bugün

Sigarayı bırak, kahveye süt atma, süt yetişkin insana iyi gelmez. Double sade türk kahvesi neyine yetmiyor mübarek adam.

Nick altındaki bin entryi binbir yapıp bozdum helal et.
Her gün sade Türk kahvesi içiyorum zaten. Merkeze gelmişken bir Caramel macchiato içeyim dedim. Sigarayı bırakmam da şu anda mümkün görünmüyor.
Hala Kılıçdaroğlu'nu savunuyor ya.
iyice sinir oluyorum bunun gibilere.
Zaten 2023 seçimlerini Erdoğan kazandıysa Kılıçdaroğlu ve onun fanatikleri sayesinde kazandı.
Ben Kılıçdaroğlu'nun kazanamayacağını en başından biliyordum.
Zaten kazansaydı çoktan Cumhurbaşkanı olurdu.
Kılıçdaroğlu başarılı veya başarısız bir siyasetçi konusunu bilmem ama Kılıçdaroğlu şaibeli bir kongreyle devrildi bu çok açık.
Bu konuda koala haklı.
Bakalım kongrede koltuğuna geri dönebilecek mi?
Kılıçdaroğlu'na oy verdiğime pişman değilim dedim, kendisini severim ama o hikâye 2023'te bitti.

CHP özgür özel ile yoluna devam etmeli.
hayatını sözlüğe adamış boş beleş low iq tipleme iki iki dört.
Evet, hayatımı 14 yıldır sözlüğe adamış biriyim ve buradan çok güzel bir sevgili ve çok iyi dostluklar edindim. Pişman değilim.

Hadi şimdi git.
https://www.uludagsozluk.com/e/47409517/
Şu entrydeki görsele kızıp beni donuzlamış.

Bu kadar alıngan değildik biz eskiden noldu bize?

Şaka kaldırmaz olduk. Üzüldüm.
Ben severim. Pırıl pırıl bir kardeşimiz…
Bu gece de akp'nin gitmesi için dua edecek mi merak ettim.
Alevi fenotipine göre gayet yakışıklı biri, bence alevi değil kökeni asimile olmuş olabilir.
Erkekler de yürümeye başladığına göre ahshsf. Kardeşim yolun açık olsun, hayırlı işler..
Arkadaşlar, birazdan odama kapanıp namaz kılıp dua edeceğim.

Tüm müslümanların kadir gecesi mübarek olsun.

Müslüman olmayanlara da Allah hidayet versin.

Elbette ülkem için de halkım için de en hayırlısını dileyeceğim Allah'tan.
Sözlükten bir kızı hoplatmış olma ihtimali yüksek olan müslümanım deyip alevi olan yakışıklı yazar. Gözleri kaşları falan Burak özçiviti andırıyor. Gay olsam kesinlikle basardım.
Sevgilerimi iletmek istediğim değerli bir yazardır. Zaman zaman kendini ifade etme şekli bana kendimi hatırlatır, kendisini değerli kılan benim içim en çok budur.
Bırak kaç saat çalıştığını, kaç para topladın? Araç ve plaka senin mi? Bunları cevapla. Allah bereket versin.
Araç onun ama plaka kiralik galiba.
10 saat çalıştım. 12 müşteri aldım. Ne kadar kazandığım bana kalsın.

Araç ve plaka benim.
Bu ne lem. Menuete yakalanmissin. görsel
Ben o kadar kısa boylu değilim yalnız.
mapusta yersin kıymalı kaşarlı pideyi.
Kendi kendine güle güle diyo ayol. Kafayı yemiş. Hııı???!!!111
True sen ahlaksız olduğun kadar karaktersiz bir bireymişsin.
dün sözlükteki amguardlara kızıp gitmeyi falan düşünmüştü bi bakayım dedim profiline birde ne göreyim zabaha gadar durmamış yazmış göt.
Ben severim. Şimdi true gibi, meyhaneci gibi, dogukan xd gibi tipler kalacakta koala kardeşim mi gidecek? Öyle sözlüğün içine tükürürüm ben o zaman.

Bence kral çocuk. Yaşıyor bu hayatı bizim gibi monoton değil. Bir bakıyorsun kardeşler pidede kuşkaş pide yiyor, bir bakıyorsun white chocolate mocha içiyor merkezde kahveciye gidip. Evet severim ben devrik cümle kurmayı. Bazen de Viskisini yudumluyor gelibolu manzarası eşliğinde.

Peki biz ne poh yiyoruz? Sabah işe git akşam gel, akşam karnımızda portakal ayva soyarak tv izliyoruz. Pazar günü de evde temizlikle uğraşıyoruz.

Kısacası, koala kardeş candır.