göstergesi.
Kendince analiz kastığını zanneden 13 yaşa hitap eden primcinin tekisin.
Adam olsan zaten bir eleştirirsin susarsın. Hala milletin arkasından atmaya devam etmezsin. Şurda yazan yüzlerce dine, Atatürke, bayraga, sehitlerimize sallayan trol var onlar hakkinda yazamaz ama sözlükte yazan kadın yazarları tek tek linç etmeye kalkar.
Karakterin olsa bu kadar oylanma ve prim merakın olmaz zaten.
Şimdi nereye gidersen git. Abaza erkek çok gördüm de kadınları aşalayip kadın düşürmeye çalışmak taktire şayan bir şeytanlık.
Bi yazar, primci, yalaka, karakter olmadanda yaşanabileceginin göstergesi.
Göztepeli olması dışında bir kusuru bulunmayan, güzel içen, bazen küçük bir tebessümle bile anlaşıp karşılıklı piç piç gülebileceğiniz, muhabbeti her daim kral güzel bir arkadaşımız.
Şimdikilerin yapmaya çalıştıkları tespitleri bu adam 6-7 sene önce yapardı sözlüklerde. bilaaader deyişine de ayrı hastayız.
Şimdikilerin yapmaya çalıştıkları tespitleri bu adam 6-7 sene önce yapardı sözlüklerde. bilaaader deyişine de ayrı hastayız.
Sıkılmadan 8 saat 43 dakika muhabbet edilebilecek kalibrede bir insan, güzel insan.
Sırf izmir'e geleceğim diye manita ortamları hazırlayan adam gibi adam. *
daha sabah indim, akşama manitaları ayarlamış ortam yapıyoruz diyor. bir de fotoğraf atıyor beğenmezsen diğerlerini çağırayım diye.
sen nasıl bir kralsın yaa??? *
sen nasıl bir kralsın yaa??? *
en son gönderilen fotoğraftaki kişi androjen bir tarza sahiptir, fakat bu doğrudan onu eşcinsel veya kuir yapmaz. nasıl drag queenler heteroseksüel erkekler olabilirse androjen giyinen bir erkek de heteroseksüel olabilir.
Tanırım ederim ama ince gömmüş.
Eh be biladerim tanışalı 9 sene olmuş amk.
ilk buluşmada biraneye gitmiş adamlarız.
Küstük, darıldık, barıştık, yeri geldi yılda 1-2 konuştuk. Ama kopmadık. Kopmayız da serginhooo.
Hazır ben izmirdeyken en kısa zamanda rakı içelim amk.
ilk buluşmada biraneye gitmiş adamlarız.
Küstük, darıldık, barıştık, yeri geldi yılda 1-2 konuştuk. Ama kopmadık. Kopmayız da serginhooo.
Hazır ben izmirdeyken en kısa zamanda rakı içelim amk.
Karşimle Karataş asansör yakını onlaynız, rakı latte içiyoruz. Yakınlarda olan varsa bekleriz. *
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar