bugün
- memleket partisi mv adayını darp eden ychpli14
- uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi30
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız9
- sözlük kızlarının ojeleri11
- sosyal medyada 200 bin kişilik troll ordumuz var32
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun11
- en yakın arkadaşa herşey anlatılmalı mı33
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması44
- muharrem ince28
- kemalist cenazesi15
- frank lucas nickli yazar10
- ben bu yazıyı sana yazdım11
- öpüle öpüle uyutulmak21
- arkadaşlar ben geldim beni özlediniz mi13
- gece sizi evinize kadar götüren kibar zombi8
- bir erkeği görünüşü dışında çekici yapan detaylar21
- unutulmaz film replikleri35
- aşk acısı11
- hoşlanılan sözlük kızının gardaşım gardaşım demesi11
- canın ayak çekmesi12
- onlyfans9
- ilkokul bilgisiyle siyasi propaganda yapmak8
- sözlükte tehdit edilmek15
- hayatın film olsa adını ne koyardın18
- en sık girdiğiniz internet sitesi22
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar18
- fatih erbakan10
- arabamın degeri arttı oyum reise14
- tanışılan en ünlü kişi25
- islamdan hiç haberi olmayan insan cennete gider mi23
- 1927 yılında türk kimliği verilen 200 bin yahudi37
- bir sigara mı yaksak20
- habakkuk8
- lubunya 0212
- hüseyin nihal atsız11
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması32
- meral akşener11
- bir sözlük kızının ayaklarını öpe öpe ısıtmak15
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü13
- akp müteahhitlerinin kız kulesini yıkması20
- kadınlar ne ister40
- 30 üstü erkeklerin cinsel performanı24
- anın görüntüsü19
- kadınların aldatan erkekten vazgeçememesi20
- iş hayatında başarılı olmanın sırları27
- sözlük yazarlarının tavuk pilavları16
- nevruza konmaya çalışan kürtçü8
- bir erkeğe en çok yakışan aksesuar9
- ekonomi iyi diyenlere23
- 113 bin entry girmek9
bir defasında pazarda dolaşırken balıkçı esnafıyla sohbetin sonunda "balık neden baştan kokar biliyor musun" diye soruyor, esnaf kem küm ciddi ciddi cevap vermeye çalışırken yapıştırıyor; "ayakları olmadığı için". *
espri sağlıklı bir zihnin ve ruhun işaretidir, gülmek de öyledir. bakın yapay zeka o kadar popüler oldu, ama hala ne en basitinden bir espri yapabiliyor ne de yapılan espriyi anlayabiliyor. çok insana has bir özellik bu. ondan bir kere bile spontene bir ortamda espri yapmamış veya yapılan bir espriyi anladığına dair bile emmare vermeyen, özellikle de sesli gülmeyen hiç kimseye ülkeyi emanet edemem, kimse de etmesin.
bazen sokak röportajlarında gençlere soruyorlar kime oy vereceksin diye, muharrem ince diyor. sebep ne deyince öngörülü, samimi, projeleri... falan bir gerekçesi var ama aslında bu sempatinin nedenini tam açıklamıyor. nedeni işte bu, muharrem ince bariz bir "insan", zihin programı sağlıklı çalışıyor. bilinçaltın bunu bazı işaretlerden algılıyor, ama bilincinle "ha şundan sempatik buldum" diyemiyorsun. yaşı çok büyük olanların ise sezgileri de zaten körelmiş, zaten çoğunun kendi programı da bozuk, ondan anlayamıyor.
espri sağlıklı bir zihnin ve ruhun işaretidir, gülmek de öyledir. bakın yapay zeka o kadar popüler oldu, ama hala ne en basitinden bir espri yapabiliyor ne de yapılan espriyi anlayabiliyor. çok insana has bir özellik bu. ondan bir kere bile spontene bir ortamda espri yapmamış veya yapılan bir espriyi anladığına dair bile emmare vermeyen, özellikle de sesli gülmeyen hiç kimseye ülkeyi emanet edemem, kimse de etmesin.
