bugün
- atatürk'ü kötü gösteren atatürkçü11
- en itici insan tipleri10
- turkiyede ev almak16
- 7 eylül 2024 cübbeli ahmet hoca'ya saldırı13
- mustafa kemal atatürk15
- dilan polat davası15
- bir akp'li kızla sevişir misiniz24
- hiç sevgili olmadan 25 yaşa gelip gençlğin bitmesi17
- bu kılıçları kime çekiyorsunuz23
- canımın balık çekmesi13
- gecenin şarkısı8
- merve taşkın'ın hacı olması12
- ruh eşine bir not bırak10
- cihat15
- sütyen giymemek14
- üstteki yazarın yaşadığı ilçe12
- akp seçmeni11
- bülent ecevit16
- mustafa kemal in askerleriyiz28
- ona bir şey söyle15
- istanbul vs ankara12
- geldi yine deli9
- dünyanın çok adaletsiz olması12
- bir kadını kırmadan ona memelerin küçükmüş demek12
- düşün ki o bunu okuyor10
- yazarların nefret ettigi şeyler13
- atatürkün 11 yaşındaki kıza içki uzatması11
- belki sikerim umudu18
- uludağ sözlük karadeniz zirvesi21
- yürümenin depresyona iyi gelmesi15
- ssözlükte kaçıncı yılınız22
- anın görüntüsü12
- kemalistlerin ülkeye kazandırdığı 3 büyük eser15
- mertens'in önünde icardi ve osimhen19
- bik bik'in mutfağına konuk olmak20
- yazarların ankara'yı sevmeme nedenleri20
- nervio'nun kedileri8
- hayvanseverlerin böcekleri sevmemesi12
- barış alper yılmaz9
- aslında çirkinsin ama farklı bir çekiciliğin var9
- engin polat'ın tahliye edilmesi10
- galatasaray13
- günaydın sıcak simit arasına sürülen nutellalarım12
- sahi bi ara 2023 de lozan bitiyordu bitti mi15
- ağzından meme lafı düşmeyen mümin10
- orta asyalı değilim10
- barış alperin galatasaray alışkanlıkları10
- 6 eylül 2024 galler türkiye maçı20
- sari renkli seker8
- çorapları çıkardığın an13
atılan hemen her adımın iç siyaset için, kendi seçmenini elde tutmak için atıldığını anlamayanlar bu hamleyi de anlayamazlar. biz büyük oynuyoruz, vizyonumuz geniş sayın seçmenimiz imajı için olduğunu düşünüyorum bunun da. yoksa sonuç odaklı değiller kanımca.
resmen 3. dünya olduk...
arap ülkelerinin bile almadığı, avrupanın sınırlarda yakalayınca tekme tokat geri gönderdiği 10 milyon suriyelinin bunlar tarafından nasıl bu kadar kolayca bize itelenebildiğinin sağlaması gibi olan hamledir.
bizim içerideki ak mücahidler "avrupa bizi kıskaniyi fransa cumhurbaşkanı almanya başkanı abd başkanı falan hep reise hayran" diye geze dursun bu hamleler yapıla yapıla dışarıdaki türkiye imajı "kek la bunlar herhalde" şekline geldi iyice. nato üyeyisisin ve rusyadan nato ülkelerinin hava kuvvetlerini rahatça vurabileceğin s400 leri alıyorsun.. nato üyesisin ve rusya ile çin ile ortaklık kovalıyorsun.. pkk ile savaşıyorsun ama pkk nın suriye kolu olan ve sonradan onlarla da çatışacağın pyd nin kurucusu salih müslimi ankarada devlet protokolü ile ağırlıyorsun.. mısır meselesinde sisiye uluslararası toplantılarda darbeci diye katil diye onlarca defa laf söylüyorsun sonra o sisiyi ankarada devlet protokolü ile ağırlıyorsun 17 tane anlaşma imzalıyorsun.. rusya ukrayna savaşında hem zelenski ile görüşüp "siz haklısınız yanınızdayız" diyorsun sonra putin ile görüşüp "siz haklısınız ukrayna çok ayıp etti" diyorsun. üstelik bunu nato ülkesi olarak söylüyorsun..
ne bileyim ya yemin ederim ecdadımızın yaptığı iyi işlerin yüzü suyu hürmetine hala "özgür türkiye cumhuriyeti" vatandaşları olarak yaşayabiliyoruz. bu kadar saçmalığa bu kadar iş bilmezliğe rağmen hala ama kör ama topal ayakta isek yüce allahın sabrı ve atalarımızın yaptığı iyi işler sayesinde..
bizim içerideki ak mücahidler "avrupa bizi kıskaniyi fransa cumhurbaşkanı almanya başkanı abd başkanı falan hep reise hayran" diye geze dursun bu hamleler yapıla yapıla dışarıdaki türkiye imajı "kek la bunlar herhalde" şekline geldi iyice. nato üyeyisisin ve rusyadan nato ülkelerinin hava kuvvetlerini rahatça vurabileceğin s400 leri alıyorsun.. nato üyesisin ve rusya ile çin ile ortaklık kovalıyorsun.. pkk ile savaşıyorsun ama pkk nın suriye kolu olan ve sonradan onlarla da çatışacağın pyd nin kurucusu salih müslimi ankarada devlet protokolü ile ağırlıyorsun.. mısır meselesinde sisiye uluslararası toplantılarda darbeci diye katil diye onlarca defa laf söylüyorsun sonra o sisiyi ankarada devlet protokolü ile ağırlıyorsun 17 tane anlaşma imzalıyorsun.. rusya ukrayna savaşında hem zelenski ile görüşüp "siz haklısınız yanınızdayız" diyorsun sonra putin ile görüşüp "siz haklısınız ukrayna çok ayıp etti" diyorsun. üstelik bunu nato ülkesi olarak söylüyorsun..
ne bileyim ya yemin ederim ecdadımızın yaptığı iyi işlerin yüzü suyu hürmetine hala "özgür türkiye cumhuriyeti" vatandaşları olarak yaşayabiliyoruz. bu kadar saçmalığa bu kadar iş bilmezliğe rağmen hala ama kör ama topal ayakta isek yüce allahın sabrı ve atalarımızın yaptığı iyi işler sayesinde..
6.
Bu Mısırlı karikatüristi sikmek gerek öncelikle!
Türk milletinin cumhurbaşkanı lan o! Kimsenin önünde böyle simgelenemez.
Öte yandan dünyada artık rezil olmuş durumdayız ve ne yazık ki yönetimin beceriksizliği aşikar.
Reis bizi dünyaya rezil etti. Bu başarı değildir. Ülkesini biraz seven kişi bunu anlar.
Ent.
Bu Mısırlı karikatüristi sikmek gerek öncelikle!
Türk milletinin cumhurbaşkanı lan o! Kimsenin önünde böyle simgelenemez.
Öte yandan dünyada artık rezil olmuş durumdayız ve ne yazık ki yönetimin beceriksizliği aşikar.
Reis bizi dünyaya rezil etti. Bu başarı değildir. Ülkesini biraz seven kişi bunu anlar.
Ent.
--spoiler--
bu mısırlı karikatüristi sikmek gerek öncelikle!
türk milletinin cumhurbaşkanı lan o! kimsenin önünde böyle simgelenemez.
--spoiler--
KAtil dedigin kisiyi sonradan ucagina kadar yolcu edecek derecede agirlarsan adamda bal gibi o resmi cizer.
Bizimki icerde oyunu arttirmak icin esip gurlemeyi cok seviyor ama sonradan tukurdugunu yalamasi gerekecegi hesabini hic yapmiyor.
bu mısırlı karikatüristi sikmek gerek öncelikle!
türk milletinin cumhurbaşkanı lan o! kimsenin önünde böyle simgelenemez.
--spoiler--
KAtil dedigin kisiyi sonradan ucagina kadar yolcu edecek derecede agirlarsan adamda bal gibi o resmi cizer.
Bizimki icerde oyunu arttirmak icin esip gurlemeyi cok seviyor ama sonradan tukurdugunu yalamasi gerekecegi hesabini hic yapmiyor.
8.
Ben tayyibi tartışmıyorum ki.
Bu adam gördüğüm gerçek anlamdaki en büyük looser.
Ama halk bu adama toz kondurmuyor ve hala iktidarda.
Benim tepkim o karikatürde bir mısırlı ve bir türk var. Başka şeyler umursanmaz.
Tepkim bu durumadır.
Ent.
Ben tayyibi tartışmıyorum ki.
Bu adam gördüğüm gerçek anlamdaki en büyük looser.
Ama halk bu adama toz kondurmuyor ve hala iktidarda.
Benim tepkim o karikatürde bir mısırlı ve bir türk var. Başka şeyler umursanmaz.
Tepkim bu durumadır.
Ent.
okumadım ama okumadım.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar