bugün

Döne biliyorsan ananın * mına geri dön.
enflasyon bazlı öğüttür.

ev kredileri ucuz. çekebildiğin kadar kredi çekip, alabildiğin kadar ev almana bak. borçtan korkma. birkaç sene sonra o borçlara götünle güleceksin.
Birkaç sene sonra bitcoin diye bir şey çıkacak onu al.
dik otur kamburun çıkıyor

Sonra sıkıntı çekersin
Asla hata ve yanlış yapmamalısın. Her şeyi merak etmemelisin. Psikolojin bozuk olmamalı.
Öğüt vermek son derece yanlış. Bırak eğriyi doğruyu kendi bulsun.
git yurtdışına ya da ege tarafına.
tekrar on yedi yaşımda olsaydım,bu kadar mülayim,bu kadar iyi niyetli,saf olmazdım,çünkü ortalık çok kötü yürekli pis insanlarla dolup taştı,bir de geometri,türkçe,edebiyat,tarih derslerine daha çok çalışırdım ki teşekkür veyahut takdir belgesi alayım diye.
sakın sana sorulan o büyük soruya "emin değilim." diye cevap verme. hayır demek o kadar zor değil.
öğüt veremezdim

fiziksel olarak iyi durumda değildi
Valla pandemi vardı ben o yaştayken, ne öğüt verebilirim ki. iyi bile geçirmişim o yaşları bence. Yazın yazlığa gidiyorduk, denize gidiyorduk güzeldi.
4.

Açtığım başlık.
https://www.uludagsozluk....aki-haline-vereceği-öğüt/

Ne zaman görsem hüzünlenirim.

Bir de 40 yaşa var tabii.

Ent.
Düşünüyorum da. Önceleri 17 yaşındaki kendime üniversiteye gitme ısrarı yüzünden saçma bir bölüme gitti diye kızardım. Ancak 24 yaşımdan teşekkür ediyorum. Bir yıl daha bekleseydin Allah korusun bugün işsiz olabilirdim.
dinlemezsin beni ama fazla okuma lan, şimdi herkes bilge, karı kız peşinde koş, merhaba de gerisi geliyor.
17 yasina donebilseydim ilk sevgilimi ikincisi icin terk etmezdim. Ilk sevgilimle evlenir, iki de cocuk yapardim universite bitince.
Universiteye de paris e, sorbonne hukuka gitmez, oss den kazandigim istanbul hukuka giderdim. Sonra kendi avukatlik buromu acardim.

Olabilecek en mutlu paralel evrenim bu;)
güncel Önemli Başlıklar