bugün

mantıksız konuşma canavarı.
siyaset meydanı programında sıçmaktadır kendisi. evet evet. bildiğin sıçmaktadır. öyle böyle değil, barzani barzani osurup, talabani talabani sıçmaktadır. bilmediği şey ise, yemek yediği kaba sıçmış olmasıdır.

oksijen israfından başka bir şey değil kendileri.
doğru konuşması, mantıklı iki kelam etmesi, gerek salonları dolduran heyecanlı gençler, gerekse heyecanla birşeyler anlatmaya çalışan adamları pohpohlamaktan başka bir naneye yaramayan üniversite gençliği, gerekse sözlükteki heyecanlı kalabalık tarafından tepki toplamıştır. (bkz: akıl fikir)

erdal sarızeybek mi, var mı onun gibisi be, yürüyüüün aslanlaaar..
recep tayyip erdoğan'ın "beynimin yarısı" dediği şahsiyet.

tayyip'i bu günlere hazırlayan ekibin içinde idi.

kimdi bu ekiptekiler?
-------------------------------------
* alon liel - israil istihbaratı elemanı ve elçilik müsteşarı

* mehmet metiner - tayyip'in başdanışmanı, kürt danışmanı

* peter westmacott - ingiltere büyükelçisi

* mason morton abramowitz - abd'nin eski ankara büyükelçisi, cia türkiye ve ortadoğu masası şefi

* marc parris - abd'nin eski ankara büyükelçisi, cia türkiye ve ortadoğu masası şefi

* richard perle* - cia üst düzey yöneticisi

kaynak: ergün poyraz
an itibariyle haberturk kanalında izlediğim şahıs.
takkiyenin tam sözlük karşılığı.
nesrin topkapı bu adam kadar kıvırtamaz.
akp alkışçısı beyaz kafalı tip.

şöyle okkalı 2 tane geçirildiğinde büyük rahatlama getirir.
akp şakşakçısı, çizgi film karakteri gibi bir tarzı olan birçok şeyden habersiz kendisini gazeteci zanneden bünye.

objektif adlı programda kemal kılıçdaroğlu'na soru sormaktadır şu sıralarda ama soru sormaktan ziyade akp'yi ön plana çıkarma ve onların icraatlarını övme gibi bir tavır sergilemektedir. ayrıca son çıkan yerel yönetimler yasası'ndan bihaber bir şekilde "siz bunu yapamazsınız, şunu yapamazsınız" gibisinden şeyler geveliyor.

m.m: yerel yönetimlerde bunu yapamazsınız, bunu ancak merkezi yönetim yapabilir, yerel yönetimlerin yetkileri çok keskin sınırlarla belirlenmiş çok kısıtlı yetkiler. -eski yerel yönetimler yasası var zannediyor bu ülkede sanıyoruz, şakşakçılığını yaptığı partinin çıkardığı yasadan haberi yok-
k.k: sayın metiner, yasada buna karşı gelen bir madde yok, bu gayet yasal bir durum.
m.m: bunu merkezi yönetim yapması gerekmez mi?
k.k: evet aile sigortası denilen durum bizde olsaydı, yerel yönetimlerin bunu yapmasına gerek kalmayacaktı.
m.m: siz bunu merkezi yönetime söylediniz mi?
k.k: tabi efendim, sgk yasası çıkarken dönemin bakanına çıktım dedim gelin bu sigortayı da çıkaralım dedim, çıkarmadılar. 9 çeşit sigorta vardır ve biz 1971'de aile sigortasını çıkaracağzımızı taahhüt ettik. bizde 8 tane sigorta var, bu 9. olan yok.
m.m: hayır efendim siz bunu yapamazsınız.

diğer yandan bir imar usulsüzlüğü belgesi sunuyor gürsel tekin bu şahıs atlıyor "efendim bu siyasette belaltı vurmaya girer, yarın birileri de sizinkileri irdeler" gürsel tekin "irdelesinler, biz yaparsak bizimkini de irdelesinler" diyor bu çıkıp "bakın szin alaçatı belediye başkanınız da tutuklandı" demekle yetiniyor. efendim, usulsüzlükleri halka göstermek belden aşağı vurmakmış. akp'nin döktüğü çamurları sıvamaya çalışıyor.

