bugün

bir kaza ve bir ölüm daha. soruşturma açılması için başbakana falan mı dokunmalı ucu.

http://t24.com.tr/haber/b...usu-devrildi-1-olu,305681
Hayatta bineceğim en son otobüs firması en son bindiğim geçen sene istanbul-Ankara nonstop otobüsü 4 defa yolda kalmış ve 12 saatte ancak ankaraya varmıştı. Defalarca muavini uyarmamız, call centeri ve bölge müdürlüğünü aramamıza rağmen kimse umursamadı. Müşteri memnuniyeti sıfır bile olmayan bir firma gözümde...
reddeden kıza, tek yön bilet alınacak firma.
Uçak korkusuna birebir. Uçaktan korkan biri metro Turizm de değilim diye kendini teskin edebilir.
başlığı görünce acaba yine mi kaza adı altında bir "cinayet" işlediler diye merak ettiğim firmadır.

şoförler şoför değil kamikaze pilotu bildiğin.

samimi söylüyorum,

bindiğiniz zaman inebileceğinizin garantisi yok.
ben değil kuzenimin bu otobüste yaşlı teyzeye yer vermişliği vardır.

istanbul- keşan arası giden otobüsü belediye otobüsü gibi sürekli yolcu alıyormuş.
ayakta yolcular bile varmış siz düşünün.
dayanamamış ve yaşlı teyzeye yer vermiş.
şehirlerarası ulaşımda yasak değil mi!
nerede bunu kontrol edenler.
isterseniz metro ya bir bulaşın. bi ararsa başbakanı hepinizi alır görevinden.

yalaka bir firma. net!
okuduklarim kadari ile, oteki tarafa bilet satan firmadir.
türkiye'nin birinci avrupa'nın 4. dünyanın ise 17. en büyük otobüs filosuna sahip ak partili ve milliyetçi bir kişiye ait olan şehirlerarası ulaşım firması.
Hayatımda yalnızca bir kez bilet aldığım firma.Onda da bana haber vermeden sefer saatini 2 saat öne alıp yetişememe sebep olmuşlardır.Iyi olmuştur.
Bu yazdıklarınızı galip öztürk görmesin keser hee.
Yıllar önce internetten aldığım başkasına satan ""şerefli"" firma.

ne zaman ajentasını görsem ana-avrat küfür ederim.

bahaneleri şu ; ya kardeşim internetten niye bilet alıyorsun"".

olaydan günler sonra da beni arayıp özür dileyen firma..

vay babam vay...
elli kuruşun lafını yapan firma.
yıllardır bu kadar kötü yorum yapılan bir firma olmasına rağmen nasıl hala iş yaptığı merak edilen durumdur. kardeşim madem çok sık kaza yapıyor en önemlisi 50 kuruşluk kek vermiyor siz de tepkinizi koyun ve tercih etmeyin. bakın bakalım kendine çeki düzen veriyor mu vermiyor mu?
Şu zamana kadar gördüğüm en saçmalık dolu firmamsı.
alanya' dan gaziantep' e gitmek için 2 gün önceden bilet aldım. Yolculuk tarihi dün akşam saat 19.00' dı. Otobüs alanya otogarına 19.27' de gelebildi. Buna da şükür.
Şarjımın az olmasından dolayı "otobüste takarım." diyerek usb kablomu elimde hazır bekletiyordum. Geçtim koltuğuma, önümdeki 3 inçlik ekranın usb portu yoktu. "Olabilir." dedim. Ancak sinirlerim artmaya başlıyordu...
Yolcuğun son saatlerinde şoförlerden biri yolda indi! Karısıyla alışveriş yapmaya gidecekmiş!
Diğeri ise yolu bilmiyor. ilk önce tekrar adana yoluna girdik. Oradan osmaniye' nin ilçesi olan bahçe' ye. Oradan da döndük en sonunda doğru yolu bulduk derken daha çilemiz bitmemişti.
Normalde gaziantep' in kuzey gişelerinden geçmemiz gerekirken bizim biricik pilotumuz batı gişelerini tercih etti. Batı gişelerinden otogara 20 km. var.
Bu da yetmedi koca otobüsle şehrin içinde kaybolduk. Yolcular zaten sinirli, bir de örgütlendik yol tarifi etmiyoruz.
Yoldan geçenlere sora sora, binbir rezillikle otogara ulaştırdı bizi. Saat 09.21' de.
Otobüsün 07.00' da otogarda olması gerekiyordu...
Kullanılmaması gereken firmadır.
Yeteri kadar denetim olmadigi icin istedigi gibi hareket eden, yolculari Allah a emanet eden firmadir. Sikayetler klasiktir. Cok mola verir. Hep gec hareket eder. Calisanlari asik suratlidir. Yolculara yeri geldigi zaman hayvan muamelesi yaparlar.
Yeteri kadar denetim olmadigi icin istedigi gibi hareket eden, yolculari Allah a emanet eden firmadir. Sikayetler klasiktir. Cok mola verir. Hep gec hareket eder. Calisanlari asik suratlidir. Yolculara yeri geldigi zaman hayvan muamelesi yaparlar.
Çok kısa süre önce izmirden Karamana metro turizm ile seyehat ettim 5 kere kapattığım kendime ait klimayı muavin gelip izin almadan 5 defasında da açtı kaba Saba hareketlerle. konfor sıfır hizmet berbat daha da metroyla yolculuk etmem. Özkaymak varsa ondan şaşmayın.
en dandik firmalardan bir tanesi. Uzun yolculuklarda tercih edildiğin de tamamen işkence gibi bir durum hal alıyor. Bir kere başıma geldi ben yandım siz yanmayın.
Çalışanları gereksiz yere sinirli. müşteri memnuniyeti sıfır olan Bir firma.
başlığı hortlayınca yine kaç kişi öldü dediğim otobüs firması.

artık tv ler otobüs kazası haberlerinde şirketin logosunu kapatmıyor.

şöyle ki artık her kaza yapan otobüsün metro turizm olduğu biliniyor.

bence firma bundan nemalanmak adına kanallara reklam ücreti ödüyor olabilir.

zaten kaza yapıyoruz en azından firmamızın reklamı olsun bari diye!

zor kalsanız dahi binmeyin.

mesela bir tanıdığım metro ile geldi, bizzat kendim otogara götürüp Pamukkale Turizm'e bindirdim.

en azından daha nezih ve düzgün bir firma.
(bkz: Öldürmeseler bari)
Ve de.
Adam cemaat aleyhinde konuştuğundan beri işi rast gitmiyor.

Buyrun okuyun. Tarihlere de bakın. O gün bu gündür...

http://www.timeturk.com/t...ince-santaj-yaptilar.html
akpli insanların sürekli övdüğü fakat ne hikmetse hiç binmedikleri tabut firması.
iki gün önce aslında kamil koctan aldigim biletim yanınca bulabildiğim tek otobus olduğu için tercih ettiğim firma.
Lakin şoför tam yüz yaşındaydı bana sorarsanız alti saatlik yolu yüreğim ağzımda katettim.
Olmek istiyorsaniz binin.

Yillar once en iyi diye almistik saclarimi koltuk yolmustu.

Gecen yilda yapilan kazalari bilmeme ragmen bu turizme bindik.

Sofor muhabbet ede ede keskin makaslar (?) Ala ala gidiyordu. Yolda 3 tane kaza gordugum için korkmama neden olmustu