bugün
- türkiyede neden herşey pahalı26
- jose mourinho13
- iki dizelik şiirler9
- anın görüntüsü22
- zeki erkekten hoşlanan kadın16
- liseyi bitireli 7 yıl geçmesi8
- sözlük yazarlarının çayları21
- hiçbir kadının reddedemeyeceği yakışıklılık11
- bazı yazarlarla araya mesafe koymaya karar vermek16
- gereksiz bilgi ver9
- her kızın fotosunu beğenen erko18
- alışveriş krizine az sevişen kızlar girer16
- menuet13
- yazarların kendinde övündüğü özellikleri22
- gocu32
- gocunmakla ilgili şakaları artık bitirelim please8
- seninle şöyle böyle olabilirdik8
- sözlük kızlarının tarzları23
- the merich10
- koltuğa bir dolu bardak çay dökmüş olmam10
- sözlük erkeklerinin tarzları16
- oğlum siz birbirinizi tanıyorsunuz lan13
- narin ne gördü15
- küresel ikinma'nın tavanda asılı durması12
- türkiye'nin en kötü partileri8
- albay kemal nickli sözlük azizi8
- yüzünde yara izi olan erkek12
- malum şahsın instagrama foto atması8
- aniden gelen alışveriş isteği9
- güzellik kişiye göre değişir mi20
- şort mevsiminin kapanması13
- fakirler cennetin olmadığını öğrenirse ne olur9
- arkadaşlar sizden bir şey rica edebilir miyim9
- arkadaşlar bakar mısınız bi8
- leopar desenli tayt8
- güzel bir kadın görünce olan şeyler8
- kadınlar neden kendinden küçük erkek istemiyor28
- türbanlıların açık ayakkabı giyme nedeni9
- sigorta şişirmesi yüzünden ağır hasar kaydı vardır11
- öğretmen maaşının fazla olması14
- ekonomi neye göre kötü11
- bik bik'in mutfağına konuk olmak9
- akp den önce dış güçler yok muydu sorunsalı15
- japonyadan türkiyeye vize kararı12
- süslü sözlük yazar profili9
- türkiyedeki insanların en büyük sorunu14
- gezi çapulcuları9
- ferrari sahibi olamadan ölüp gitmek9
- dün gece sözlükte yaşanan ayıplı olay10
- doktora aşık olmak21
Utanmadan oy isteyen, vaatler veren, cumhurbaşkanlığına aday koyan partidir.
Hatırlayalım.
Bunların kozmik odayı fetö'ye teslim etmelerinden sonra fetö kozmik odadan elde ettiği bilgileri yabancı istihbarat kuruluşlarına servis etmiş ve bu yüzden de gerek pkk içinde, gerek yabancı gizli servisler içinde angaje olmuş 813 yurtsever insanımız deşifre olmuş ve şehit edilmiştir.
Ülke güvenliğini en derininden sarsan bu ihanetin baş müsebbibi de işte bu akp'dir.
24 haziranda akp'ye oy verecek olanlar işte bu 813 şehidimizi bir kez daha katledecek olanlardır.
Aklınızı başınıza alın.
3000 yıllık devlet geleneğimizi mahveden akp, bir dönem daha ülke yönetirse ortada bir türk devleti kalmaz.
https://www.aydinlik.com....ose-yazilari-haziran-2018
Hatırlayalım.
Bunların kozmik odayı fetö'ye teslim etmelerinden sonra fetö kozmik odadan elde ettiği bilgileri yabancı istihbarat kuruluşlarına servis etmiş ve bu yüzden de gerek pkk içinde, gerek yabancı gizli servisler içinde angaje olmuş 813 yurtsever insanımız deşifre olmuş ve şehit edilmiştir.
Ülke güvenliğini en derininden sarsan bu ihanetin baş müsebbibi de işte bu akp'dir.
24 haziranda akp'ye oy verecek olanlar işte bu 813 şehidimizi bir kez daha katledecek olanlardır.
Aklınızı başınıza alın.
3000 yıllık devlet geleneğimizi mahveden akp, bir dönem daha ülke yönetirse ortada bir türk devleti kalmaz.
https://www.aydinlik.com....ose-yazilari-haziran-2018
hala baştadır.
böyle haberleri okudukça içim bi kez daha acıyor.
Akapenin ne mal olduğunu zaten biliyoruz da ben bir şey söylemek istiyorum. Dönemin genelkurmay başkanı ilker başbuğ; ülkemizin teminatı olan TSK nın başındaki adam, buna karşı çıktığını söylüyor, başbakanlığa gittiğini filan anlatıyor. Sen bilmiyor musun sonucunun ne olacağını. Nereye varacağını. O zamanlar bile biliniyordu onların bir örgüt olduğu. Buna izin veren sen başbuğ! Senin de iktidar kadar suçun var. Evet
Alevi Kılıçdar'ın partisidir.
Ah cehape neden ergenekon ve balyoz kumpaslarını kurdun.
Akp gibi vatansever olamadın. Bu millet sana sandıkta hesap soracak.
Ah cehape neden ergenekon ve balyoz kumpaslarını kurdun.
Akp gibi vatansever olamadın. Bu millet sana sandıkta hesap soracak.
şu aydınlık’ı referans alıp yazılar paylaşıyorsunuz ya allah varsa belanızı versin kardeşim..
doğu perinçek gibi adamı boşuna aşağılıyormuşum ben ya..
aydınlığın ne olduğunu bilmeye yaşınız mı yetmiyor?
geri zekalı mısınız?
ergen gibi yazılar sıçıp popi olma peşinde misiniz?
ben utanırım aydınlık denen paçavrayı referans alarak bir şey paylaşmaya..
herkes başımıza derin devlet uzmanı kesildi amk..
edit: ne yazdığımı şu veya bu sebeple anlayamayıp gelip soran arkadaşlara teşekkür ederim..
ama lütfen biraz daha dikkatli olun..
doğu perinçek gibi adamı boşuna aşağılıyormuşum ben ya..
aydınlığın ne olduğunu bilmeye yaşınız mı yetmiyor?
geri zekalı mısınız?
ergen gibi yazılar sıçıp popi olma peşinde misiniz?
ben utanırım aydınlık denen paçavrayı referans alarak bir şey paylaşmaya..
herkes başımıza derin devlet uzmanı kesildi amk..
edit: ne yazdığımı şu veya bu sebeple anlayamayıp gelip soran arkadaşlara teşekkür ederim..
ama lütfen biraz daha dikkatli olun..
Gün gelir bu konular da yargı huzuruna gelir , kimbilir, belki.
En milliyetçi, en vatansever olarak geçinen partidir.
Onun haricinde bütün partiler teröristtir.
Yersen.
Onun haricinde bütün partiler teröristtir.
Yersen.
pek inandırıcı değil. kozmik odanın açılması evet ama mit'in 813 ajan yerleştirmesi mümkün değil.
mit bu kadar işlevi yüksek bir etkinliğe sahip olsa önce türkiye'ye sızan batı kaynaklı yapılanmaları temizlerdi. mantıklı olun.
mit bu kadar işlevi yüksek bir etkinliğe sahip olsa önce türkiye'ye sızan batı kaynaklı yapılanmaları temizlerdi. mantıklı olun.
Kanı kime bulaştıysa hesap sorulmalıdır.
baris hemen simdi adlı arkadaşa mide bulantım geçtikten sonra cevabımı vereyim.. yani cevap hakkımı kullanayım..
—spoiler—
şuraya uzun uzun yazacaktım ama son gönderinle aptallığını tescillemiş oldun.
akepeli demiş..
embesil.. senin gibilerle aynı ülkede yaşamaktan utanıyorum..
hoplatmak derken.. üzülme hemen, ben de şaka yaptım..
neyi eleştirdiğimi kavrayamamış, getirdiği suçlama kendisinin neyi ne kadar kavradığının ispatıdır..
acınası insansın vesselam.. hep öyleydin hala da öylesin..
sizleri, sizin gibileri sizin yüzüne anlatacak takatim kalmadı esasen.. kalmış olsaydı sana burayı zindan ederdim..
bana tengir budun vesaire deme tengir budun lümpen‘in sözlük anlamıdır..
gittiği diğer sözlüklerde nispeten daha az koyun olduğu gibi teneke bağlanmak suretiyle geri gönderilmiştir..
yalnız, akp yaftana şapka çıkarıyorum.. bu analiz yeteneği ve okuma-anlama kapasitene hayran kaldım..
—spoiler—
peşin not: bir yazar çürüğü değil, seni vakti zamanında hoplatmış da olan ciciş bir yazar..
tengir budun’u mu referans aldın ha şimdi?
hani bilmesek ne olduğunu aaa ooo diyeceğim, pardon..
—spoiler—
şuraya uzun uzun yazacaktım ama son gönderinle aptallığını tescillemiş oldun.
akepeli demiş..
embesil.. senin gibilerle aynı ülkede yaşamaktan utanıyorum..
hoplatmak derken.. üzülme hemen, ben de şaka yaptım..
neyi eleştirdiğimi kavrayamamış, getirdiği suçlama kendisinin neyi ne kadar kavradığının ispatıdır..
acınası insansın vesselam.. hep öyleydin hala da öylesin..
sizleri, sizin gibileri sizin yüzüne anlatacak takatim kalmadı esasen.. kalmış olsaydı sana burayı zindan ederdim..
bana tengir budun vesaire deme tengir budun lümpen‘in sözlük anlamıdır..
gittiği diğer sözlüklerde nispeten daha az koyun olduğu gibi teneke bağlanmak suretiyle geri gönderilmiştir..
yalnız, akp yaftana şapka çıkarıyorum.. bu analiz yeteneği ve okuma-anlama kapasitene hayran kaldım..
—spoiler—
peşin not: bir yazar çürüğü değil, seni vakti zamanında hoplatmış da olan ciciş bir yazar..
tengir budun’u mu referans aldın ha şimdi?
hani bilmesek ne olduğunu aaa ooo diyeceğim, pardon..
akp ile sıçmaya bile gitmem amk. o derece güvenmiyor. bugün vatan için çalışanları satan yarın herkesi satar.
savaş planlarımızı (bkz: egemen harekat planı) yunana servis eden partidir.
eh, ne de olsa mütareke döneminin hain, işbirlikçi, teslimiyetçi ve de yobaz hürriyet ve itilaf fırkası'nın devamı bunlar... huylu huyundan, hain ihanetinden vazgeçmez.
eh, ne de olsa mütareke döneminin hain, işbirlikçi, teslimiyetçi ve de yobaz hürriyet ve itilaf fırkası'nın devamı bunlar... huylu huyundan, hain ihanetinden vazgeçmez.
Yerli ve milli partidir.
Devletin mallarını, topraklarını yabancı ve yerli gibi görünen yabancılara sattıkları gibi gizli bilgileri de satmışlardır. Belki de bedava vermişlerdir bilemiyorum.
Devletin mallarını, topraklarını yabancı ve yerli gibi görünen yabancılara sattıkları gibi gizli bilgileri de satmışlardır. Belki de bedava vermişlerdir bilemiyorum.
Fetöcülerin kankası partidir.
çok müslüman, acayip dürüst, süper fakir ve görülmemiş düzeyde onurlu kişilerin oluşturduğu partidir.
Not: "görülmemiş düzeyde onur" ironi değildir.
Not: "görülmemiş düzeyde onur" ironi değildir.
açan kişi, oğluşu milletvekili yapılarak ödüllendirilmiştir.
cehapedir. bu kılışdar yok mu kardeşlerim kılışdarrr ahhh ahhhh.
Akp dir,baş sorumlusu Rte’dir.
gozlerimizin icine baka baka oynanan bir oyundu yapmayın etmeyin devletin tum gizli bilgilerine erisiliyor bu ihanettir desekte fetullahcı ceteye altın tepside sunuldu her sey. sozde birilerine suikat duzenlenecekti, devlet bagırsaklarını temizliyordu (insanlara pislik deniliyordu), bir pkklı hain serefli turk askerine karsı gizli tanıklık yaptırılıyordu. tabi bu ihanetin siyasi ayagı hic olmadıgından sebep olanların yaptıkları yanına kaldı.
Merak etmeyin o odadaki bilgilere kimse ulasamadi.
Odaya girenlere sadece biraz malzeme bırakıldı o kadar.
Odaya girenlere sadece biraz malzeme bırakıldı o kadar.
agir vatan hainligi. buna destek verenler de oyle.
ülkenin yarısına ve malum siyasi figürlere göre cehapedir. çözüm süreci, feto süreci, suriye ve öfkeli gençler mevzuları hepsi cehapenin eseri. hatta 18 senedir ülkeyi cehape yönetiyor onlara göre.
fetöcülere ve pkklılara ypglilere koya koya ilerleyen partidir.
813 şehitle 3 tane bölgesel ve global güçte şerefsiz terör örgütünü çökertmek Allah'a yemin olsun tarihin en büyük askeri başarısıdır.
813 şehitle 3 tane bölgesel ve global güçte şerefsiz terör örgütünü çökertmek Allah'a yemin olsun tarihin en büyük askeri başarısıdır.
hain fetöcüler can düşmanları, göz bebeğimiz, milli gururumuz tayyip beyimize bu kadar yaklaşmış.
görsel
sonra darbe deyince akıllarına gelen akşam haberleri saatinde bir bölük askerle boğaz köprüsünün geliş şeridini zaptetmek. aman bu darbeciler ne kadar safmış, allahtan akıllarına başka başka şeyler gelmemiş!
fetöcüler abd'de malikanede yaşıyor.
bu da pkk'cıların geldiği nokta:
görsel
görsel
görsel
sonra darbe deyince akıllarına gelen akşam haberleri saatinde bir bölük askerle boğaz köprüsünün geliş şeridini zaptetmek. aman bu darbeciler ne kadar safmış, allahtan akıllarına başka başka şeyler gelmemiş!
fetöcüler abd'de malikanede yaşıyor.
bu da pkk'cıların geldiği nokta:
görsel
görsel
güncel Önemli Başlıklar