bugün

görsel

Muhafazakar birisi dediğin dualar paylaşır ne bileyim dinle ilgili güzel paylaşımlar yapar Uludağ sözlükte...

Ama bizim sözlüğün sözde dindarı böyle işte.

Nerde bunlardaki Kur'an'ı Kerim'in emrettiği ahlak anlayışı...

Tırışka..

Şu kadar şeyettim bu kadar şeyettim ahlakı işte.

Gelir şimdi küfürler eder felan. Oysaki islam dini müslümanın müslümana küfür etmesini de yasaklamıştır. Ama bu nerden bilsin..

Yazık...
Oflu dayı sende kabül et bu durumu artık, traveler haklı, yaşıtlarından ve akranlarından belliki sıradışısın.
görsel

En trajikomiği bu.

yazdığının Konuyla alakası sıfır.

Resmen bilinçaltındaki ahlaksızlığı dışa vurmuş.

Pühh..
yaşımız itibariyle bizim de focus alanımız +40. ancak trollük de olsa böyle bir entry kabul edilebilir değil.
Kendisi 53-61 lobisinden olduğu için herhangi bir ahlak anlayışına da sahip değildir. Bir pontusçu ahlaktan bahsediyorsa kendisinde olmadığı için bahsediyor demektir.

Badeci frenk üzümünün yan hesaplarından biri bu be.
Niye zorunuza gidiyor anlamadım.ben kimseye yürümüyorum onlar beni buluyor. Daha küçüklerde yürüyor,onları sıktır ediyorum.
Bu trvel önce kendi ahlakına baksın. Ben en azından kadınlara yürüyorum.
Ama analarınız sözlükte yazarsa onlara mukayet olun. Dulsa bana yönlendirin. Sevabıma streslerini alırım.
Ben evli barklı erkeklere yürümüyorum...

Aramızdaki ahlak farkı bu. Sen anlamazsın boşver.
(bkz: #46635473)

şunu yazabildiğine göre yok demektir. dedeme bak be, maaşallah...
Ana mana karıştırmasın kimse ayıptır, yakışmaz.
Sürekli Belaltı muhabbet yapan sözde muhafazakar dedenin ahlak anlayışıdır.

Çoluk çocuğunun utanç kaynağı olabilir, hele entrylere bak. Babam böyle şeyler yazsa reddederim.
hayalleri cennet'te huri düdüklemek olanlardan ne beklersin.

(bkz: badeci şeyh mağdurlarının ifadeleri)
Ne kadar yoz bir yaratık bu ya.
Mide bulandırıcı.
Donuz listemde bulunan, sevmediğim bir yazarın ahlak anlayışıdır.
Ben bir ahlaksızlık görmedim burada. Bir erkeğin kadınlar ile sevişmek istemesinden doğal bir şey yoktur. Ne kadar dinci olsan da penisin dini imanı yoktur.
bir afganlı teröristten ne kadarını bekliyorsanız o kadarını görebileceğiniz temsilde birisi olduğu görünüyor.
kafakopartmak ve kadınları becermeyi amaçlayan düşünce biçimi, ancak ve ancak teröristlerde gördüğümüz davranışlardandır.
Ne uğraşıyorsunuz engeli bastın geçin.Bunun gibilerini de ahlak timsalinin merkezine koymayın.
adam trıoll çekmiş buradaki sazanlarda oltaya gelmiş gerçekten çok yazık..
Yalnız yenge hanım görmesin karadeniz kadınıysa amcayı vurur. Ahah.
Bugünkü sazan avıda çok bereketliydi maşallah.
bende bunun yaşındayım ,bırak kadını kızı ,geçenlerde ''bez bebek nana'' ile epey mesajlaştık, güngören-camlı kahve olayı üzerine.

ben kesinlikle samimi mesaj vermedim ,konu dışı muhabbete girmedim ,niye o genç ben yaşlıyım, ortak bir yönümüz olamaz ,ancak merhaba , ve konu içi muhabbet. iett otobüs hatları ve başka semt muhabbetleri de oldu.
bez bebek nana'nın kimliği nedir bilemem -sormam, samimi olmam bu olumsuzluk değildir, yaş meselesinden dolayıdır. yoksa gençler lafım olmaz.
ben 5-6 yıl önce bik bik ile epey muhabbetimiz olurdu mesaj yolu ile fakat konu harici bir kere samimi olmadım.
60-63 yaşında birinin 35-40 yaş altı biri ile ne işi olur.

40+ demiş, birde daha gençler arıyormuş bir ara 20 yaşındakiler var demişti.

+18 biri istediği kadın yada erkekle çıkabilir ama ahlak ve vicdan var, birde alageyik olmak var.

bunların çenesine vurmuş, trabzon köylüsü.
bende trabzonluyum benim sülalemin alameti farikası tüm trabzon'a hakim , ceneviz kalesi.kıyıda.
kapısında klan tabelası asılı.

fark burada.

bakın türkiye'nin gururu olmuş 20 yaşında ki bir kıza neler yapıyorlar ,cinsel tercihi için, ibnelik-gaylik kötü ama sapıklık karıya kıza sarkma iyi.

birde kuşun uçamaması olayı var, saldık kafesten tık yok.
yahu gülün geçin işte.