her şeyi güllük gülistanlık gösterme merakı nereden geliyor bu insanlarda anlayamıyorum.
akp'nin seçim mitinglerinde boy gösteren şahıs. efenim şimdi bu adam; hadep'in üst düzey yönetici oldu bir ara sonra günah çıkartır gibi bir takım zırvalar önümüze serdi, daha sonra akp'nin her türlü icraatını bir mucit gibi anlattı ama hep nedense kendine göre iyi taraflarından bahsetti. eger kendisi aydınım diye geçinecekse savunduğu insanların hatalarını da söyleyebilme cesaretine sahip olabilmeli. fehmi koru gibi çocuklar gibi azar işitipte millet akıl vermek neye yarar? azıcık bile cesur olsanız bu bile kafi diyebiliriz!.
televizyonda gördüğüm an kanalı değiştirdiğim adam. galatasaray-fenerbahçe maçının heyecanlı anlarında bile tribünde görünse kanalı değiştiririm, o kadar tilt bir insandır kendisi.
star gazetesinde yazan ak partinin sdağlam kalemşörü, kaliteli yazar.
Nurcu, Akpci, Anti-Cumhuriyetci varlık.
iktidar borazanını ağzından düşürmüyor maşallah. ne vakit görsem ya tayyip erdoğan'a kalkan oluyor ya unakıtan'a ya da abdullah gül'e. henüz bunun ağzından iktidar aleyhinde bir kelam işitmedim. işitemedim. oysa ne kadar objektif, ne kadar zeki, ne kadar sağlam analiz gücü olan bir yazar değil mi?

hassiktirin lan ordan. eğer bugün mehmet metiner namlı kişiyi dahi objektiflikle onore edenler varsa, zekasından dem vurup; sonuca en kısa yoldan ve en net ifadelerle gittiğini söyleyenleri görüyorsak, akp'yi ve temsil ettiği dini siyasallıştırma zihniyetini derin derin irdelemeye gerek yok. harcadığın vakte yazık. her şey gün gibi ortada zira.

aldığınız nefese, yediğiniz ekmeğe yazık ulan.
ne zaman pkk ile ilgili bir mevzu dolaşsa üçlemenin tamamlayıcısı olan - diğerleri altan tan ve ümit fırat- akp'nin kadrolu yazarı.alın kahve köşesinden sıradan birini mevzu pkk kürt ve terör olsun ondan çok daha iyi analizler çıkarabilir.gereksizdir.
hem akp'yi savunan hemde barzaniyi ve talibaniyi savunan kendisinin fikir karmaşasında olduğuna inandığım ve sevmediğim bir insan.hala talabinin ve barzaniyi savunmakta samimi olduklarına inanmakta türk düşmanı olduklarına inanmamaktadır.
Kendisinin sesini habertürk programında saçmalamaya devam eden mümtazer türköne'nin sesiyle karıştırdım. Fakat arkanızda bir iktidar desteği olduktan sonra ha mehmet olmuşsun ha mümtaz fark mı var?
hem akp li hem kürt milliyetçisi kişi. (bkz: bu kadarı da fazla ama)
az yazan ama televizyondan eksik olmayan çok konuşan her söylediği sözü doğru sanan bir orda bir burda değişik bir kişilik.
türkiyenin cumhuriyetinin 6 temel değerinden olan laiklik ve milliyetçilikle ciddi sorunları olan islamci kürtçü bir adamdır. bu kürtçü zihniyetin mutlu olabilmesi için osmanlıdaki gibi eyalet sistemine dönülmeli, irandaki gibi bir kürdistan eyaleti kurulmalıdır.hatta bu da yetmez.bu zihniyetin mutlu olabilmesi için türkiyedeki 55 milyon türkün orta asyaya geri dönmesi gerekir.
türklerden nefret eden , bunu açıkça söyleyemeyen ama bizim geçmişimizde dersim katliamı yok diyerek laf sokan , sıkışınca da biz hepimiz türkiyeyiz birbirimizi olduğumuz gibi kabullenmeliyiz diyerek dansöz gibi kıvırtan sinir bozucu adamdır.

her çıktığı programda can ataklı tarafından ayarı yemekte ama akıllanmamaktadır.
yandaşlığın son noktasıdır.
can ataklı'dan yediği fırçadan sonra şimdi de canlı yayında ramiz ilker paşa fırça atıyor bu adama.
barzani itini türk dostu olarak insanlara anlatmaya çalışan kişi. kendini zeki zannedenler. çabuk unuttu dost olarak göstermeye çalıştığı barzani itinin burayı türk askerine mezar ederiz lafını. ya da barzani itinin adamlarını ordunun operasyonunu pkklılara önceden haber ettiğini. hadi bu unuttu, unutmadı ya hadi unuttu diyelim. bu adamı dinleyip, adam dedim pardon, bunu adam yerine koyup buna inananlara ne demeli? yazık, gerçekten yazık.
hakkında bu kadar entry girilince bi' halt oldu sandığım. hala aynı b...
tayyip erdoğanın belediyeden danışmanıdır kendisi...
bi keresinde benim başbakanım hata yapmaz demişti de..afallamıştım..o derece hayrandır..
aşağıda saydığım ve tahammül edemediğim üç sıfatı bünyesinde barındıran,tayyip in paralı askeri şahıs.

(bkz: kürtçü)
(bkz: anti kemalist)
(bkz: akp li yazar)
şu an habertürk te cumhuriyete atatürk e ağzına geleni söyleyen maşa.