bugün

En büyük reisci olan yazarlar veritabanıda diyebilirdik.
Reisçi diyen geri zekalıdır cidden. Reisçi birisi niye ince'ye oy versin zaten gene gider reisine oy verir.
Lütfen oyları bölmeyin. iki ana parti var tepede. Gidip gidip doğu Perinçek'e oy atmanın manası yok. Tabi muharrem ince'ye de...
sosyal medyanın gazına gelenlerdir.

muharrem ince'yi anlamak mümkün değil. diyor ki, vay efendim ben yüzde yirmi sekiz ile başlıyorum. hacı, sen nerede yaşıyorsun ya? hangi ankette bırak yirmi sekiz'i, düz sekiz görünüyor oyun? bizim bilmediğimiz bir şey mi var? anlamadım.

ismini vermeyeceğim fakat oyun oynayarak 10-15 yaşında ergenlere hitap eden kitleyi başımıza dert edenler, onların satılık olduğunu da biliyor. geri zekalı herifler kanaat önderi oldu başımıza.

gılışdar'a oy yok, marrem hocaya vereceğim falan yazıyorlar bir de.

iyi kardeş, gılışdar'a oy yoksa 5 sene daha iyi uykular size.
(bkz: aptallar için çok adaylı seçim matematiği)
Görüşleri vizyonu çok hoşuma gitse de bu da Sarıgül gibi kafayı yedi. Ben Cumhurbaşkanı olucam diyor. Ee insallah. Kk ya da RTE yi görmektense inceyi görmeyi seve seve isterim ama..
Gerçekler başka. Anketlerde oy oranı zafer partisinden bile düşük.
Ayrıca ek olarak söylüyorum %10 u geçsin gotume RTE posteri sokucam amk.
ilk turda RTE yi göndermek için çabalamak yerine gidip aday oldu.
Ee en nihayetinde demokrasi tabi.
Ama bence nafile bir çaba.
Muharrem yine kendini abartmaya başladı seçim gecesi yıkılıp ortaya çıkmayacak bu kesin.
at fava bekle.
Bizde batıda özerk Türkistan devleti isteyelim bence. O zaman CHP bizi sever bağrına basar. Bize karışanlara laf sokar. Bence başından yanlış yol seçtik.

Bundan sonra Mersin'in adı kumobası Antalya'nın adı şelalebük Muğla'nın adı kutlubeli izmir'in adı güzelkızlı Çanakkale kalsın bursa balıkesir istanbul Trakya falan filan da oralar komple savaşgördü diye tek bir şehir olarak birleşecek.

Türkistanımızı tanıyın oyları bölmeyelim kardeşim.
akp'yi destekleyecekler yazarlardır aslında. muharrem ince'ye oy vermek akp'ye oy vermekle aynı olarak görüyorum.
Marrem bence kendi bile akpye basabilir .
(bkz: bas ampule amua goyim)
Bir önceki seçimde chp tarafından yolda bırakılmış 15 milyon kişi ve günah keçisi cumhurbaşkanı adayına oy verecek yazarlardır.
incenin arkasındayız.

Bu seçmene saldıranların tek korkusu %1 %5 ya da %10 aldık diyelim. Bizim ile pazarlık etmek zorunda kalacaklar 2. Turda ve bizim isteklerimizi kabul etmek demek HDP oylarını kaybetmek. Çünkü iktidar dan oy koparmak konusunda çaba bile sarf etmediler. Nasıl olsa elimizdeki seçmen bize oy verir HDP de destekler deva gelecek şu bu da biraz oy tırtıklar ucu ucuna kazanırız diye kurdunuz planlarınızı.
(bkz: strawberry blonde)
kazanma olasılığı zayıf olduğu halde inatla aday olan kk değil de anayasanın kendilerine tanıdığı seçme haklarını kullanmak isteyen insanlar mı reisçi?
peki kk o kadar anti reisçiyse neden anayasada açıkça 3. kere aday olamayacağı yazdığı halde usulen bile olsa bu aykırılığı mahkemeye taşımadı?
yok rte mahkemeye verilip mağdur olmasınmış. o zaman mağdur olmasınlar diye suç işleyen hiç kimseyi mahkemeye vermeyelim.
Kimdir nedir bilmem ama muhalefet olmadıkları kesindir, bu net. Evet.
Biraz zekaları olsa Ak troller ordusu ilk önce gelir.
https://youtu.be/BFiiEO3-dgc

https://youtu.be/bD-xJkTqOsY

Ümit Özdağ da Muharrem ince de acil durumlarda birden ortaya çıkarılan sahte rakipler. Birilerinin kuklası, piyonu.
Ayrıca üsluben şimdikilerin aynısı.

Oyları bu tipler için bölmeyin aq. Bana da yeni şafaktan link verdirtmeyin.
ince iyi de ekibi yok yalnız. Etrafına atarken bocalar gibi geliyor.
Sosyal medyada patlatılan ve özellikle gençler istiyor diye cumhurbaşkanlığına aday gösterilen Muharrem inceyi destekleyenlere bakınca bu hesaplarını çoğu bot hesap olduğu ve çoğu hesapların da akp taraftarı hesaplar olduğu (serdar akinan tarafından da yapılan tespit) söyleniyor.

iktidar muhalefet kim olursa olsun Türkiye'de siyaset ülke vatan millet için değil de şahsi çıkar menfaat parti ve ideoloji için olduğunu şu an görmekteyiz.

