bugün

Rafların en önlerini popüler diye her sayfasında 2 cümle yazan saçma sapan, adına şiir dedikleri oysa ki ne şiirle ne edebiyatla uzaktan yakından alakası olmayan kitabımsı müsveddelerin kapladığı bir dönemde gerçek yazarların kitapları artık bulunamaz hale gelmiştir. Kitapların satılmama sebebi de bana göre okunabilecek kitapları raflarına koymayan kitap tüccarlarıdır. 1 adet albert camus kitabını koskoca kitap mağazasında bulamıyorken ön rafları kaplayan instagram kitaplarını görmek bir okur olarak beni derinden üzmüş ve artık e-kitaba dönmeme sebep olmuştur.
Kitap fiyatları pahalı geliyor. Enflasyon oranı düşük gösterildiği için maaş artışları düşük. Bu sebeple kitap fiyatlarındaki artış oranını maaş zammında göremediğimiz için pahalı geliyor. Yoksa alıp okumak istediğim çok kitap var
Dopamin bağımlısı olduk hepimiz. Millet film bile izlemiyor, kaydırıyor reels izliyor. Kitaba nereden vakit kalsın.
Dün enteresan kitaplar geldi. Felsefe 101 aklımda kalan, 101 serisinin diğerleri de var hamdolsun sıfır hepsi. Pdf i yok bunların sanıyorum...
Kaset de denk geliyor mu?
Bir kasa kaset var bugün gorsel eklerim.
Kimler var? Güzel bir seye denk gelirsem Almak isterim.