masal kahramanı olmakla birlikte en yakın arkadaşı 7 tane cüce olan arkadaşımız.
eğer ölürse benim soracağım ilk soru hangisine verdin...
(bkz: ölüye soru sormak)*
bu sorunun cevabı Rammstein - Sonne klibinden alınabilinir.
bu cocukların ahını kim cekecek. bu cocuklara rammstein - mutter ı mi dinletcez.
(bkz: acı var mı acı) *
komser şekspir filminde ki gibi prenses ölür ve prens onu öptüğü halde uyanmazsa o prensese denmez mi yazık değil mi prense niye oynadın duygularıyla, yıllarca uyandı diye anlatılmıştı bize masallarda. bukadar çocuğu boynu bükük bırakmaya hiç mi için acımayacak?
(bkz: uyan prenses ki masallar yarım kalmasın)
(bkz: 7 tane sapık cüce)*
bayıldığında öptüklerine göre ölüsüne ne yaparlar diye sorulabilir.
cadı ilacı fazla mı kaçırdı?!
bu cücelere kim bakacak? prenses sende ölürsen kim çeker bu küçükleri?
"cemaat sensiz ne yapacak hocam?"

tabi adama hafaza melekleriyle beraber dalmak lazım... yoksa din tüccarlığından ve dini peşkeş çekmekten ötürü o kadar suçlu olacak ki, kıyametten önce "özel izin" ile cezasını çekmeye cehenneme yollanacak.

işim olmaz zebanilerle.

(not: entry başlık uyumlu. bir kere ben pamuk prenses olarak bir halk ozanı, bir winnie the pooh, bir tom & ceri gibi gördüğüm zat-ı aliyi görüyorum. ikincisi öyle.)
"anketin de bu kadarı... pes doğrusu." dedirten olaydır.
cia ajanlarının; cücelere çeşitli işkencelerle "sakladığın gizli pamuklar nerede" diye sorular sormasına neden olabilecek durum.
ölüm olayı gerçekleştikten sonra zaman soru sorma zamanı değil, dua ve niyaz zamanıdır dedirten enteresan girişim. * *