bazen sokak röportajlarında gençlere soruyorlar kime oy vereceksin diye, muharrem ince diyor. sebep ne deyince öngörülü, samimi, projeleri... falan bir gerekçesi var ama aslında bu sempatinin nedenini tam açıklamıyor. nedeni işte bu, muharrem ince bariz bir "insan", zihin programı sağlıklı çalışıyor. bilinçaltın bunu bazı işaretlerden algılıyor, ama bilincinle "ha şundan sempatik buldum" diyemiyorsun. yaşı çok büyük olanların ise sezgileri de zaten körelmiş, zaten çoğunun kendi programı da bozuk, ondan anlayamıyor.
sayın ince,
bu sabah karga bokunu yemeden yumurta almak için bedri abi'nin yanına gittim.
kendisi besici, ardahanlı ve oldu olası akp'ye oy vermiş biri. yıllar yılı siyasi görüşünden haz etmem ama insanlığını pek severim ve bu sebeple cahilliğini görmemezlikten gelirim. fakat biliyor musun, bedri abi bile sana kripto akp'li dedi. bunu, beraber çay içerken ve ters rüzgar sebebiyle bacadan çıkan duman ağzımıza burnumuza dolarken ve üstümüze sinerken söyledi. açıkçası hayret ettim. bir süredir erdoğan'a kızgın olduğu aşikardı ama bu teşhisi o'nun gibi bir adamın -hakir görmüyorum zira durum ortada- koyması açıkçası hoşuma gitti. yani sayın ince, halkın genelinde karşılığın yok.
velhasıl, siktir git!!!!!
bu sabah karga bokunu yemeden yumurta almak için bedri abi'nin yanına gittim.
kendisi besici, ardahanlı ve oldu olası akp'ye oy vermiş biri. yıllar yılı siyasi görüşünden haz etmem ama insanlığını pek severim ve bu sebeple cahilliğini görmemezlikten gelirim. fakat biliyor musun, bedri abi bile sana kripto akp'li dedi. bunu, beraber çay içerken ve ters rüzgar sebebiyle bacadan çıkan duman ağzımıza burnumuza dolarken ve üstümüze sinerken söyledi. açıkçası hayret ettim. bir süredir erdoğan'a kızgın olduğu aşikardı ama bu teşhisi o'nun gibi bir adamın -hakir görmüyorum zira durum ortada- koyması açıkçası hoşuma gitti. yani sayın ince, halkın genelinde karşılığın yok.
velhasıl, siktir git!!!!!
Ne kadar fetullahçı, kürtçü veya liberal onun bunun çocuğu vatan haini varsa bugünlerde hepsini kudurtan adam gibi adam.
Halka masal anlatmayan, en önemli sorunlar için uzmanlarla görüşüp projeler geliştirmiş cumhurbaşkanı adayı.
Türkiye’deki en iyi siyasetçilerden. Geçmişi temiz yanlış açıklaması yok. Milliyetçiliği ayaklar altına aldık dememiş, kavaalıya özgürlük dememiş. Türklük anayasadan kalkacak dememiş Atatürk hakkında hep övgüler dizmiş bir adam bu. Bir çok konuda da mantıklı fikirleri var.
fatih erbakan cumhur ittifakına katılmadı, ilk sevinler chp trolleri oldu, biranda adamı yücelttiler,
şimdi muharrem ince cb adayı adama demedikleri laf kalmadı, akşener'in masadan kalkışından sonra edilen küfürler cabası. bu ülkede chp trolleri ne derse o olacak, onlar beğenecek, onlar isteyecek.
muharrem ince, kendi yolunu çizdi, gerçekten bülent ecevit'in dsp'yi kurduğu bir güzellik yapıp, belirli sınırları olan ve atatürk'ü istismar etmeyen parti kurdu yolu açık olsun, bunda kızacak ne var, zaten anketlerde kılıçraoğlu %57- 60 almıyor mu? ülkedeki yoz, yobaz, trol tayfa şimdi ince'ye sardı.
şimdi muharrem ince cb adayı adama demedikleri laf kalmadı, akşener'in masadan kalkışından sonra edilen küfürler cabası. bu ülkede chp trolleri ne derse o olacak, onlar beğenecek, onlar isteyecek.
muharrem ince, kendi yolunu çizdi, gerçekten bülent ecevit'in dsp'yi kurduğu bir güzellik yapıp, belirli sınırları olan ve atatürk'ü istismar etmeyen parti kurdu yolu açık olsun, bunda kızacak ne var, zaten anketlerde kılıçraoğlu %57- 60 almıyor mu? ülkedeki yoz, yobaz, trol tayfa şimdi ince'ye sardı.
çok zorluyor. ilk adaylığında yaptığı amatörce açıklamalarla kendisini mahvetti. şimdi de dans ederek seçileceğini düşünüyor.
Türkiye'yi teslim edebileceğimiz ender insanlardan biridir, bu adamın vatan sevgisinden hiç şüphem yok açıkçası, millet ittifakının adayı muharrem ince olmalıydı diye düşünüyorum.
https://www.internethaber...-sasti-kaldi-2293463h.htm
atmasyoncu geldi gene.
atmasyoncu geldi gene.
2002-2014 arasının akp g.tü yalayıcılarına dert olmuştur.
Hadi Babacan ile, Davutoğlu ile sevişin şimdi !
Hadi Babacan ile, Davutoğlu ile sevişin şimdi !
karışık mevzular.
yüz bin imza toplayamaması için dua ettiğimizdir. oy bölmekten başka işe yaramayan siyasi kişilik
Bir akpli olarak oy vermesemde desteklediğim şahıs.
şu an canlı yayında: https://www.youtube.com/watch?v=SqHIO2zhxbA
Şu anda habertürk'te izlediğim Atatürk'ün aslanı.
Oyları bölüp iktidarı Erdoğan'a altın tepside sunacağı şeklinde suçlanan bir siyasetçi. Oysa kararsız seçmenden, "yeter artık değişim lazım" dese de eli Kılıçdaroğlu'na gitmeyecek olan seçmenden oy koparıp Cumhur ittifakına gidecek oyun önünü kesebilecek isimdir. işin ilginci şu ki Muharrem ince'yi oy bölmekle suçlayanlar 2018'de Meral Akşener'e ve Selahattin Demirtaş'a tek kelime etmeyerek çifte standartçılık yapmaktadır efendim, evet.
+ ekmeleddinden daha fazla oy aldım
- o %38 siz %30 aldınız
+ ama o mhp ve chp'nin adayıydı ben tek chp'nin adayıydım
be mıharrem demek ki parti oy alıyormuş, kişi değil, niye seçilmiş gibi davranıyorsun öyleyse?
- o %38 siz %30 aldınız
+ ama o mhp ve chp'nin adayıydı ben tek chp'nin adayıydım
be mıharrem demek ki parti oy alıyormuş, kişi değil, niye seçilmiş gibi davranıyorsun öyleyse?
görsel
Teke tek'te şuan kendisi.
Teke tek'te şuan kendisi.
linç is loading...
oy toplamak için yapılan her yol mübahtır. rte 15 seçim kazandı bir sefer bile dans ettiğini gördünüz mü göremezsiniz develt adamı olmak bunu gerektirir.
(bkz: muharrem ince nin her yerde dans etmesi)
(bkz: muharrem ince nin her yerde dans etmesi)
Büyük hayal kırıklığı.
Sana yazıklar olsun.
2018'de olduğu gibi 2023'te de oy vereceğim adam. Kudurun.
Cumhurbaşkanı hükümet sisteminin de güçlendirilmiş parlamento sisteminin de kötü olduğunu söylemiş koca yürekli siyasetçi. Verdim +5 puanını. -15 e düştü. benim gözümde Lider konumda.
Parti genel başkanının iki dudağı arasında millet vekilleri ile güçlendirilmiş parlemento olmaz lafının altına imzamı atarım. Bu yüzden +5 puan verdim.
Parti genel başkanının iki dudağı arasında millet vekilleri ile güçlendirilmiş parlemento olmaz lafının altına imzamı atarım. Bu yüzden +5 puan verdim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar