bugün
- milli eğitim bakanının halka gerizekalı demesi26
- sürekli çişin gelmesi16
- gocu ne iş yapıyor sorunsali11
- siyan giyen adam9
- kibar erkeklere top demek9
- sözlükten kaç sevgili edindiniz11
- fotokopici bi erkek16
- hadisle ayet çelişirse hadisle amel edin31
- mühendis erkeklerin çekici olması14
- sözlük kızlarına yavşarken dikkat edilecekler22
- yatakta ceset gibi yatan kadına yapılacaklar14
- hz muhammed karikatürü yayınlamak özgürlüktür9
- apaçi esnaf modeli turizmi bitirdi10
- 15 temmuz 2016 da ne yapıyordunuz12
- yiğit bulut11
- lgs de 36 türkiye birincisi aynı imam hatipten25
- 15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü17
- yazarların gitmek istedikleri gezegen11
- 15temmuzda ölenlerin telef oldugu gerçegi15
- tek tokatta bayıltırım dediğiniz sözlük yazarları9
- kendinden kaç yaş küçük biriyle evlenirsin24
- pardonadinizasizmi12
- israil11
- ara verelim diyen sevgili18
- kendi kendine karakter ve npc ler tasarlayan ai13
- hadis inkarcılığı rehabilitasyon merkezi9
- anın görüntüsü12
- yazarların bitirme tezi konuları10
- hannover 969
- pandela 310
- aslan burcu erkeği17
- ağrıdan uyuyamamak19
- as maca senin attığın capsleri inci sözlükte11
- sevişirken bana orospu de diyen kadın19
- abdulkadir geylani'nin allahı düşmekten kurtarması17
- kuranda namaz kılmanın olmayışı37
- keşke zamanı geri alabilseydik8
- arapzon8
- yavrum diye hitap eden erkek15
- çilek8
- bik bik'in iyice goculaşması8
- araba16
- nuhun gemisi batıyordu erdoğan kurtardı9
- almanya11
- saat13
- recep tayyip erdoğan11
- akp mhp dem ittifakı15
- hiç kitap okumadığı halde kitap oku diyen arkadaş8
- usame bin ladin'in kaptan adama ile sohbeti8
- evleneceğin karıyı iyi sikemezsen aldatır13
Ben bunun saygı sevgiyle alakası olduğunu düşünmüyorum.
Sevmiş saymış ki kadın evleniyor zaten seninle.gerisi teferruat.
Erkeğin soyadı kötü olabilir, uzun olabilir, kadın baskılanmıştır ailesinde o yüzden böyle bir mesaj vermek istiyor olabilir tıpkı erkeğin bakın soyadımı aldı mesajını verdiği gibi. Gibi gibi.
Ama şu var. Erkek için bu konu aşırı önemliyse kadın erkeğin soyadını alsın abi bunda da bir şey yok.
Yani çiftlerden hangisinin sosyal mesaj kaygısı daha yüksekse diğeri de ona uyum sağlayabilir bence.
Çift soyad mantıklı ama kısa isimlerde mantıklı o da. Destan yazmaya da gerek yokdkcckc.
Sevmiş saymış ki kadın evleniyor zaten seninle.gerisi teferruat.
Erkeğin soyadı kötü olabilir, uzun olabilir, kadın baskılanmıştır ailesinde o yüzden böyle bir mesaj vermek istiyor olabilir tıpkı erkeğin bakın soyadımı aldı mesajını verdiği gibi. Gibi gibi.
Ama şu var. Erkek için bu konu aşırı önemliyse kadın erkeğin soyadını alsın abi bunda da bir şey yok.
Yani çiftlerden hangisinin sosyal mesaj kaygısı daha yüksekse diğeri de ona uyum sağlayabilir bence.
Çift soyad mantıklı ama kısa isimlerde mantıklı o da. Destan yazmaya da gerek yokdkcckc.
babasının soyadıyla yoluna devam etmek istiyordur. erkeğine saygı duyan her kadın kocasının soyadını seve seve kullanır. her şey saygıyla başlar...
arka kapısı gıcırdıyordur .
Aile bağı denen şeyin ırzına geçen kadındır. Neyin peşindesin sen kevaşe! Feminizmi bunlar çok farklı algılıyorlar. Feminizm bu değil. Kadınlarımızın kendine saygısı olması gerek. Senin atan bebeği sırtında cepheye mühimmat taşımış, sen kocanın soyadını taşımaktan acizsin. Hiç olacak iş mi? Bir üst leveli iki soyadını birden kullananlardır. Türk kadını insanlığın numunesidir. Bunlar yanlış şeyler.
Birbirini sevip hayatların birleştirmeye karar vermiş iki insan için çok önemsiz bir detay bu.
Kız babasının soyadıyla devam etmek istiyor olabilir. Bence problem edilmeyecek kadar hatta lafı edilmeyecek kadar önemsiz.
Kız babasının soyadıyla devam etmek istiyor olabilir. Bence problem edilmeyecek kadar hatta lafı edilmeyecek kadar önemsiz.
medeni kanunda ne yazıyor bilmiyorum ama soyadın bir tarafa dayatılması mevzusu bana feodalizmi çağrıştırıyor. her iki taraf için de bir zorlama olmaması gerekir diye düşünüyorum. eşler bunun kararını kendi aralarında anlaşarak vermeliler.
o zaman babasının soyadını kullanıyordur. ya başka ne olacağıdı..çok nadir olan isim değiştirir. evet..
Parayla mı veriyorlar sanki bedava soyadı.
öyle karıyı alan erkek hötöröflük raporuda alsın.
Sabancılarla evlenmemiştir
Kocasının soyadını en sona ekletebilir ya da ekletmeyebilir, kendi soy adı belki de çok daha güzel ve özel olabilir. Kadının erkegin soy adını alması da bir cinsiyet ayrımcılığı. Çok nadir de olsa karısının soy adını alan kocalar da gördüm.
Evlenmek kimsenin tapusunu almak, özgürlüklerini kısıtlamak değildir, cahil ve doğulu gelenekleri böyle.
Evlenmek kimsenin tapusunu almak, özgürlüklerini kısıtlamak değildir, cahil ve doğulu gelenekleri böyle.
Seve seve alacağım ama benimkinin yanına.
Nikahta sormuşlardı, eşime ben ısrar ettim, kendi soyadını da kullan diye. Üç kıZ, en azından böyle yaşasın soyadları.
Mirastan yararlanmadığı sürece sorun yok.
aslında alıp almaması çok önemli değil.
bazı şeyleri büyütmemek gerek.
lakin bu soyadı almayı reddetmesi bana hakaret ve saygısızlıktır.
''ben senin soyadını, senin için dahi olsa almayı kabullenemiyorum'' demektir.
ve onun için bu kadar önemliyse, o saatten sonra benim için de önemli olur.
kimseye bu soyadı zorla vermiyoruz sonuçta.
bazı şeyleri büyütmemek gerek.
lakin bu soyadı almayı reddetmesi bana hakaret ve saygısızlıktır.
''ben senin soyadını, senin için dahi olsa almayı kabullenemiyorum'' demektir.
ve onun için bu kadar önemliyse, o saatten sonra benim için de önemli olur.
kimseye bu soyadı zorla vermiyoruz sonuçta.
işin şakası tabi ama aile denen bir şey var arkadaşlar soyadını almaya tenezzül etmeyen kadını ne yapalım
çocuklar nasıl olsa benim soyadımı alacak evde derim o kadin yabancı bak nufus kagidina çocuklar siz küçüktünüz bu kadını cami avlusunda buldum derim ehehe
Not soyismim güzeldir benim soyismimden daha iyi soyismi olan kezo çok nadir bulunur.
çocuklar nasıl olsa benim soyadımı alacak evde derim o kadin yabancı bak nufus kagidina çocuklar siz küçüktünüz bu kadını cami avlusunda buldum derim ehehe
Not soyismim güzeldir benim soyismimden daha iyi soyismi olan kezo çok nadir bulunur.
alacak.
iyi olur yav ortamlarda kankam diye tanitirim o karıyı ben bunun karısıyım derse çıkar göster lan ne alaka derim.
Hangi flörtünü alacan ?
görsel
Puahahahah.
Puahahahah.
Kocamın soyadı ismime yakışıyorsa kızlık soyadımı almadan, sadece onun soyadını alacağım. Yakışmıyorsa veya kötü bir soyadı varsa kendisiyle bunu önceden konuşup kabul ederse almayacağım...
Evet bu konudaki düşünceleriniz nedir sayın sevgili yazarlar. Bi yazın bakalımdkdkd.
Size kadro açmayıp sözleşmeli ilişki kuran kadındır uzak durulmalıdır.
Bu yıl 3 arkadaşım evlendi ve hepsinin soyadı ofsayt hemen eşlerinin soyadlarını aldılar her yerde.
Benim soyadım gayet karizmatik olduğundan kimsenin soyadına ihtiyacım yok şükür.
Benim soyadım gayet karizmatik olduğundan kimsenin soyadına ihtiyacım yok şükür.
Bir çay için, kahvaltiya falan gidin orta yol bulun , sözlük olarak yorulduk kavganizdan.
Onlar kendilerini biliyor.
Onlar kendilerini biliyor.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar