bugün

2 sene de gs'de oynasa sonra ts'ye gitse garip olurdu valla.
burda imzalar galplere atılır felan filan jsjsnsddfnd.
istanbulu komple sünnetleyen top tepici.
Fenerbahçe yerine galatasaray’ ı tercih etmiş olması sevindirici ve doğru olmuş santrafor. Kollarımızı açtık kendisine. icardi ile birlikte iyi yardırmalar !
En golcü santraforlarından birini ezeli rakibine kaptıranların nasıl bahanelerle karalayacağı merak edilen santrafor. Fenerli panpalar bulur elbet bir şeyler.
Galatasaraylı olarak söylüyorum çöp transfer. Görürsünüz.
"Üç büyükler"de forma giyen ilk yabancı futbolcu .
görsel

Swh...
kaleciyle birebir de zorlanan golcü bitirmekte zorlanıyor.
fenerin elinden oyuncu aldık len mq.

iyi bok yedik. adam ölmüş. fenerbahçe niye göndersin sağlam adamı puhahahaha.
icardi'den iyidir gene.
Mala bağlamış güzel. Kaymağını biz yedik. Çöplüğe dönüşmüştür. Fener’e yanlış yapanın sonu budur.
attı golünü. menerin eski çöp topcusu. bize gelince değerlendi.
görsel
görsel
görsel
Büyüktür Arjantin gavatı.
görsel
2 ay önce futboldan men etmek isteyip, ana avrat sövüp, çöp olduğunu iddia edenler şu an en büyük fanları haline geldiler puhahahahaha. Bu gese taraftarı çok ilginç amk swh.
michy batshuayi, her zaman beğendiğim fizik gücü, hızı ve bitiriciliği iyi olan, yedek oturmaktan kapris yapmayan, oyuna girdiğinde hakkını veren tam bir forvettir. Attığı gollerle bunu göstermiştir. Dün akşamda oyuna sonradan girdi ve galibiyeti getiren golü attı.
Bitiriciliği iyi değildir, ortalamadır. O yüzden evet goller attığı gibi saç baş yoldurduğu zamanlar da çoktur.
Bir de yedek kalsa bile kapris yapmaz denmiş ama bu adam geçen sene ocak ayına kadar karışıklık çıkardı yedek olduğu için. Oyuna girince gram mücadele etmedi. Ligin ikinci yarısında uysallaştı ve katkı sağladı. Neye dayanarak kapris yapmaz denmiş anlamadım.
Gereksiz bir transfer. Hiç iyi bir golcü falan değil, dün attığı gol gayet senin benim atabileceğimiz bir gol.
icardi'den çok daha iyi bir santrafor. Galatasaraylılar da yakında bunu görecek.
girdi hemen attı kara oğlan. helal olsun.
Saldı kobrayı. Helal olsun.

Ulan şu adamın Fenerbahçe'den ayrılmasına çok üzülmüştüm. Bizim yönetim resmen mal ne diyeyim..
2. Yi saldı.
Adam maçı çevirdi. Bu gol bizim yönetime girsin mk!