bugün
- kaan'ın f35 den daha iyi olması11
- claudia s cloud23
- iran8
- pkklı vs ümmetçi9
- 2025 yılında kemal sunal filmleri izlemek14
- bakkallarda halen torpil satılması14
- en çekici uludağ sözlük erkeği10
- kuzey kore lideri kim jong un8
- bi hayvan olmak istesen ne olurdun14
- akp'ye hala oy verenlerin motivasyonu14
- kadın bedeninde en sevdiğiniz yer15
- damat bayraktar'ın israil tedarikçisiyle ortaklığı18
- ataistlerin cevab veremediği sorular9
- erkek bedeninde en beğendiğiniz yer neresi27
- kemalistlerin dini inancı9
- anın görüntüsü22
- abd iran'a girerse olacaklar19
- nervio8
- nick altina entry yazdirtmak isteyen bayan yazar13
- düşün ki o bunu okuyor8
- barbar kral12
- sözlüğün bekası için çükünüzden vazgecer misiniz10
- ümit özdağ9
- kıskanmak9
- ssilvermist12
- büyük israil19
- hangi sözlük yazarıyla eve çıkarsınız9
- sudekiray16
- herzevekil9
- boyutu devasa olsa korkulacak canlı10
- evde cacık yapmak11
- ümit özdağ'ın serbest bırakılması9
- 13 haziran 2025 israil'in iran'a saldırması11
- medyadan sir gibi saklanan japonya gerçekleri12
- selçuk bayraktar17
- araba53
- bmw10
- ben zaten 50 liralık benzin alıyorum9
- kitap okurken müzik dinleyen gizli varoş14
- arkadaşınızın götü yansa üfler misiniz8
- kirpiye verilebilecek isimler18
- as maca13
- tayyip in tüm mal varlığını bağışlaması8
- bir kızın kezban olduğunu anlama yolları10
- turistlik kulüplerde garip garip dans eden tipler13
- uludağ sözlük 90lar türkçe pop sevenler birliği8
- bir sözlük bayanının şahsımla dalga geçmesi11
- 2025 iran israil çatışmaları20
- cübbeli ahmet'in zirai don yorumu17
- mesajla laf soktuğunu sanan tip8
Sevgilimdir. Evden çıkamadığım anda rica etmem üzerine almıştır. Getirdiğinde gazeteye sarılmamış ya da siyah poşete konulmamış olduğunu görünce çağ atladığımızı düşünmüştüm. inanabiliyor musunuz? Bir erkeğin gidip marketten aldığı pedin normal bir poşete konulmasıyla devrin değiştiğini düşünüyorum, ne kadar acınası.
Sonra uludağ sözlüğü açıyorum, içindeki habeş maymunları bana yaşadığım coğrafyanın değişemeyeceğini hatırlatıyor.
Tanım: eşine, sevgilisine, kızına, annesine, kız kardeşine ped alan erkektir. Sevgilim bana çocuk verecek diye her ay ağrılar çekerek kanasa değil ped almak ayaklarına tapınırım, gerizekalılar sürüsü sizi.
Sonra uludağ sözlüğü açıyorum, içindeki habeş maymunları bana yaşadığım coğrafyanın değişemeyeceğini hatırlatıyor.
Tanım: eşine, sevgilisine, kızına, annesine, kız kardeşine ped alan erkektir. Sevgilim bana çocuk verecek diye her ay ağrılar çekerek kanasa değil ped almak ayaklarına tapınırım, gerizekalılar sürüsü sizi.
Marketten kaput almıştım. Ataşehir'de ki migrostan. Hiç te utanmdim. Ama ped alamam marketten.
kaput almaya utanıyorum ama bunu alabilir miyim alamam ya utanırım.
Ayıp mı? Eşi olur kızı olur kardeşi olur alabilir.
Buna utanan prezervatif almaya da utanıyordur kesin.
Buna utanan prezervatif almaya da utanıyordur kesin.
Eşi istemiştir alır.
Kız çocuğu olan erkektir. Karısı olan erkektir.
Mutludur etrafında kadın vardır.
Mutludur etrafında kadın vardır.
Tabu olarak görülen şeyin malını almaktır. Kondom ve ped almak hep utanç duyulacak bir şey gibi görünüyor. Alınca yadırganıyormuş gibi hissediliyor.
Aşmak gereken durum.
Aşmak gereken durum.
kondom almaya utanmayan erkektir ayni zamanda.
Mokv pet şop boyz alır.
Markettekilerin tuhaf bakışlarına maruz kalan erkektir. Diyelim bunu yapan erkek karısı gitmeye üşendiği için yapıyor. Valla kılıbıklık etmeyecek Gerekirse ısrar edecek gitmeyecek kadın en kötü ne yapabilir ki kocası ped almaya gitmese.
basuru kanıyordur zaar.
alt açma bezi satılıyor bebekler için, o daha iyi olur bıldırcına. evcil hayvanlar için de kullanılıyor.
(bkz: pedodonti)...
Geçen bıldırcınlar yavruların altına koymak için alacaktım. Zaten sosyal anksiyete ile savaşıyorum dedim gidip alayım falan da sonra gerek kalmadı. Ama denicem yani sırf ibnlik olsun diye alacam.
kardeş baba eş sevgili neden olmasın alabilmeli tabii ki ama zerzevatı zor tanıyan az gelişmiş insanlar ne bilecek doğrusunu yanlış alırlar uğraşmaya değmez.
abone oluyorsun iki aylık paket geliyor çikolata da gönderiyorlar yanında. bir de kart gönderiyorlar bi şeyler yazıyorlar her seferinde duygulanıyorum.
abone oluyorsun iki aylık paket geliyor çikolata da gönderiyorlar yanında. bir de kart gönderiyorlar bi şeyler yazıyorlar her seferinde duygulanıyorum.
ibnedir.
Bileklerin o kadar narin ki müşterinin yüzüne bakmayan çoğu kasiyer fark edemezdi bile, boşa evham yapıyor bence bilader!
Gizli eşcinsel biseksüel toptur.
Fark etmez mi.. hiç şöyle kızlardan olamadım ya. Benim için her şey fark eder. biri markete gidecekse istediğim şeyi istediğim marka almalı o yoksa da muadilini ben söylemeliyim. Yoksa çok moralim bozuluyor ya.
Bir de ped yani aşırı önemli markasıdjgkf.
Bu arada erkeğe gelirsek normal erkek abi ped kullanması gereken erkek olsa su gibi market önlerine bile yığılırdı kesin.
Bunu söylemeye utanan çekinen kadınları da anlamıyorum. Neyse sakinim yadjcj.
Bir de ped yani aşırı önemli markasıdjgkf.
Bu arada erkeğe gelirsek normal erkek abi ped kullanması gereken erkek olsa su gibi market önlerine bile yığılırdı kesin.
Bunu söylemeye utanan çekinen kadınları da anlamıyorum. Neyse sakinim yadjcj.
Kinayeli bakışlara hedef olur. Daha kötüsü de marketten kondom alan adamdır. Kasiyerlerin de kadın olduğunu düşünürseniz kapanışı kasiyer yapar.
Yine ipneliğimiz kalmamış he.
Neyse ki silver romantik bulmuş ahdhd
Neyse ki silver romantik bulmuş ahdhd
awwwwww çok tatlı bir olay ya
aklıma yıllaaaar önce izlediğim bir kore dizisi geldi
“ personel taste “ adında. lee min ho başroldeydi , bi bölümde kızla davete katılıyordu kız regl oluyordu takım elbisesiyle koşa koşa marketten kıza ped alıyordu .. hüzünlendim
aklıma yıllaaaar önce izlediğim bir kore dizisi geldi
“ personel taste “ adında. lee min ho başroldeydi , bi bölümde kızla davete katılıyordu kız regl oluyordu takım elbisesiyle koşa koşa marketten kıza ped alıyordu .. hüzünlendim
Market içinde gülüşmeler neden olur.
Kayinbabasina yemek götürür.
Kayinbabasina yemek götürür.
Abdullah pedalan...
evde 2 kızı ve 1 karısı olan bir baba olma ihtimali çok yüksektir. verdiği paraları sene bazına vurduğumuzda ağlanacak durumdadır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar