bugün

otoriteyi reddedenler bunu cüret etmeden yapıyorlar. bodosloma yani.
rahatsız mısın? parçala o zaman.
behçet?
tahammülsüzsünüz.
sizi sevmiyorum böyle düşündüğünüz için. bunun bi önemi yok di mi?
bencede.

cüret ne lan?
''laikliği eleştirmey-e '' ne demek ayrıca?
(bkz: 1938 model kemalist) *
(bkz: laikliği dogmatik hale getiren yobaz laik)
tipik bir sadomazo kemalistinin karşı tarafa gaz verme cümlesi.

tanım: dünyanın en zorlama, dandik ve isyankar sistemini son yılında anmaktır.
çağdaş bir toplumda anayasamızın değiştirilemez ilkelerinden biridir. ama her ne kadar anlamı din ve devlet işlerini birbirinden ayırmak, devletin dinler karşısında tarafsız olmasını savunmak olsa da laikliğin gerekliği ne kadar yerine getiriliyor tartışmaya açık bir konudur. ya da hepsinden ziyade Atatürk'ün bıraktığı o ilk günkü laiklik anlayışında hala ilerlemektemiyiz?
(bkz: islam a inanipta seriatci olmayan ahmaklar) gibi basliklarin acilmasina neden olmasindan feci bir sekilde killaniyorum.sanki laiklik sistemi kusursuzmus gibi,hic bir kotu tarafi yokmus gibi elestiren,dusunen kisilerin ahmak oldugu kabullenmis zeka otesi bir baslik.
(bkz: esege altin semer vursalar yine esektir)
(bkz: eseklik her zaman baki kalir)
(bkz: tespitin boylesi)
(bkz: bir siktir git demokrasi koy gel)
eleştiri adı üstünde bir şeyin daha iyi olması, eğer varsa yanlışın düzeltilmesi olarak alınıyorsa doğrudur. ancak daha laikliğin ne olduğunu bilmeden bok atmak için yapılıyorsa bildiğin ibneliktir.
her kavramın elestiriye acık oldugu bir ulkede yasadıgımı hissettigim an.
(bkz: dusunce ozgurlugu)
kafatasının içinde bir adet beyin taşıyan ve bunu çalıştırmayı becerebilen her bireyin * * * kalkışacağı bir harekettir. bunu cüret olarak görmek ahmaklıktır...
insanca yaşamayı haketmeyen kişilerin yaptıkları,anlaşılması mümkün olmayan davranıştır.onlar bilmezler ki bu gün bu ülke suudi arabistan veya iran gibi katı bir rejime sahip değilse bunun sebebi atatürk ve onun ilkeleridir.
laikliği tartışıyorsan,atatürk ilke ve devrimlerini tartışıyorsun demektir.bu ilke ve devrimleri tartışıyorsan ise bu ata'nı tartışıyorsun anlamına gelir ki böyle kişiler hakkında yorum yapmaya kalkarsam,entry silinir.o yüzden buraya bu kimselerin başbakanlarının dediği gibi "üç nokta koyuyorum" .onlar anlar nasılsa...
eleştirilecek bir yönü bir kusuru bir mantıksızlığı varsa buyrunuz eleştiriniz efendim.. eleştirel yaklaşım mantıksal yaklaşımdır ama unutmayınız asla.. mantığınızı koruyunuz her daim.. 'aman ya banane ben bilmem onu bunu!' deyip işin içinden çıkmayınız..
(bkz: halt etmek)
her şeyin eleştirilecek bir yanı olduğunu bilen kişilerin yapabileceği eylemdir. burada önemli olan eleştirirken saçmalamamak, gülünç duruma düşmemektir. laikliği eleştirenler içinde mantıklı bir sebebi olan görülmemiştir.
milliyetçilikle şovenizm ve faşizmi karıştıran zihniyetteki yazarların laik olan insanları aşağılık durumuna düşürmeye çalışan yararsız entrylerine gebe,sadece sözlükte değil devletin başında da bir çok cüretkar cacık malzemesinin katıldığı eylemdir. bu eylemde bulunanlar ne laiklik gibi anadolu'da bütünleştirici unsur olan ilkeyi ne de milliyetçilik yerine faşizmi,müslümanlık yerine şeriatçılığı yaşadıklarını anlamamışlardır.
yapana veya yapabilene ödül olarak başbakanlık makamı,meclis başkanlığı,bakanlık ve bilimum yüksek mevkilerde iş imkanı vaad eden,gayet karlı ve çıkarlı hareket.
anayasanın ilk 4 maddesini, yani değişmesi teklif dahi edilmeyecek bir maddesini eleştirmeye cüret etmektir. muhtemelen anayasaya muhalefetten hapis cezası ile noktalanır. pkk lıları özgürleştirmiş devlet, apo resimlerinin asılmasına ses çıkarmayan otorite, pkk lıların acısını iliklerinde hisseden belediye başkanına maaş veren devlet bu konuda çok duyarlıdır.

(bkz: hey yavrum hey)
(bkz: bos bakiniz)

milliyetçilige sayip sövmekten kat be kat zor olan eylemdir. milliyetçilere fasist yaftasi vuran zihniyet konu laiklige gelince bir anda takla atarlar. oysa ikisi de atatürk'ün ilkesidir. demokratik ülkelerde* bu konulari eleştirmek bir cüret değil siradan bir davranis olmalidir.

(bkz: alti ok)
genelde hayatında okuğu kitap sayısı "bir" i geçmeyen. onu da anlamayan insanların yapmaya çalıştığı eylem olduğu için de ciddiye alınması gereksiz eylemdir.
kimsenin edemeceği anca yobazların yapabileceği eleştiri türüdür.
güncel Önemli Başlıklar