bugün
- 11 ekim 2024 gebze belediyesi'nin hayvan katliamı8
- 100 bin limiti olup 750 vermeyen dem lidir21
- tecavüzcü cinler10
- ahmet kaya şarkılarında geçen mükemmel sözler9
- gulmekicinyaratilmis8
- 13 ekim 2024 manyak olmaya karar verdim konseri32
- çok güzel taze fasülye yapmak16
- ekşi itiraf14
- cumartesi günü çalışan ezik12
- sizce bunu alsam mı8
- celal şengör'ün türk kürt kardeşliğini savunması10
- erşan kuneri16
- funda arar sa ne diyeyim13
- yemek yapma konusunda acemi olanlara tavsiyeler11
- bekar kadın akşam yemeği8
- pırasa ıspanak lahana14
- ahmet kaya dinleyen kızı kırmadan reddetmek8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- karım başkalarıyla mesajlaşıyor16
- kedi besleyen bekar erkek18
- siyasal islamcı16
- karınızı maldivlere götürür müsünüz19
- 100 bin tl üzeri kredi kartı limiti olan yazarlar38
- arı sütü olması ama yoğurdu olmaması9
- anın görüntüsü15
- siyasal islamcılar11
- bik bik'in bursa da olması20
- eşinize böbreğinizi verir misiniz röportajı13
- kadınların kibar erkeklerden tiksinmesi14
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum11
- kuresel8
- bir kızla ilk konuşma nasıl olmalı31
- incel17
- memati1923'ün 16 yaşında velet olması8
- hristiyan birisiyle evlenir misiniz10
- kimse nereli olduğumu sormuyor10
- en son alinan hediye11
- babayla geçen çocukluğu hatırlatan şeyler22
- aynı takımlı olmadığınız biriyle evlenir misiniz19
- gozlerinmeyhanesi v68
- çok hastayım sözlük12
- köfteci yusuf28
- 12 ekim 2024 istanbul yağmuru15
- tatli kabuslar12
- herkes buraya baksın8
- ben tacettin limoncuoglu sorularınızı yanıtlıyorum9
- ben tatli kabuslar sorularınızı cevaplıyorum28
- sözlük lpgli gayları ibneleri baksın lütfen11
- v a m p i r o v8
- ev fiyatları9
onlardan eksiğiniz yoksa demek ki ortada büyük bir sorun vardır. eksiğiniz var ise ortada çok büyük bir sorun vardır...
Benim fazlam var beynimdeki sesler.
eksiğim yok, fazlam var.
(bkz: pişmanlık)
bir tespitim var sözlük. mutlu insanların pişmanlıkları yok. pişman olmayacak kadar aptallar mı yoksa gerçekten hayatta attıkları her adım doğru olduğu için hiç pişmanlıkları yok mu bilmiyorum ama benim geçmişim, attığım her adım, aldığım her nefes bir pişmanlık çıkmazına giriyor. son 15 senede attığım her bir adımdan pişmanım ve 15x365 kez pişmanım her şeyden.
(bkz: pişmanlık)
bir tespitim var sözlük. mutlu insanların pişmanlıkları yok. pişman olmayacak kadar aptallar mı yoksa gerçekten hayatta attıkları her adım doğru olduğu için hiç pişmanlıkları yok mu bilmiyorum ama benim geçmişim, attığım her adım, aldığım her nefes bir pişmanlık çıkmazına giriyor. son 15 senede attığım her bir adımdan pişmanım ve 15x365 kez pişmanım her şeyden.
yaşadığım mahalle itibariyle çok sayıda çorumluyla bir arada yaşıyorum ve gördüğüm kadarıyla çorumlular çoğunlukla eğitimsiz ama mutlu insanlar. parası olmayıp kapıcı dairesinde oturan da mutlu, iki evi olup birinden kira alan da.
yanımızda kendi içlerinde dini insanlar olan üç kız çocuklu bir aile var ama çok mutlular. yazın sık sık akşamları pikniğe giderler, yılbaşı olur hoplar zıplar eğlenirler.
en mutlu insanların fakir ülkelerden çıktığına ilişkin birçok şey duymuşsunuzdur.
yanımızda kendi içlerinde dini insanlar olan üç kız çocuklu bir aile var ama çok mutlular. yazın sık sık akşamları pikniğe giderler, yılbaşı olur hoplar zıplar eğlenirler.
en mutlu insanların fakir ülkelerden çıktığına ilişkin birçok şey duymuşsunuzdur.
Fazlam yok eksiğim var.
bir şeyim eksik değil. onlar az düşünüyor. benim ise düşüncelerimde boğularak kendimi mahvediyorum.
Hayatım.
Mut yok mut.
Bu aralar iç motivasyonum eksik sanıyorum 2-3 güne düzelir.
edit: biraz düzeldi tamamen değil halen düzelmesini tek bir kişiye bağlı tutuyorum, bakalım.
edit: biraz düzeldi tamamen değil halen düzelmesini tek bir kişiye bağlı tutuyorum, bakalım.
Ppm eksik ben aslında kızım sizi kekledim.
Eksik olanı düşünmeye gerek yok... Mutlu olabiliyorsa bir insan içinden geldiği gibi olmali. Mesela otobüs beklerken mutlu olabiliyorsan ol. Ya da tuvalette. Yani bu tarz örnekler çoğaltılır. Hiçbir sey namumkun degildir.
Bak bana sözlüğe yillardir girmemistim. Simdi girdim mutlu oldum. Simdi yildiz içinde gülücük şeyi yazacm bak bak *
Bak bana sözlüğe yillardir girmemistim. Simdi girdim mutlu oldum. Simdi yildiz içinde gülücük şeyi yazacm bak bak *
Mutluluğumuz. *
9-5 bir ise gidiyorum. istedigim zaman istedigim seyi yapamiyorum, hayat sanki benim degil de isverenin. bu sekil yasayip tamamen mutlu bir insanim demek imkansiz.
sevdiğim bir işim var... sabah 8 akşam 5lik de değil. vaktim çok. tuttuğum evden... yaşadığım atakum'dan. vs vs.
tek yaşayan bir insana göre gerçekten huzurlu ve mutluyum.
ancak...
tek de çekilmiyor demeyim de... yanında birisi olduğunda yaşayabileceğin güzellikleri mutlulukları ıskalıyor insan.
hayat arkadaşı eksik.
tek yaşayan bir insana göre gerçekten huzurlu ve mutluyum.
ancak...
tek de çekilmiyor demeyim de... yanında birisi olduğunda yaşayabileceğin güzellikleri mutlulukları ıskalıyor insan.
hayat arkadaşı eksik.
Neyim değil ki?
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar