bugün

okul birincisi olan eşşek kadar kızın hayatta tek eğlencesinin kekstra isimli bir kek olması durumu. bu ne acayip iştir be kızım senin bir tane arkadaşında mı yok? internet diye birşey var, cep telefonu var, televizyon dizileri var ama senin tek eğlencen bir kek...hayatı kaymış bir kız tipidir nazlı...çok yazık.
kekle eğlenebilen zavallı bir gencin hazin öyküsüdür.
ne anladım ben okul birincisi olmaktan,
hayattan bir şey anlamadıktan sonra. *
okul birincilerine doğrudan hakarettir efendim. siz otsunuz, dersten başka bir şey yapmazsınız denmektedir. hatta bununla da yetinilmeyip 'kekstra' tek eğlenceniz denmektedir. bu reklamcılar ıslak sopa ile dövülmelidir. tasvip etmiyoruz.
nazlıcığım anlasana, en büyük eğlence fenerbahçe dedirten durumdur.
(bkz: yaninda cay da iyi gider bacim)
(bkz: bsgçk nin kibar söylemleri) *
eğitim sistemine hicivlerde bulunan reklam.*
orda bir gönderme vardır. yani bakın efendim bu kız okul birincisi. başka işi gücü yok. inek bu inek. tek eğlencesi de kekstra. ama kız işte okul birincisi zeki yani. biliyor nasıl saklayacağını kekstrasını. *
(bkz: asosyal)
(bkz: ot)
naapsın kızcağız önünde önce koskoca OKS sonra koskocadan da öte devasa ÖSS var. bu bile fazla, nefes almadan çalışması lazım ki hayatını yönlendiricek 3 saati en verimli şekilde geçirsin!
(bkz: lanet eğitim sistemi)
madem bu nazlı okul birincisidir, zeki, cevik ve ahlaklıdır. Neden gürbüz denen canavarı kendi safına cekerek bir iki kekstraya arkasını sağlama almıyordur. Kekstra cok mu pahalıdır ve bu gürbüz bu kadar mı salaktır da kekin arkasına kanabiliyordur. Bu mantıkla ilerlersek kekstra bir mal,inek ve beyinsiz keki midir ki bu tipler bu kadar cok tutmaktadır? diye bibbir soruyu akla getiren sinir bozucu bir reklam kişisidir bu.
nazlı'nın tek eğlencesi kekstradır ancak bunda gürbüzün de payı yok mudur? zira okulun belalısı olarak kekstraya gösterdiği zaaf diğer bünyelerde de bu fetişe karşı bir ilgi uyandırmaz mı acabadır.
(bkz: yaran başlıklar)

nazlıdır ne yapsa yeridir efenim, zate surat ifadesi ufak adımlar ile kendisinden uzaklaşılası olduğu için pek yadırgamamaktayız kendisini.
nazlı'nın ne bahtsız bir kız olduğunu gösteren durumdur.
icinde bulundugu egitimin sistemi tarafindan, nazli'nin keklendigini gösterir.
nazlı'nın geleceğin obezleri kadrosundaki yerinin sağlamlığını gösterir.
nazlı otursun haline ağlasın. tek eğlencesi kekstrası ve bu kız okul birincisi. kızım çık dışarıya biraz eğlen, gül. *
kız, nazlı. vermek istemiyor. e vermezsen, tek eğlencenle başbaşa kalırsın tabii.*
nazlı'nın mağarada yetiştiğini anlamamızı sağlayan durumdur. mağaradaki adam bile bir kekten fazla eğlence bulur o da ayrı mesele.
kendisini sözlüğe yazar yapmakla sevap kazanılabilecek nazlı.
yazık, o da eğlenir, arada bir abuk sabuk başlıklar açar falan. ne güzel.
gürbüz gibi gerizekalıların içinde okul birincisi olması gayet doğal olan nazlı'nın ondan beklenen eğlencesi. daha ne bekleniyor ki?
beyni sulanmış. kıçımın keki onun eğlencesi. yazık lan. aramızda para toplayıp iq testine yollayalım. okul birincisi olmakla bitmiyor iş.
(bkz: nazlı nın mal olması)
bir koli alsam pis kayarım buna diye düşündürür beni.
sinir bozucu olmasına rağmen akılda kalmayı başaran reklam repliği.
Yoktur öyle bişey nazlının tek eğlencesi extradır. Tabi votkada kabul eder.

(bkz: Alkolik nazlı)

(bkz: Bal onu çok sever)