bugün

O iyi insanlar o güzel atlara binip gittiler.
Karakterlerini, onurlarini paraya satan cok insan oldugu icin.
karşılaşıp ne yapacaksın sorusunu sormadan önce kendimizin iyi bir insan olduğuna nasıl inandık, iyi bir insan mıyız, nasıl iyi bir insan olabiliriz gibi beşbenzemez soruları kendimize sormalıyız. bu soruların cevabı bizi ''hiç iyi insanlarla karşılaşamıyoruz acaba bizde mi bir sikkoluk var'' doğru yaklaşımına götürecektir.
acı ma gerçek...
bireysel ilişkiler (yaşanmışlıklar) için bu serzeniş yapılıyorsa, sen pazara gidip elma alma-seçme yetisine bile sahip olmayan embesilsin demektir.
toplum-çevre için yapılıyorsa haklısın. etrafa bakınca...
daha fazla söze gerek yok. vatan millet edebiyatı yapan dangalağın biri çıkıp topluma millete hakaret ediyor demesin.
neslimiz tükeniyor bu yüzden karşılaşamıyorsunuz.

hani piyasada abi usta yetişmiyor lafı varya heh işte onun gibi iyilerde yetişmiyor. bitti.
Huzursuz zengin'e katılmıyorum: Kendini usta gören dingiller çırağına adam gibi davranmıyor ve hakkını teslim etmiyor, üstüne de işi öğretmiyorsa; zati o usta değildir. Günümüzün sorunu çıraklarda değil ustalardadır; çünkü adam usta değil. Olsa idi kendi için istediğini herkes için de isterdi. iyi insan olmak demek bence budur. Ben alayım, satayım, yatayım, yiyeyim-içeyim; başkası n'örürse n'örsün diyen hiçbir kimse iyi değildir zati. Thebiggraywolf kankilimin bu konuda belirttiklerine yüzde yüz katılıyorum.