bugün
- savcılarımız ihbarları dikkate almasın mı10
- ihbar eden chp'li yargılanan chp'li suçlu ak p li19
- imamoğlu soruşturması10
- anın görüntüsü13
- güvenilmez yazarlar17
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz20
- başörtülü bacılarımıza saldırıyorlar13
- tayyip erdoğanın emrini bekliyoruz20
- sahura kalkan kemalist10
- inançtan bağımsız ahlak olur mu18
- mega proje olarak para kuleleri27
- 22 mart 2025 üniversitelilere operasyon11
- bağlı olduğunuz temel felsefe akımı18
- ekrem imamoğlu42
- borsa istanbul16
- sahurdayız uludağ sözlük22
- sözlük yazarlarının asla pişman olmayacağı şeyler16
- kadir mısıroğlu12
- gecenin şarkısı11
- teğmenler vs ümit özdağ vs imamoğlu13
- borsa istanbuldan bir günde zengin olmak10
- devletin bekaasi imamoğlu dur9
- güvenilir yazarlar16
- muhtemelen canabar joseph shomolo kuschca flörtü14
- simsiyah dışkı çıkarmak13
- chp'nin kapatılması10
- sözlüğün mizah seviyesinin yerlerde olması9
- sudenaz0714
- erdoğan'ın oyu artık yüzde 40 bile değil14
- v a m p i r o v9
- korkudan çelişkiye düşen troll8
- akpliyim soruları alayım11
- tayland a gitmek10
- devletimizin yanındayız20
- imamoğlu'na kreş açma soruşturması13
- sözlükte fakir varsa bana mesaj atabilir mi24
- claudia s cloud11
- ak partililerin ilginç savunması13
- herkesin abaza olduğu gerçeği11
- aykolik'i üzen karşısında beni bulur16
- insan kaç kez aşık olabilir sorunsalı18
- atatürk'ü sevmeyenlerin oy verdiği partiler11
- sözlük yazarlarının milkshakeleri10
- 128 milyar dolara inan 560 milyar liraya inanma16
- küs olan yazarları öpüştürüp barıştırmak15
- 1 panama balboasının 38tl olması11
- ismail saymaz10
- sözlüğümüze yeni yeni aktrollerin gelmesi12
- ebusuud efendi9
- kemal kılıçdaroğlu14
yeni bir yazar. hoşgelmiş. yazdıkları gayet yerinde ve hoş entryler. biraz cevap ve forum tarzı entryleri var ama olsun olsun.(#9937715)
sözlükler aleminde görülmüş görülecek en kötü başlığı açıp en kötü entryi yazmıştır. kutluyorum kendisini. başarılarının devamını dilerim. repini verdim dostum.
(#9937980)
(#9937980)
yedinci nesil yazardır. nicki hüzün verir. entryleri güldürür. hoş gelmiştir.*
(#10364490) basitsemek(!) diye bir kelimeyi türkçemize kazandırmış yazar. kutluyoruz. türkçe bilgisi bu denli yerlerde sürünen bir şahsın ahlak zabıtalığına soyunmasına da şaşırmamak gerek. cuk oturmuş.
keşke entryleride, nicki gibi keyif verseydi iç sesidir.
hoş bir nicke sahip yazar.
maymundan gelmiş yazar.
(#10644453) ile gereken kişilere gerekli cevabı vermiş. yazmış olmak için değil öğrenmek ve öğretmek için yazan, kimsenin ne dediğini iplemeyen(umursamayan)(#10524800). sözlüğe getirisinin çok olacağını düşündüğüm ve entrylerini okudukça da yanılmadığım ve yanılmayacağım yazar. daha çok yazması ve insan(!)ları bilgilendirmesi dileğiyle.
gece gece attığı mesajla beni gülümseten nesildaş yazar.
klavyesi kuvvetli, kendisi kaliteli bir yazardır. böyle yazarların sözlüğe daha çok ihtiyacı vardır.
not: kendisine istanbulda sonbahar şarkısını tavsiye ediyorum. hani nick ile uyumlu bir şarkıdır.
not: kendisine istanbulda sonbahar şarkısını tavsiye ediyorum. hani nick ile uyumlu bir şarkıdır.