Depremde çöken doğu, Ölen ve 50.000 insan rakamını iyimser bulan ve de istanbul Marmara bölgesini vuracak depremle yüzbinlerce ölecek olanlarla çökecek, ülke bağımsızlığı tehlikeye girecek gerçeğini tehlikesini değil de şu an neyin derdindeyiz?

Kılıçdaroğlu'nu veya Erdoğan'ı "suya düşen yılana sarılır" konumuna sokan iktidar ve muhalefet siyasetine lanet olsun.
iktidar veya muhalefet tarafında olsun "en zor gününde yakaladım, koparabildiğim alabildiğim kadar alayım" açgözlülüğü içinde olan birilerine bakınca kusacağım geliyor.

Erdoğan veya Kılıçdaroğlu ya da herhangi bir adaya bakın.
Yıkılmış doğu ve yıkılacak batı ile (Marmara istanbul depremi) bırakın iktidarı TC denen bir devletin hükümranlık hakları yok olur.
5 yıl içinde istanbul Marmara Bölgesi'nin 7.6 ve üzeri deprem ile vurulması TC Devleti'nin sonunu getirir.
Eğer 5 yıl içinde (2028'e kadar) Devlet ödeneklerinin her 100 lirasının 50 lirasını karşılayan Marmara istanbul depremi olursa, siyaset iktisat tarihinde resmen gerçek anlamda iflas etmiş ilk devletin TC devleti olması anlamına gelir.

Daha uzun yazmak istemem ama şu an Doğu da su çadır veremeyen devlet, gelirinin ödemelerinin %50 kısmının kaynağında yaşanacak yıkımlar sonrası ne halde olur diye bir önlem projesi olan cumhurbaşkanlığına bir aday var mı?
Yok.
Devleti pasta olarak görenler Erdoğan ve Kılıçdaroğlu etrafını sarmış.
Şimdi tam zamanı, ne istersek alırız diyerek Erdoğan'ı da Kılıçdaroğlu'nu da suya düşen adamın yılana sarılması durumuna sokuyor.

Gerçekten de Kılıçdaroğlu ve Erdoğan artık uçurumun kıyısında değil de uçurumdan aşağı düşen ülkenin göreceği hasarı kabul edilebilir seviyeye gelmesi için ne yaparız derdinde değil de çevresinde aç gözlü iki yüzlü dönek siyasetçileri nasıl memnun ederiz derdinde.
Suya düşmüşler çıkmak için yılana sarılıyorlar.
Bu halk ise...
Malum, neyse aziz nesin ve Aysun kayacı vb insanlar ya çeketini alıp bu ülkeden gitti ya da canını verip gitti.
Onlara selam rahmet olsun.
kemal kılıçdaroğlu kemiksiz yüzde 45 oy alırken muharrem ince hangi destekle yüzde 26 alıp da ikinci tura kalacak? hayal görmeyin.
memeleketlerinden milletvekili dahi olamayacakların cb olacağım diye tutturması megolamaninin dibidir.

not: fahrettinin bebeleri dans dans dans...
Oyum marreme
Şimdiki iktidari dolayli yoldan destekleyip demokratcilik oynamak hoş bir haz.
Gençler neden destekliyor anladim .
bir defasında pazarda dolaşırken balıkçı esnafıyla sohbetin sonunda "balık neden baştan kokar biliyor musun" diye soruyor, esnaf kem küm ciddi ciddi cevap vermeye çalışırken yapıştırıyor; "ayakları olmadığı için". *

espri sağlıklı bir zihnin ve ruhun işaretidir, gülmek de öyledir. bakın yapay zeka o kadar popüler oldu, ama hala ne en basitinden bir espri yapabiliyor ne de yapılan espriyi anlayabiliyor. çok insana has bir özellik bu. ondan bir kere bile spontene bir ortamda espri yapmamış veya yapılan bir espriyi anladığına dair bile emmare vermeyen, özellikle de sesli gülmeyen hiç kimseye ülkeyi emanet edemem, kimse de etmesin.

bazen sokak röportajlarında gençlere soruyorlar kime oy vereceksin diye, muharrem ince diyor. sebep ne deyince öngörülü, samimi, projeleri... falan bir gerekçesi var ama aslında bu sempatinin nedenini tam açıklamıyor. nedeni işte bu, muharrem ince bariz bir "insan", zihin programı sağlıklı çalışıyor. bilinçaltın bunu bazı işaretlerden algılıyor, ama bilincinle "ha şundan sempatik buldum" diyemiyorsun. yaşı çok büyük olanların ise sezgileri de zaten körelmiş, zaten çoğunun kendi programı da bozuk, ondan anlayamıyor.
Muharrem ince gibi sahte Atatürkçülere itibar etmeyin. Ne mal olduğunu herkese gösterdi. Türk milletinin tek adayı Sinan Oğan'dır. Diğer adaylar adaylıktan çekilsin. Oyları bölmesinler.
rey atmaya muharrem ince dansı yaparak gidecekleri rivayet ediliyor.

adayları ikinci turu göremeyecektir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar