bugün

atılan hemen her adımın iç siyaset için, kendi seçmenini elde tutmak için atıldığını anlamayanlar bu hamleyi de anlayamazlar. biz büyük oynuyoruz, vizyonumuz geniş sayın seçmenimiz imajı için olduğunu düşünüyorum bunun da. yoksa sonuç odaklı değiller kanımca.
resmen 3. dünya olduk...
arap ülkelerinin bile almadığı, avrupanın sınırlarda yakalayınca tekme tokat geri gönderdiği 10 milyon suriyelinin bunlar tarafından nasıl bu kadar kolayca bize itelenebildiğinin sağlaması gibi olan hamledir.

bizim içerideki ak mücahidler "avrupa bizi kıskaniyi fransa cumhurbaşkanı almanya başkanı abd başkanı falan hep reise hayran" diye geze dursun bu hamleler yapıla yapıla dışarıdaki türkiye imajı "kek la bunlar herhalde" şekline geldi iyice. nato üyeyisisin ve rusyadan nato ülkelerinin hava kuvvetlerini rahatça vurabileceğin s400 leri alıyorsun.. nato üyesisin ve rusya ile çin ile ortaklık kovalıyorsun.. pkk ile savaşıyorsun ama pkk nın suriye kolu olan ve sonradan onlarla da çatışacağın pyd nin kurucusu salih müslimi ankarada devlet protokolü ile ağırlıyorsun.. mısır meselesinde sisiye uluslararası toplantılarda darbeci diye katil diye onlarca defa laf söylüyorsun sonra o sisiyi ankarada devlet protokolü ile ağırlıyorsun 17 tane anlaşma imzalıyorsun.. rusya ukrayna savaşında hem zelenski ile görüşüp "siz haklısınız yanınızdayız" diyorsun sonra putin ile görüşüp "siz haklısınız ukrayna çok ayıp etti" diyorsun. üstelik bunu nato ülkesi olarak söylüyorsun..

ne bileyim ya yemin ederim ecdadımızın yaptığı iyi işlerin yüzü suyu hürmetine hala "özgür türkiye cumhuriyeti" vatandaşları olarak yaşayabiliyoruz. bu kadar saçmalığa bu kadar iş bilmezliğe rağmen hala ama kör ama topal ayakta isek yüce allahın sabrı ve atalarımızın yaptığı iyi işler sayesinde..
Mısırlı bir karikatürist bunu çizmiş.

Yorum yok.

görsel
6.

Bu Mısırlı karikatüristi sikmek gerek öncelikle!

Türk milletinin cumhurbaşkanı lan o! Kimsenin önünde böyle simgelenemez.

Öte yandan dünyada artık rezil olmuş durumdayız ve ne yazık ki yönetimin beceriksizliği aşikar.

Reis bizi dünyaya rezil etti. Bu başarı değildir. Ülkesini biraz seven kişi bunu anlar.

Ent.
--spoiler--
bu mısırlı karikatüristi sikmek gerek öncelikle!
türk milletinin cumhurbaşkanı lan o! kimsenin önünde böyle simgelenemez.
--spoiler--
KAtil dedigin kisiyi sonradan ucagina kadar yolcu edecek derecede agirlarsan adamda bal gibi o resmi cizer.

Bizimki icerde oyunu arttirmak icin esip gurlemeyi cok seviyor ama sonradan tukurdugunu yalamasi gerekecegi hesabini hic yapmiyor.
8.

Ben tayyibi tartışmıyorum ki.

Bu adam gördüğüm gerçek anlamdaki en büyük looser.

Ama halk bu adama toz kondurmuyor ve hala iktidarda.

Benim tepkim o karikatürde bir mısırlı ve bir türk var. Başka şeyler umursanmaz.

Tepkim bu durumadır.

Ent.
okumadım ama okumadım.