(bkz: kız kulesinden istanbula bakmak) doğrusu budur.
ne birkaçgünü nerdeyse bir haftadır görünmeyen yazar. üzülerek belirtmeliyim ki çaylak olmuş.
an itibarı ile yazarlığa geri dönen yazardır. hoşgelmiş safalar getirmiş.
istanbuldankizkulesinebakmakla bir akrabalığının olup olmadığını an itibariyle sorguladığım yazar.
durun siz kardeşsiniz!
durun siz kardeşsiniz!
espri konusunda yaratıcı olmaya çalışırken baya bir sıçan yazar.
formata 600 km uzak yazar.
sözlüğü forum sanan ve küfür, hakaret veya kötü söz geçen entryleri üzerine alınan, girilen entryleri görünce insanların biribirleri ile tartıştığını düşünen yazardır.
edit: ayrıca atatürk'ün aylık maaşına kafayı takmış insandır. nasıl bir düşünce yapısında olduğunu az çok anladıktan sonra, kendisi ile olan tüm muhabbetim bitmiştir. *
edit: ayrıca atatürk'ün aylık maaşına kafayı takmış insandır. nasıl bir düşünce yapısında olduğunu az çok anladıktan sonra, kendisi ile olan tüm muhabbetim bitmiştir. *
an itibariyle 1903 entrysi olan yazar.
iyki doğdun yazarı.
bu da özelliklerinmiş kirvem.
--spoiler--
Yardımlaşmayı severler. Amaçları dâhilinde yaşamaktan asla pes etmezler. iflah etmez bir idealisttirler. Sanatsal olaylar her zaman ilgilerini çeker ve yeteneklerini araştırırlarsa, bu tür çalışmalardan birinde, ün sahibi bile olurlar. Eleştirilere açık değildirler. Cesur ve büyük risklerden hoşlanan kişilerdir. Başarılarını kanıtlamak amacıyla herkesten çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirler. Çocukluklarında bir takım mutsuz olaylar yaşamış olabilirler ve bu konuda öfkelerini yenmek zorundadırlar. Çekici görünüşleri yüzünden karşı cinsle bitmeyen sorunları olacak ve hatalı aşklar yaşayacaklardır. Yıllar geçtikçe, sorunlarıyla başa çıkmasını öğrenecekler ve yaşamı daha güçlü algılayacaklardır. Farklı çevrelerden etkilenirler. Yapıcı ve yaratıcıdırlar.
--spoiler--
bu da özelliklerinmiş kirvem.
--spoiler--
Yardımlaşmayı severler. Amaçları dâhilinde yaşamaktan asla pes etmezler. iflah etmez bir idealisttirler. Sanatsal olaylar her zaman ilgilerini çeker ve yeteneklerini araştırırlarsa, bu tür çalışmalardan birinde, ün sahibi bile olurlar. Eleştirilere açık değildirler. Cesur ve büyük risklerden hoşlanan kişilerdir. Başarılarını kanıtlamak amacıyla herkesten çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirler. Çocukluklarında bir takım mutsuz olaylar yaşamış olabilirler ve bu konuda öfkelerini yenmek zorundadırlar. Çekici görünüşleri yüzünden karşı cinsle bitmeyen sorunları olacak ve hatalı aşklar yaşayacaklardır. Yıllar geçtikçe, sorunlarıyla başa çıkmasını öğrenecekler ve yaşamı daha güçlü algılayacaklardır. Farklı çevrelerden etkilenirler. Yapıcı ve yaratıcıdırlar.
--spoiler--
bugün doğum günü olduğunu öğrendiğimiz nesildaşımdır efenim.
iyi ki doğmuştur efenim.
nice mutlu yıllara diliyoruz.
iyi ki doğmuştur efenim.
nice mutlu yıllara diliyoruz.
doğum günüymüş, mutlu yıllar efendim.
güzel bir nick seçip bir de güzel tespit yapmış olan yazar. (#11806127)
karmasının bu kadar düşük olmasına hayret ettiğim yazar. gerçekten çok iyi lan.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar