bugün

en asil duyguların insandır
ya patron akrabası dır
yada arkadaşı.
(bkz: öyle bir geçer zaman ki süleyman)
patronu adam gibi adam olan adamdır. ki böyle adam sevilir zaten... *
kesin kendisi patrondur. megalomanlık işte.
eşi dir eşi.
bir gün mutlaka sevmeyecektir.
sevgi değişkendir. söz konusu illaki hak yiyecek olan bir patronsa, kaçınılmazdır.
patronunun oğlu olması muhtemeldir.
patronun asistanıdır.
2+2 işleminin her zaman 4 etmeyeceğini bilen insandır. muhtemelen soruyordur: alırken mi satarken mi?
aldığı maaş dolgundur.
Benimki gibi şeker patronlari vardir.
patronunu seven insan, genelde yıllardır onun yanında çalışmış ekmeğini yemiş ve aldığı ücret gördüğü insanlık ve adam yerine konulmak patronu sevme nedeninden biridir.

bazı işverenler, özellikle çalışarak işçilik yaparak bir mevkiye gelmiş olan patronlar çalışan işçilerini severler. hakkı neyse hatta dahada üstünde para verirler. bu tür işçi patronunu sevmesinden, daha doğal bir şey yoktur. bazı patronlar, bırak insanlık ve çok para vermeyi it muamelesi yapıyor.
atolyelerde patrondan çok ustalar sevilir.
tamamen duygusaldır, maaşını %50 kessin bakalım o patron, hala sevecek mi ?

patronu çok seksi bir kadın da olabilir, hiç öyle patronum olmadı.kıskandım lan.
en iyi yönetici, senin olmayan ya da senin olduğun yönetici sanırım. elinde birazcık güç olan bazı tipler eline silah almış maymuna dönüyor.
hiç görmediğimdir. bizim milletin en iyi yüreklisi bile ırgat gözüyle bakar çalışana, çalışan da patrona it gözüyle bakar. bu %99,99 böyledir.
Ben patronu bile tanımıyorum. Tanıyan bir ceo,birde yönetim kuruludur herhalde.
hiç görmedim. patronlar genelde safkan o çocuğudurlar.
Çok iyiliğini görmüştür, yardım sever biridir de ondan.
eniştemin patronuyla arası iyi diye biliyorum. bu eniştem olabilir mesela.
Ben iki patronumu da seviyorum. Milletin içinden geçseler de bana karşı kibarlar. Ha sonuçta patron mu patron işte. Çok da bi performans beklemeyeceksin.
patronundan saygı gören insandır.
patronundan değer gören insandır.