bugün
- sonunda öleceksem niçin yaşıyorum21
- akp mhp dem ittifakı33
- kemalistler27
- türkiye niye almanya olamıyor24
- irem sak8
- herkese terörist diyen ak partililer15
- gençliğe hitabe8
- yiğit bulut36
- muhaliflerde görülen tayyip erdoğan hayranlığı8
- galatasaraylı olmanın zorlukları8
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular14
- kuranda namaz kılmanın olmayışı31
- kemalistler neden böyle8
- ben seni arkadaş olarak görüyorum diyen erkek13
- turizmciler için haftalık iznin 11 günde 1 olması16
- adidas26
- fotokopici bi erkek42
- colani kadın olsaydı neye benzerdi9
- emine erdoğan'ın gözyaşları14
- akplilerin dini inancı17
- hadise isimli şahısın verdiği konser8
- bitcoin15
- usualsuspects'in yazlığında tatil yapmak13
- 5816 kalksa ne olacak22
- akp mhp dem ittifakı vs kemalizm8
- akp chp mhp ve dem birleşse olacaklar8
- true ilik yesin kampanyası12
- 12 temmuz 2025 erdoğan'ın tarihi konuşması29
- anın görüntüsü16
- true silik yesin kampanyası15
- türkiye10
- kuranda antartika kıtasının geçmemesi26
- yaşar nuri öztürk14
- emirates12
- puma15
- nike31
- gece olunca basan hüzün9
- fc internazionale milano8
- 1 bardak sütlü kahvenin maliyeti12
- emekli maaşı 35 bin olsun diyince gülen akpliler20
- pkk silah bırakırken chp'lilerin kudurması19
- kürtlerin iyi olduğu konular8
- osman gökçek8
- belediyeleri soyanları savunanlara ne denir12
- atatürkten sonra tek devlet adamı var o da bahçeli8
- evcil hayvan beslemek12
- türkiye cennet cennet11
- kurbağa yiyen yılan videosu8
- devlet bahçelinin pkkyı bitirmesi9
- srebrenitsa katliamı9
şaşırtmayan destektir. kuzey ıraklı kürt aşiret resileri de akp'yi canı gönülden desteklemektedirler. konuyla ilgili haber:
"Irak'ın Kürt kökenli Cumhurbaşkanı Celal Talabani 'nin, seçim süreci içinde AKP hükümetinin güçlendirilmesi için çaba gösterilmesini istemesinin ardından, AKP'ye bir destek de Kıbrıslı Rumlardan geldi. Kıbrıs Rum Radyosu'nun haberine göre Rum Meclis Başkanı ve AKEL Genel Sekreteri Dimitris Hristofyas Yunanistan Dışişleri Bakanı ile Türkiye konusunda ortak tutum belirlemek için buluşup adaya dönündükten sonra, ılımlı islami değerler üzerine kurulu AKP hükümetini desteklemek zorunda olduklarını söyledi."
"Irak'ın Kürt kökenli Cumhurbaşkanı Celal Talabani 'nin, seçim süreci içinde AKP hükümetinin güçlendirilmesi için çaba gösterilmesini istemesinin ardından, AKP'ye bir destek de Kıbrıslı Rumlardan geldi. Kıbrıs Rum Radyosu'nun haberine göre Rum Meclis Başkanı ve AKEL Genel Sekreteri Dimitris Hristofyas Yunanistan Dışişleri Bakanı ile Türkiye konusunda ortak tutum belirlemek için buluşup adaya dönündükten sonra, ılımlı islami değerler üzerine kurulu AKP hükümetini desteklemek zorunda olduklarını söyledi."
akp'nin dış politikadaki gevrek tutumunun doğal sonucu.
Böyle Türk düşmanı bir toplumdan ne bekleyebilirsiniz ki?
Akp yi akpliler dışında sevmeyi bırak sempati besleyen bile yok.
ama hala onların gözünde kıbrıs cumhuriyeti naber. k.k.t.c. bizde k.k.t.c. ne Rum ne Yunan ne ab ne diğerleri kuzey kıbrıs türk cumhuriyetini tanımıyor nasıl olacak o iş? hala daha ab ye girmek için uğraşıyoruz, niye? önümüzde koskoca kıbrıs meselesi durup dururken hemde..
Türkiye yi ab ye kıbrıs şartını öne sürmeden alacaklarını mı sanıyorsunuz? çok beklersiniz..
hadi diyelimki girdi. o zaman Türkiye şimdi rumların yaşadığı adanın Güneyini, kıbrıs Rum kesimi diye tanımladığı bölgeyi ve şekli bir kenara bırakıp rumların yönetimine ait ve türklerin zerre kadar söz hakkı olmayan ve bu statüyü ona bahşeden resmi kıbrıs cumhuriyetini, gayri resmi ifadeyle kıbrıs Rum cumhuriyetini otomatikman tanımış olmaz mı?
el cevap olur...hemde bal gibi olur..
zaten şuan ab adada türkleri yok sayarak Rumlara bedavaya bir devlet bahşetmiş durumda. türkiyenin ab müzakerelerine girmesi, ab ye müracaat etmesi dahi bunu kabul ettiği anlamına gelir. senin hukukunu yok sayan bir birliğe kabul edilmeyi beklemekle kıbrısı vermekle eş değerdir.
bi katakulle çevirdiler sizi ab ye alacaz yalanıyla imzayı attırdılar, bi film daha çevirirler kıbrıs da komple elden gider çok mu zor. biz Avrupa aşkıyla yanmaya devam ettiğimiz müddetçe ab bizi daha çokkk üter..
Türkiye yi ab ye kıbrıs şartını öne sürmeden alacaklarını mı sanıyorsunuz? çok beklersiniz..
hadi diyelimki girdi. o zaman Türkiye şimdi rumların yaşadığı adanın Güneyini, kıbrıs Rum kesimi diye tanımladığı bölgeyi ve şekli bir kenara bırakıp rumların yönetimine ait ve türklerin zerre kadar söz hakkı olmayan ve bu statüyü ona bahşeden resmi kıbrıs cumhuriyetini, gayri resmi ifadeyle kıbrıs Rum cumhuriyetini otomatikman tanımış olmaz mı?
el cevap olur...hemde bal gibi olur..
zaten şuan ab adada türkleri yok sayarak Rumlara bedavaya bir devlet bahşetmiş durumda. türkiyenin ab müzakerelerine girmesi, ab ye müracaat etmesi dahi bunu kabul ettiği anlamına gelir. senin hukukunu yok sayan bir birliğe kabul edilmeyi beklemekle kıbrısı vermekle eş değerdir.
bi katakulle çevirdiler sizi ab ye alacaz yalanıyla imzayı attırdılar, bi film daha çevirirler kıbrıs da komple elden gider çok mu zor. biz Avrupa aşkıyla yanmaya devam ettiğimiz müddetçe ab bizi daha çokkk üter..
Ben Çorum diye biliyorum.
Ermeni,yahudi,ateist,ittapar,dinsiz,imkansız,kitapsızlardan chp'ye destek.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar