bugün
- düşün ki o bunu okuyor8
- ölmek nasıl bir duygu9
- türkiye'nin ilk nükleer bombasına isim önerisi10
- chansey yemek helal mi11
- hdp'nin ikinci turda kılıçdaroğlu nu satması15
- türkiye'yi türkçülerin yönetecek olması30
- en pisi pisine ölen ünlü9
- sinan oğan45
- kılıçdaroğlu'nun 2028de fırtına gibi esecek olması23
- 30 mayıs 2023 ankaragücü galatasaray maçı9
- 900 bin suriyeli'nin tc vatandaşı olması19
- the revenge of hector16
- tinderden karı düşüyor mu9
- muhtemel frank lucas mülteci kavgası8
- erdoğan'ı istemeyen yüzde 47 onu çekmek zorunda mı37
- sözlükte hakarete uğramak8
- chatgpt8
- bik bik'in iş yerine isimsiz çiçek göndermek11
- pillars of creation9
- sevilmeyen sözlük yazarını kurbanda kesmek11
- günün sözü21
- satanizm10
- anın görüntüsü40
- intihar mektubuna yazılacak şeyler8
- sözlük yazarlarının cv'ye yazdıkları şeyler10
- bir erkeğin peşinden koşmak10
- azraili bekleyen adam13
- sözlükteki ilknur isimli psikologlar18
- bir sigara mı yaksak9
- arkadaşlar evleniyorum ben19
- kılıçdaroğlu istifa eder mi26
- sahip olmak istemediğiniz organ8
- radikal kemalist teorisyen15
- beni neden sevmiyorsunuz12
- yazarların ihtiyacı olan şeyler20
- diktatör dede9
- çok hastayım sözlük13
- merve dizdar17
- 29 mayıs 1453 istanbul un fethi11
- bu millet chp den nefret ediyor29
- dünyada şeriat diye bir şey yok10
- sinan oğan'a oy veren seçmenler8
- kemal kılıçdaroğlu63
- seçmenin verdiği mesaj24
- elisabethvogler18
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri48
- sözlük kızının tarlasında ırgat olarak çalışmak13
- namaz ruhun gıdasıdır kalbin şifasıdır9
- bir hiç'in günlüğü12
- eskiamaeksikbiri'nin akp'li olması11
Dardayım.
ilginç,tam şimdi ne hissettigimi yazmak için sözlüğe girip hemen bu başlığı gördüm.
Rezalet hissediyorum. Boktan. Hiç bu kadar üzüldüğüm günler olmamıştı.
Sevildigim günler geride kaldı. Sevilirken de sevilmek istememiştim. Hayat boyu aileme bu yüzden dargın kalacağım galiba,öyle sevilmemişim ki sevgiden kaçtım. Şimdi derin karanlıktayim. Eskiden beni seven biri vardı ayrıldım diye kudurup her gün gördüğüm eskiden arkadaşım olan biriyle kiristiriyor. Ondan sonra beni seven biri daha oldu , hastalıklı ve saplantılı şekilde sevdi beni. Onu da terk ettim. Ama şimdi öyle yalnız öyle yalnızım ki neden hala hayatta olduğumu sorguluyorum. Canım babam ,keşke beni biraz sevip basardigim şeyler için beni takdir etseydin belki bugün kızım intihar edecek mi diye düşünmek durumlarında kalmazdin. Belki bende şu kısa hayatta mutlu olur yaşadığımı hissederdim. Bazı günler bulunduğum odada kendimi asmak istesem nereye asabilirim diye tavanı incelemezdim. Belki bu satırları gözümden yaşlar aka aka yazmazdim. Hayat benim için gittikçe zorlaşıyor sözlük. Artık ne yapacağımı bilemiyorum. Acılar içinde tavanı izliyorum her gün,nedenini ben bile bilmiyorum. Hiçlik içinde hayata veda etmek istemiyorum. Sevmeyi ve sevilmeyi ogrenememis olmayı istemiyorum. Benim bir amacım kalmadı kendime bir amaç bulamamaktan korkuyorum. Bir hayalim olmadan ölmekten korkuyorum. Son defa içten bir şekilde gülmeden, kahkaha atmadan,sevdiklerimle olmadan olmek istemiyorum. Sadece üzgünüm, karanlıkta kaldım. Beni aydınlığa çıkaracak küçük bir ışık arıyorum. Küçük ışığım, lütfen beni geç olmadan bul, aydınlat , aydınlat ki yarınları görebileyim.
Rezalet hissediyorum. Boktan. Hiç bu kadar üzüldüğüm günler olmamıştı.
Sevildigim günler geride kaldı. Sevilirken de sevilmek istememiştim. Hayat boyu aileme bu yüzden dargın kalacağım galiba,öyle sevilmemişim ki sevgiden kaçtım. Şimdi derin karanlıktayim. Eskiden beni seven biri vardı ayrıldım diye kudurup her gün gördüğüm eskiden arkadaşım olan biriyle kiristiriyor. Ondan sonra beni seven biri daha oldu , hastalıklı ve saplantılı şekilde sevdi beni. Onu da terk ettim. Ama şimdi öyle yalnız öyle yalnızım ki neden hala hayatta olduğumu sorguluyorum. Canım babam ,keşke beni biraz sevip basardigim şeyler için beni takdir etseydin belki bugün kızım intihar edecek mi diye düşünmek durumlarında kalmazdin. Belki bende şu kısa hayatta mutlu olur yaşadığımı hissederdim. Bazı günler bulunduğum odada kendimi asmak istesem nereye asabilirim diye tavanı incelemezdim. Belki bu satırları gözümden yaşlar aka aka yazmazdim. Hayat benim için gittikçe zorlaşıyor sözlük. Artık ne yapacağımı bilemiyorum. Acılar içinde tavanı izliyorum her gün,nedenini ben bile bilmiyorum. Hiçlik içinde hayata veda etmek istemiyorum. Sevmeyi ve sevilmeyi ogrenememis olmayı istemiyorum. Benim bir amacım kalmadı kendime bir amaç bulamamaktan korkuyorum. Bir hayalim olmadan ölmekten korkuyorum. Son defa içten bir şekilde gülmeden, kahkaha atmadan,sevdiklerimle olmadan olmek istemiyorum. Sadece üzgünüm, karanlıkta kaldım. Beni aydınlığa çıkaracak küçük bir ışık arıyorum. Küçük ışığım, lütfen beni geç olmadan bul, aydınlat , aydınlat ki yarınları görebileyim.
Mani atagi gecirdigim icin mukemmel hissediyorum.
Deniz kıyısının keyfini çıkarıp derinlerde yüzmek için yorgun.
Yarım akıllı hissediyorum.
Yıkılmış evler içerisinde, nice umutlarıyla gömülmüş insanları izliyorum. Sadece alışılmışlıgın verdiği hissizliği hissediyorum.
Çay içmekten kusacak durumda olmak olduğun yerde uyumamak için.
Bilinmezlik var.
Bir şeyde hata yapmışım gibi kötü bir his var içimde.
Bilinmezlik var.
Bir şeyde hata yapmışım gibi kötü bir his var içimde.
güncel Önemli Başlıklar