bugün

şaşırtmayan destektir. kuzey ıraklı kürt aşiret resileri de akp'yi canı gönülden desteklemektedirler. konuyla ilgili haber:

"Irak'ın Kürt kökenli Cumhurbaşkanı Celal Talabani 'nin, seçim süreci içinde AKP hükümetinin güçlendirilmesi için çaba gösterilmesini istemesinin ardından, AKP'ye bir destek de Kıbrıslı Rumlardan geldi. Kıbrıs Rum Radyosu'nun haberine göre Rum Meclis Başkanı ve AKEL Genel Sekreteri Dimitris Hristofyas Yunanistan Dışişleri Bakanı ile Türkiye konusunda ortak tutum belirlemek için buluşup adaya dönündükten sonra, ılımlı islami değerler üzerine kurulu AKP hükümetini desteklemek zorunda olduklarını söyledi."
akp'nin dış politikadaki gevrek tutumunun doğal sonucu.
Böyle Türk düşmanı bir toplumdan ne bekleyebilirsiniz ki?
Akp yi akpliler dışında sevmeyi bırak sempati besleyen bile yok.
ama hala onların gözünde kıbrıs cumhuriyeti naber. k.k.t.c. bizde k.k.t.c. ne Rum ne Yunan ne ab ne diğerleri kuzey kıbrıs türk cumhuriyetini tanımıyor nasıl olacak o iş? hala daha ab ye girmek için uğraşıyoruz, niye? önümüzde koskoca kıbrıs meselesi durup dururken hemde..

Türkiye yi ab ye kıbrıs şartını öne sürmeden alacaklarını mı sanıyorsunuz? çok beklersiniz..
hadi diyelimki girdi. o zaman Türkiye şimdi rumların yaşadığı adanın Güneyini, kıbrıs Rum kesimi diye tanımladığı bölgeyi ve şekli bir kenara bırakıp rumların yönetimine ait ve türklerin zerre kadar söz hakkı olmayan ve bu statüyü ona bahşeden resmi kıbrıs cumhuriyetini, gayri resmi ifadeyle kıbrıs Rum cumhuriyetini otomatikman tanımış olmaz mı?

el cevap olur...hemde bal gibi olur..
zaten şuan ab adada türkleri yok sayarak Rumlara bedavaya bir devlet bahşetmiş durumda. türkiyenin ab müzakerelerine girmesi, ab ye müracaat etmesi dahi bunu kabul ettiği anlamına gelir. senin hukukunu yok sayan bir birliğe kabul edilmeyi beklemekle kıbrısı vermekle eş değerdir.

bi katakulle çevirdiler sizi ab ye alacaz yalanıyla imzayı attırdılar, bi film daha çevirirler kıbrıs da komple elden gider çok mu zor. biz Avrupa aşkıyla yanmaya devam ettiğimiz müddetçe ab bizi daha çokkk üter..
Ben Çorum diye biliyorum.
Ermeni,yahudi,ateist,ittapar,dinsiz,imkansız,kitapsızlardan chp'ye destek.