bugün
- 1 kg kıyma 280 tl14
- uludağsözlük iftar buluşması8
- iftar çadırı kuyruğunda bekleyen ateist10
- antep lahmacun vs urfa lahmacun8
- 23 yaşında evlenmek19
- erdoğan'ın diploması yok19
- muharrem ince62
- sinan oğan10
- hakaret edene verilebilecek en iyi cevap22
- gurbetçiler oy kullanmasın diyen gerzek kemalikler16
- artık en tepe değerimiz türklük olmalıdır10
- gökhan zan11
- togg12
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar19
- anın görüntüsü12
- nesli tükenmiş leziz hayvanlar8
- ramazan dolayısıyla kapalıyız9
- lubunya 0220
- ekonomi iyi diyenlere13
- dalin kullanan sözlük erkeği19
- mısır'ın tr ile normalleşme için şartları15
- deprem9
- sahurdayız uludağ sözlük25
- habakkuk15
- maarem'in sadece 27 bin imza toplaması16
- oruçlular görmesin11
- camide gusül abdesti almak8
- 2023 ramazan ının ilk dayağı14
- kendi kendimin kedisiyim'in efsane güzelliği19
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması23
- gelecekte beklenen icadlar13
- sahurda ne yenmeli28
- yavuz ağıralioğlu30
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız26
- gecenin şarkısı9
- annenin garip lafları18
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun9
- ramazan ayında içki içmek9
- olgun düşünme yaşının 27 den sonra başlaması9
- fenerliler bir baksın16
- kurduğumuz masada bize pusu kuruldu11
- kocası buruşuk gömlek giyen kadın10
- beşiktaş9
- olası millet ittifakı hükumetinin ömrü13
- ben bu yazıyı sana yazdım9
- parol9
- bodrum vs marmaris11
- psikolog ve psikiyatrist arasındaki fark14
- ismailağa yrp'yi kafir ilan etti18
- onlyfans13
Ruhsal sağlığı korumak için yapılan şeyler herkes için farklıdır. Anlatın da açılalım biz de. Ya da birlikte sürünelim.
Bu psikoloji kolay kolay düzeleceğe benzemiyor. Çocukların yüzüne bakarak hicbirsey yokmuş gibi ağzıma lokmayı koyup kafamı dönüp yutkunmaya çalışıyorum. Nasıl duzeliriz bilmiyorum. Bu acı tarifsiz.
prozac.
kendimi Charles Patoshik gibi hissediyorum bu aralar.
Çürümüş elma koklarım.
Ibadet. En güzel antidepresan.
Çürümüş elma kokusu. Hımm ilginç.
içmek.
Kendimi kaybedip hüngür hüngür agladiktan sonra ertesi gün kendime bir nebze gelebiliyorum.
Düşün yani bir insan sevdiği insana, hayatında biri olsun seni üzmeden sevebilecek, en zor zamaninda yanında olabilecek biri olsun diyor ve içi kanaya kanaya sadece onun iyiliği, mutluluğu için bunu diyen kişi bunu kaldirabiliyor.
Başka ne toparlayabilir ki ? Yarın akşam bayılana kadar içerim ben.
Kendimi kaybedip hüngür hüngür agladiktan sonra ertesi gün kendime bir nebze gelebiliyorum.
Düşün yani bir insan sevdiği insana, hayatında biri olsun seni üzmeden sevebilecek, en zor zamaninda yanında olabilecek biri olsun diyor ve içi kanaya kanaya sadece onun iyiliği, mutluluğu için bunu diyen kişi bunu kaldirabiliyor.
Başka ne toparlayabilir ki ? Yarın akşam bayılana kadar içerim ben.
hangi psikoloji?
Çok sağlam olduğu için desteklemeye gerek görmüyorum AA arada biraz içip doğada dolaşmak yenileme sağlıyor bu çok açık.
duygularımı çok dile getirmiyorum dolayısıyla psikolojim kolay kolay çöküş yaşamıyor. içimde yaşıyorum sonra bitiyor, benim psikoloji demir gibi. Zaten artık bir ailem ve çocuğum var, istesem de olmaz. dışarıda eşim ve çocukluk arkadaşlarım dışında kimse gerçekten ne hissettiğimden haberdar olmaz.
Onun dışında çok ciddi bir şey varsa ne olursa olsun eşimle psikolojimi destekliyor ve koruyorum. Bunun için çeşitli etkinlikler bulunur.
Onun dışında çok ciddi bir şey varsa ne olursa olsun eşimle psikolojimi destekliyor ve koruyorum. Bunun için çeşitli etkinlikler bulunur.
Desteklemiyorum.
ben psikolojimi destekleyemiyorum, psikolojim beni destekliyor açıkçası. bu memlekette ruhsal problemi olan çok kişi var ama bunu bir problem olarak görmüyorlar diye düşünüyorum.
#46171236
O ruhsal problemini dert etmeyenlerin ruhsal probleme sebep olduğu bir dünyada, hatta bunların cenneti olan bir ülkede yaşıyor olmanın dayanılmaz ağırlığı.
O ruhsal problemini dert etmeyenlerin ruhsal probleme sebep olduğu bir dünyada, hatta bunların cenneti olan bir ülkede yaşıyor olmanın dayanılmaz ağırlığı.
psikolog ile destekliyorum bu aralar.
Desteklemiyorum.
Geçtiğimiz 1 yılda karşımdaki insanların psikolojik yıkıntılarını benimle doldurduklarını farkettiğimden beridir kendimi yükseltmeye, kendimle ilgilenmeye başladım. Buda bana sağlıklı bir ruh haliyle geri döndü. Unutmayın, biz ülkece çok vitrin bir milletiz. Önce kendinizle ilgilenin, ilk dönem çok zor belki de ama disiplini elden bırakmayın. Spor mu, sanat mı, edebiyat mı her neyse. Kendinizi geliştirecek, güzel gösterecek birşeyle ilgilenin ve bingo... Kendinizi her koşulda şartta mutlu bir ruh olarak bulacaksınız.
Insanlardan uzak yalniz kalarak , namaz kilarak , örgü bebek örerek.
beyin fonksiyonlarımı boş bırakmayarak. sürekli ilgili olduğum konular hakkında video, dergi, internet siteleri ve kitaplarını okuyarak, izlyerek..
Şarkı dinleyip Dans ederek, içki içerek, bazı densizlere hak ettiği kadarıyla söverek. Açıkçası olmayan psikoloji nasıl düzeltilebiliyorsa öyle işte..
parayla destekliyorum sorun kalmıyor...
desteklemek yerine yeni psikolojiler satın alıyorum. toplu alımlarda indirim olduğu için bazen birkaç kişiyi beklemem gerekiyor bozuk psikolojimle. en iyisi evde yapacaksın, dışarda hem pahalı hem de dezavantaji var böyle.
Sadece yeşil çay tüketerek destekliyorum.
Çay sigara ve her firsatta kedileri severek, bazen sataşarak ve pati yiyerek.
cahillerden uzak kalıp onları ciddiye almamakla. belli bir meslek grububun emekli olmuşlarından cinsiyeti erkek olan denyoları adam yerine koymamakla.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar