bugün

tarafsızlığıyla örnek olan gazeteci yiğit bulut'un son beyanatı.http://ekonomi.haber7.com...-1-milyar-dolar-kaybettik
(bkz: sussam gönül razı değil susmasam moderatör)
edit:tarafsızdaki ironiyi anlamayan yazarların olması sözlüğün geleceği adına düşündürücü...
edit2:bakın burada ben tarafsız değil demeye çalışıyorum gidin az oğuz atay okuyun biraz mizah biraz ironi yetisi kapın sonra gelin sözlüğe.
(bkz: polisin kamu kaynaklarını israf etmesi)
(bkz: yiğit bulut u tarafsız zannetmek)
sorumlu hükümetin maaşından kesilmesi gereken miktardır. yaralanan masum insanların hastane masrafları ve manevi tazminatları hariç.
tencere tava satıp öderler artık... malum tencere tavayla devrim yapılıyorsa o kadar borçta ödenir diye düşünuyorum.

edit: karşılığında ülkeyi almış haspam. gören de savaş çıktı da ülkeyi kurtardı sanacak. altıüstü tepiştin durdun be oğlum.

ulan ne heyecanlı devrimbaz adamlar çıktınız...
yiğit bulut'un bir yıllık jöle parasını kaybettiği için yaptığı ağlama şeysi.
(bkz: karşılıgında vatanı aldık)
o para bizim cebimize mi gircekti, sermayedarlar büyük baronlar kaybetti o parayı.
itici bir insandan itici bir cümle.
akp ve rte yalakalarının palavrası. hiç sahibi olmadığım bir şeyi nasıl kaybettim?
hiç zikimde olmayan kayıptır.
kayıp milli zarar, milyon dolar diyorsunuz da türkiye götü kaybetti. siz daha milyon sayın.
üzülmüş birey cümlesi.
zaten benim paramdı ulan cevabı verilecek cümle yumrusu.
jöleye zam gelmediğinden kendisi için pek sıkıntı yaratmayacak durumdur.
herşeyi kafana göre yaparsan 1 değil 34324 milyaar kaybedersin.
yiğit bulut'un "petrol yasasını" kastederek söylediği ve yanlış anlaşıldığı düşünülendir.

yoksa ki tarafsızlık duayeni olan yiğit bulut, halk menfaatini mutlak ki gözetecektir.

not: yersen.
gerçek ve acı olaydır. kim ne derse desin bazı kan emiciler herşeyi fırsat olarak değerlendirmektedir. hepinizi alnınızdan öpüyorum, elinde bira şişesi gelecekte işsiz kalacak, ana baba parasıyla yaşayan güruh...
1 milyar doları cami yaptırırken kaybetsek hepiniz aç kurtlar gibi saldırırsınız hükümete, ama siz kaybettirdiniz ya ''umrumda değil'' ayakları inandırıcı gelmiyor.
mutluyuz.parayla saadet olmaz bebeğem,hiç mi türk filmi izlemedin.
Adamların beyni hala dolarda. Allah iman versin. Bir milyar doları cebinde 5 milyonu olmayan adamlar kaybetmez. Kaybeden kodamanlar da kimsenin sikinde değil.
mutluyuz onurumuzu şerefimizi kaybetmedik diye cevaplanır.
mutluyuz denir. paradan daha önemli şeyler vardır: onur, gurur, şeref, haysiuet, vatan sevgisi, insanlık, adamlık...siz de bunların hiçbiri yok o yüzden mutsuz olmanız normal.

paranın satın alabileceği ilginç şeyler için aynaya bakmanız yeterli.
oysa ki o 1 milyar dolarla borcumuzu harcımızı kapatıp, refah düzeyimizi çok çok artıracaktık. yahu orda insanları kaybettik 1 milyar dolardan kıymetsiz mi çapulcularımız (!) az mantıklı olun.
bizim bir arkadaşın sözü bu. sırayla gidelim. resimler rahatsız edici olabilir, uyarımızı yapalım.

bu:
görsel

sonra bu:
görsel

bu da var:
görsel

fena olduk değil mi? olmadıysanız fıtratınıza, yaradılışınıza sıçayım zaten. amacımız ibret değil, devam:
görsel

bu da alkara taraftarı bir kardeşimiz:
görsel

neyse buraya daha koyulabilecek yüzlerce vahşet delili mevcut. kendini polis zanneden birtakım puştlar yüzünden bazısı ölümle pençeleşen, bazısı sakat kalan ve hayatının kalanı asla eskisi gibi olmayacak insanlar bunlar. onlarca böyle insan var 5 gün sonunda. ulan şu dallamayı ciddiye alıp da yorum yapacağım aklımın ucundan geçmezdi de yalakalık yaparken, ananın hatrını milyonlara sordururken iki kafan çalışsın deyyus, aşırı jöle tüketiminden nöronlar birbirine mi yapıştı anuna koyim, kaç dolar lan polis mahlasına sahip bu meşrebi boktan yaratıklar yüzünden bu insanların hayatlarının mahvolmasının karşılığı bre pezevenk? benim arkadaş da jöleli bu arada. neyse sakin.