bugün

--spoiler--
otele eskort çağırıp, sözlüğe fotoğrafını atan yuvzır.
--spoiler--

kendi fotosunu atmışsa suç değil, eskortun fotosunu eskorttan izin almadan atmışsa kvk yı ihlaldir, hapse kadar yolu var!
edit; abartı olmasın, hapis olmayabilir.
Otele eskort çağırıp, sözlüğe fotoğrafını atan yuvzır.

Dün ne güzel linçlenmiş yaaa, kaçırdık, tüh…
Desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

Küresel ıkınma arkadaşım ısrar ettiği için kalmaya karar verdim. Sevgiler.
Kiminin duası, kiminin sadakası. Seviliyorsun kardeşim.
iyi çocuktur sözlükten gitmemesi gerekir.
Ben severim. Şimdi true gibi, meyhaneci gibi, dogukan xd gibi tipler kalacakta koala kardeşim mi gidecek? Öyle sözlüğün içine tükürürüm ben o zaman.

Bence kral çocuk. Yaşıyor bu hayatı bizim gibi monoton değil. Bir bakıyorsun kardeşler pidede kuşkaş pide yiyor, bir bakıyorsun white chocolate mocha içiyor merkezde kahveciye gidip. Evet severim ben devrik cümle kurmayı. Bazen de Viskisini yudumluyor gelibolu manzarası eşliğinde.

Peki biz ne poh yiyoruz? Sabah işe git akşam gel, akşam karnımızda portakal ayva soyarak tv izliyoruz. Pazar günü de evde temizlikle uğraşıyoruz.

Kısacası, koala kardeş candır.
dün sözlükteki amguardlara kızıp gitmeyi falan düşünmüştü bi bakayım dedim profiline birde ne göreyim zabaha gadar durmamış yazmış göt.
True sen ahlaksız olduğun kadar karaktersiz bir bireymişsin.
Kendi kendine güle güle diyo ayol. Kafayı yemiş. Hııı???!!!111
mapusta yersin kıymalı kaşarlı pideyi.
Ben o kadar kısa boylu değilim yalnız.
Bu ne lem. Menuete yakalanmissin. görsel
10 saat çalıştım. 12 müşteri aldım. Ne kadar kazandığım bana kalsın.

Araç ve plaka benim.
Araç onun ama plaka kiralik galiba.
Bırak kaç saat çalıştığını, kaç para topladın? Araç ve plaka senin mi? Bunları cevapla. Allah bereket versin.
Sevgilerimi iletmek istediğim değerli bir yazardır. Zaman zaman kendini ifade etme şekli bana kendimi hatırlatır, kendisini değerli kılan benim içim en çok budur.
Sözlükten bir kızı hoplatmış olma ihtimali yüksek olan müslümanım deyip alevi olan yakışıklı yazar. Gözleri kaşları falan Burak özçiviti andırıyor. Gay olsam kesinlikle basardım.
Arkadaşlar, birazdan odama kapanıp namaz kılıp dua edeceğim.

Tüm müslümanların kadir gecesi mübarek olsun.

Müslüman olmayanlara da Allah hidayet versin.

Elbette ülkem için de halkım için de en hayırlısını dileyeceğim Allah'tan.
Erkekler de yürümeye başladığına göre ahshsf. Kardeşim yolun açık olsun, hayırlı işler..
Alevi fenotipine göre gayet yakışıklı biri, bence alevi değil kökeni asimile olmuş olabilir.
Bu gece de akp'nin gitmesi için dua edecek mi merak ettim.
Ben severim. Pırıl pırıl bir kardeşimiz…
https://www.uludagsozluk.com/e/47409517/
Şu entrydeki görsele kızıp beni donuzlamış.

Bu kadar alıngan değildik biz eskiden noldu bize?

Şaka kaldırmaz olduk. Üzüldüm.
Evet, hayatımı 14 yıldır sözlüğe adamış biriyim ve buradan çok güzel bir sevgili ve çok iyi dostluklar edindim. Pişman değilim.

Hadi şimdi git.
hayatını sözlüğe adamış boş beleş low iq tipleme iki iki dört.