bugün

(bkz:  kemalist teorisyen) adlı silik yazarın yeni hesabıdır.

hoş geldin reis. swh
“Yine geldi tipi ...” dediğim yazar. Modlar şunun ip’sini filan engelleyin.
görsel
Aynı anda hem aktrollerin, hem alevi mezhepçilerinin, hem de kürtçülerin tepkisini çekmeyi başaran yazardır.

Tıpkı celal şengör hocamız gibi ben de ayrıştırıcı ve ötekileştirici birisi gibi görünürken aslında farkında olmadan insanları birleştiriyorum ehehehe.
Cok Tepki alınca dakada bi nik degiştiriyor.
(bkz: yadsınamaz realitedir)

(bkz: ırkçı değilim ama)
Adamın entrylerine baktım. Eline yetki geçse kendi gibi düşünmeyen herkesi öldürür gibime geliyor. Yani dostum hayat siyasetten ibaret değil. Bu kadar radikal olman da doğru değil. Senin gibi düşünmeyenler de insan. Sevmediğin kişiler senin benim gibi Evine ekmek götürme kaygısı taşıyan insanlar. ideoloji ise sadece bir beyin ürünüdür. ideolojiler insanlara giydirilmiş bir deli gömleğidir. Bu saçmalıklar için çok kinli, saldırgan entryler girmemelisin. Relaks.

(bkz: siyaset ile kafayı bozmuş zat)
hastane doktor tüm giderlerini ve tedavi masraflarını bizzat üstleneceğim yazardır. bizde insanlık var..
sahte kemalistlerin kemalizm'e verdiği zararın, atatürk düşmanlarının verdiği zarardan daha büyük olduğunu görebilen bir insandır. Aptal saptal ideolojilerle sentez yapmak yerine Kemalizm'i olduğu gibi kabul edip savunan ve bundan asla taviz vermeyen birisidir.

islamcılar, solcular ve kürtçüler kemalizm'in düşmanlarıdır. Yalnız islamcılar ve kürtçüler düşmanlıklarını gizlemezken solcuların çoğu gizlemeye çalışır. Bu yüzden de onlar daha tehlikeli düşmanlardır.
Aleviliğin bir mezhep olduğunu sanması herşeyi açıklıyor aslında. Fazla kasmamak lazım. Biraz kitap okusa ve bilmediği konular hakkında yorum yapmasa düzeleceğine inandığım yazardır.
Değişik değişik ve mantıksız suçlamalara maruz kalan yazar.

Aleviler genelde kendilerini islami bir mezhep gibi lanse ettiği için ben de öyleymiş gibi kabul ediyorum genellikle. Yoksa alevilik mezhepmiş, dinmiş falan umrumda değil. Alevilik de en az sünni islam kadar ilkeldir benim gözümde.

Ayrıca islam 4 mezhep falan değildir. gerçek islam vahhabiliktir. Vahhabilik de bir mezhep değil tüm mezheplerin reddi ve islam'ın orijinal halinin yaşatılması demektir.
(bkz: ke-malizm kuramcisi)
Sorarlarsa bizden değildir.

Siz nickine bakmayın...
~~
sorarlarsa bizden değildir.

siz nickine bakmayın... ~~
Evet kemalist görünümlü kripto kürtçülerden değiliz çok şükür.

PKK'nın hedefi doğuda bir kürt devleti kurmak değildir, bu saf türkleri uyutmak için uydurulmuş bir yalandır.

PKK'nın hedefi doğuyu koparmaksa o halde neden pkk'lılar devamlı istanbul'a, izmir'e göç edip duruyorlar? Çünkü hedef doğu falan değil hedef tüm türkiye. Sizi halkların kardeşliği masalıyla uyutup yavaş yavaş ülkede çoğunluk haline gelecekler.
sevilen kuruamcı kardeşimizdir.
görsel

sadece güldürür.
Kan türkçülüğüne değil ziya gökalp ve atatürk gibi kimlik-kültür türkçülüğüne inanan bir yazardır.
ulu reis yavuz sultan selimin mısır seferini hiç okumamış işkembei kübradan atarak (bkz: bir kürt milliyetçisi olarak yavuz sultan selim) sultan yavuzu kürt milliyetçisi olarak gören yazar. şu yazdığına kargalar bile gülmez inan bana. gerçekten çok yazık.

görsel
kemalist değil merkez-sağ olmama rağmen gözüme girmiş klas yazar. sözlüğün solcusavar kontrgerillalarındandır. kendisine selam olsun.
şu açtığı başlığa (bkz: aleviler de sünniler de türk değildir) özelden cevap vermesini beklediğim yazar. bizler salak insanlarız gerçek türk kimdir bilmiyoruz her şeyi sen biliyorsun üstadım.. ben sana bunun mealini yapayım. sen türk olarak sadece kemalist kişileri gören ağır derecede saplantılı ruhsal psikolojik sorunları olan birisin. gel benim yanıma seni 100 kişiye götürcem alayı hristiyan ve devşirme bunlar hep kemalist adları yorgo dimitri agop mitras sikilyakis anton yandanaliris gibi yüzerce çakma türkle tanıştırcam allah bilir kasaba gibi yerlerde oturuyorsun çünkü ahkam kesenlerin geneli bu tip vasat yerlerde oturur dünyadan haberleri yoktur suçç senin değil okul okumak için büyük şehirlere getire otobüs firmalarının. gerçekten çok azık...
Kenan Evren hayranı NATOtürkçü. Biz kemalistler bunun gibilere Atatürkçü değil NATOtürkçü deriz. Bir kemalist asla Kenan Evren hayranı olamaz.
Evet, ben bir Kenan evren Atatürkçüsüyüm ve bununla da gurur duyuyorum.
feranor nickiyle uzaktan yakından ilgisi olmayan yazar. iki profili inceleyen birisi birbirleriyle hiç alakası olmadığını idrak edebilir.

Adamlarda utanma arlanma yok. Bilip bilmeden, kanıt olmadan insanlar hakkında zanda bulunuyorlar. Yalan olup olmaması umurlarında değil, çamur at izi kalsın hesabı.
her yiğidin gönlünde bi akp yatar deyimini benimseyen yazar. lan olm sana anlattık yazdık boşa uğraşma lan tek seçeneğiniz var akp.
Bir kere bile akp'ye oy vermemiş, vermeyecek yazardır.

Bir dahaki oy kullanışımda bir kağıda nickimi yazıp o kağıtla beraber oyumun fotoğrafını çekip buraya atacağım.