bugün
- perva sozlük11
- ortak türk alfabesine geçiş kararı23
- anın görüntüsü17
- türkiye süper lig hakem atamaları25
- sevda demirel'in gelin afganistan olalım çağrısı13
- yazarların keşke yapmasaydım dediği şeyler11
- icra işleri nasıl oluyor sorunsalı12
- uyurken sütyen takmayan kızın asıl niyeti13
- avrupa birliği ne chp ile girebiliriz9
- atatürk'ün balmumu heykeliyle sohbet eden izmirli12
- istanbulda oturmak16
- erkek erkeğe bira içen erkek gizli eşcinseldir10
- 2 yaşındaki torunu balkondan atan üvey babaanne8
- dünyanın en iyi takımları açıklandı12
- nervio'nun ameliyatı32
- nervionun vedası28
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları8
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle27
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri15
- hindistan pakistan bangladeş10
- asyalı kadınlar sizce güzel mi15
- bekar evine bira içmeye gelen kızın niyeti8
- klarnet calan sarapci koala 69
- iki bira içer kalkarız11
- gss borcunu ödemeyenlerin icraya verilmesi15
- failatün failatün failün11
- kuresel ikinma nikli yazar39
- evden kaçan karısını sevgilisiyle aramaya geldi9
- para karşılı sevmediğin yazarı sildirmek12
- düm tak tiki tak dümtiki tak tiki10
- çıplak gösteren gözlük gerçek mi17
- özel okulda sahte öğretmen skandalı13
- internette sondan dünya dördüncüsü türkiye8
- mis kaşarda küf skandalı18
- uludağ sözlük te yaprak dökümü22
- misafirlik8
- narin güran21
- memesi erkek memesinden küçük olan kadınlar18
- şeriatçı kürtçü kardeşliği28
- joseph shomolo kuschca13
- benim için hesabını siler misin diyen sözlük kızı14
- gocunun götünden lezzet içmek17
- kuresel ikinma'nın ayağı34
- eloande'nin vedası21
- gocu meme ucu12
- öff artık sözlüğe yeni yazarlar gelmeli14
- asgeri üçret alıp ayda 20000 tl biriktirmek10
- öğle yemeği ne yiyeceğiz sorunsalı11
- eski eşin borcunun taksidini ödememesi13
- larisalisa8
öğrenciliktir, eğer hakkını vererek öğrencilik yapıyorsanız tabi o mesai eve gelince de bitmez tek sorun şu kimse size maaş vermiyor.
Cinayet masası.
Şoferlik.
Askerliktir.
Altın işçiliği ve imalatı olabilir.
Rekorum 32 saat.
Ben bu kapitalizmin amk.
Kahrolsun pkk.
Winter iz kaming.
Rekorum 32 saat.
Ben bu kapitalizmin amk.
Kahrolsun pkk.
Winter iz kaming.
Tırcılık.
Ulan bi çıkıyosun haftalarca eve dönemiyosun.
Ulan bi çıkıyosun haftalarca eve dönemiyosun.
polisliktir efendim. saat olayı diye birşey yok hele çevik kuvvet yada özel harekatsanız 1 hafta boyunca yatak görmediğiniz bile olabilir. allah polislerimizin yardımcısı olsun.
sex işçiliği. gece gündüz demeden, zor iş vesselam.
Mimarlıktır. Ne gecen belli ne gündüzün.
hamallıktır. gündüz milletin eşyasını taşı gece kendi dertlerini.
(bkz: denizci)
Uzun yolda gemidesin. Tamam 2 vardiya şeklinde dönüyorsun da gemide bir durum olduğunda ya baba benim vardiya bitti banane diyemezsin. Gemide hem sıhhiye hem itfaiyecisin her an her dakika.
(bkz: polis)
(bkz: asker)
Rütbesi kıdemi farketmez devletin bu iki silahlı gücü ne zaman görev olsa gider. izinler iptal olur, fazla mesai ücreti yoktur. Nöbeti boku püsürü bitmez. Angarya iş kitlenirde kitlenir. uzun vardiyalardan dolayı aile yaşantısı sıkıntılıdır, toplum tarafından gerekli saygı gösterilmez. Saatlerce günlerce it kopuk hainle uğraş, sanal ortamda linç edil, sosyal hayatta bulunduğun ile göre çoluğun çocuğun bile tehlikede yaşar. Amirinden güçlüsünden siyasisinden baskı yer. işi bitmez vardiyası bitmez.
Uzun yolda gemidesin. Tamam 2 vardiya şeklinde dönüyorsun da gemide bir durum olduğunda ya baba benim vardiya bitti banane diyemezsin. Gemide hem sıhhiye hem itfaiyecisin her an her dakika.
(bkz: polis)
(bkz: asker)
Rütbesi kıdemi farketmez devletin bu iki silahlı gücü ne zaman görev olsa gider. izinler iptal olur, fazla mesai ücreti yoktur. Nöbeti boku püsürü bitmez. Angarya iş kitlenirde kitlenir. uzun vardiyalardan dolayı aile yaşantısı sıkıntılıdır, toplum tarafından gerekli saygı gösterilmez. Saatlerce günlerce it kopuk hainle uğraş, sanal ortamda linç edil, sosyal hayatta bulunduğun ile göre çoluğun çocuğun bile tehlikede yaşar. Amirinden güçlüsünden siyasisinden baskı yer. işi bitmez vardiyası bitmez.
Ceo yardımcısı.
Bakmayın adının güzel durmasına.isminden uzundur mesai saatleri. Sabah akşamı bilmeyen telefon görüşmeleri, evraklar, toplantılar. Ceonun götünü kurtarma çabaları falan. Tüm gününü alır.
Birde sağlıkçılar. Hemşireden tut doktora, radyolojiden tur, laboranta. Günde 12 saat net. 48 saat çalışma saatleride mevcut.
Bakmayın adının güzel durmasına.isminden uzundur mesai saatleri. Sabah akşamı bilmeyen telefon görüşmeleri, evraklar, toplantılar. Ceonun götünü kurtarma çabaları falan. Tüm gününü alır.
Birde sağlıkçılar. Hemşireden tut doktora, radyolojiden tur, laboranta. Günde 12 saat net. 48 saat çalışma saatleride mevcut.
net otopsidir.
Kendi mesleğim olan, özel guvenlik. Zaten 12 saat çalışıyorsun, bir de mesai çıkıyor başımıza.
tabii ki doktorluktur. (deri ve zuhrevı hastalıklar harıc)
Önce annelik sonra polis, doktor , hemşire , asker.
Acil müdahale sağlık ekipleri çevikçiler ve özel harekat. Olağan üstü bi durumu söylemiyorum sırf mesai bitimine 1 saat kala görev çıktı diye 32 saat mesai yapmıştır bu bünye.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar