bugün

Ana kampusda 6000 öğrenci kapasiteli yerleşimler, alışveriş için çarşı, bankalar, postane ve yiyecek-içecek alınabilecek yerler mevcuttur. Kampusda ayrıca, çok çeşitli spor faaliyetlerini yürütebilmek için kapalı spor salonları, tenis kortları, futbol sahaları, koşu yolları, olimpik standartlarda kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu vs. bulunmaktadır. Kampus dışında, kampusa 30 km uzaklıkta olan ODTÜ'nün Elmadağ tesisleri ve Bursa Uludağ'da, yazın tırmanma/dağcılık sporunun, kışın ise kayak sporunun yapılabileceği tesisler bulunmaktadır.
hem en güzel hem en kötü olan , hem dipte hem sonda hem depresyondayı anlatan 2 kelime.
eşşek gibi ders çalışmaktan odtü'deki yaşamdan pek bir şey anlaşılmaz. söz konusu yaşam oldukça hızlı akar. dönemin başlamasıyla bitmesi bir olur. bir bakmışsınız seneler geçmiş ama bir şey anlaşılmamış.
zaman zaman sadece derslere girip çıkmak bile mis gibi çimlere uzanmayı unutturabilir insana. sonra bir bakmışsın kış gelmiş, çim falan kalmamış. ancak o zaman da başka güzellikleri sunar odtü bizlere. yerleşkenin muhtelif yerlerinde içilebilen çorbalar veya kütüpahane kahvesi.

yazı ayrı güzel kışı ayrı güzel bir yaşamdır. uzun yürüyüşler, kısa molalardan mürekkeptir.
(bkz: aibu da yaşam)
(bkz: odtu den geliyorum)
en büyük iş, merkez kütüphanesi ile mühendislik dekanlığının kesiştiği ve ortasın da büyük bir heykelin olduğu çimenlik ve kısmende ağaçalık alanda biranızı yudumlayıp sağı-solu kesmek olacakatır. zira fazla zaman yoktur.
(bkz: mars da yaşam)
46 000 dönümlük, binelerce ağaçla dolu küçük bir medeniyette yaşamaktır.
şehire inmeden çok rahat sürdürülebilecek yaşamdır. zira ben son bir ay öyle yaşadım mesela.
meşakatli bir yaşamdır. zira odtü'de yaşamak için -ekstrem bir durum yoksa- öğrenci olmalısınız ki odtü'de öğrenci olmak kadar meşakatli bir öğrencilik olduğunu düşünmüyorum. daha önce başka bir entry'mde belirttiğim gibi en güzel kampüs alkol satışı yapılan kampüstür ki odtü beni bu açıdan da tatmin etmemiştir. allahtan naz gıda var. (bkz: bilen bilir) *
eğer karın acıktıysa, ve cepte para varsa, çatıya gidilinir, binbir badire atlatılarak yemek sahibi olunur, sonra da ağaçların altına oturulup, yine binbir badireyle -yazın arı,börtü böcek, kışın köpek kedi- karın doyurulur.
(bkz: odtü çatı gençliği)
odtüde yaşamak için; (bkz: cennetten bir köşe)
odtüde öğrenci olmak için; ...
(bkz: sunucu bulunamıyor)
(bkz: uludağ üniversitesi n de yaşam)
güncel Önemli Başlıklar