bugün

görsel

Yazık...

https://twitter.com/ismai...amp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet
bu ülkede enayiden bol bir şey olmadığı için şeyhler böyle lüks araçlarıyla millete hava atmaya devam edecektir. bizim millet güce taptığı için lüks araçlara bayılır, sahip olana kim olduğu fark etmeksizin saygı gösterir. güce tapan bir millete her şey müstehaktır benim gözümde. tevazunun olmadığı yerde israftan bol bir şey yoktur.
uçamıyorsa demek...
Fakire şükretmeyi öğreteceksin ki zenginin düzeni bozulmasın. Din, insan aklına vurulan bir prangadır ve insanları köleleştirmenin en etkili yoludur. Din en tehlikeli uyuşturucudur...
Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir.

Einstein
Dini kullanarak, 1 tl bile olsa, menfaat elde eden herkese, allah lanet eylesin.
bulandırma denizi, uyandırma kerizi.
Herkese "takva, basit yaşam, şükür" tavsiye edenlerin ne hikmetle bindiklerini anlayamadığım lüks araçlardandır.
Adamlar depremi durduruyor, uçuyor neyle dolaşacaklar? Hoş ben uçabilsem arabaya binmem de...
depremi durdurmanın bir yolu yok
Allah herkese akıl vermiş, kullansınlar diye.
Onun Arabası var....

https://youtube.com/short...ON8R8jmO8s?feature=shared
Normalde oy potansiyeli var diye ses etmiyorlar

Vergi memurları nerden buldun veya ne iş yapıyorsun dese
Muslumanlara saldırıyorlar diye yaygara koparır troller.
millet neden bu olanları görmüyor anlamıyorum herhalde allah verdi sanıyorlar.
dini daha hızlı yaymak içindir.
Bunları yapmalarını devlet engellediği için eski Türkiye’ye düşmanlardı.
Masum saf halkı da öyle kışkırttılar.
Aslında yıllarca “dindarlara zulüm edildi” diye anlatılanlar bugünler yaşanmasın diyeydi.

Az bile yapılmış ki yine de sonuç olarak 3 kuruşluk tarikatler devleti ele geçirebildi.

Defalarca yazdım dinci durmaz.

Bak bu kadar özgürlük kısıtladılar hala durmuyorlar.

Durmayacaklar da.

Her Müslüman şartlar elverdiğinde aynıdır. Işid’i bile sever, aydın insanı sevmez.
sofiler bundan rahatsız .
sözlük züğürtlerinin çenesini yorandır.
ahirette karşıdan karşıya geçerken çakar takacağı için, aracının lüks olması da önemlidir. Diğer türlü inandırıcı olmaz ve çevirmeye takılır.

israfın ve gösterişin haram olduğundan habersiz, başka bir dini yaşayan para tapıcılarının ve bu uğurda yalamadıkları iktidar bırakmayanların araçları genellikle lükstür zaten. Sonuçta; akılsız ve onursuz Neco Fazo gibi ustalardan öğrendiler her şeyi. Muhtemelen birileri yine kandırılıyor ama neyse ki yakında silinecek bu tarz gereksiz oluşumların tamamı.

(bkz: meczuplar ve eğlence şekilleri)
(bkz: son ironi bükücüler)
boş corbaya tamah edip mermerde yatan sofilere de bunu savunmak düşer.
güncel Önemli Başlıklar