bugün

Bunun çeşitli sebebleri vardır, mesela laikliğe aykırıdır diye hutbelerde atatürk anılmıyor diye, erindikleri için, elbisemiz kırışmasın diye, vs vs.
Çorap kokuyor diye gitmiyor dinsizler...
Ortam cool değil, toplantıya gelen insanlar open minded değil, building clean and fresh değil, a lot crowded place, team lead çok bağırıyor, sürekli government mesajları okunuyor vesaire.
kaç kere geldin de government mesajları okunduğunu gördün diye sorarlar adama. ezberden halk tv safsataları okumakla olmaz o iş.
--spoiler--

kaç kere geldin de government mesajları okunduğunu gördün diye sorarlar adama.

--spoiler--

ben cevaplayayım kardeşim müsaaden ile ; son 10 senede 200 defa falan görmüşümdür. halk tv ye bakarak cuma kılmıyorum camiye gidiyorum teşekkürler..

bakırköy müftüsü 1 metre önümde elinde mikrofon ayakta cemaati akp nin yenikapı mitingine çağırdı ve o mitinge gidilmesini hayırlı bir iş olarak betimledi. daha ne diyeyim be kardo yuh artık..
--spoiler--

kaç kere geldin de government mesajları okunduğunu gördün diye sorarlar adama. ezberden halk tv safsataları okumakla olmaz o iş.

--spoiler--

Bunun tam tersini görmek istisnai bir durum.
hangi mesajlar mesela örneklerle açıklayın da aydınlanalım.
hangi birisini yazayım sen söyle. reis övgüleri mi suriye meselesi mi seçimler mi duble yollar mı.. seç bir tane örnek vereyim hemen allaha şükür hafızam çok kuvvetli kolay kolay unutamıyorum bir şeyleri.

istersen feto ile ilişkiler iyiyken yaptıkları feto övgülerini de anlatabilirim sen seç.
tamam madem duble yollardan başlayalım, hangi hutbedeydi o duble yol mesajları?
inançlı bir kemalist akp'nin arka kapısı diyanet işleri başkanlığının mikro akp mitingine denen gitsin, gider evinde kılar.
--spoiler--

hangi hutbedeydi o duble yol mesajları?

--spoiler--

kardeş hafızam iyidir dediysem 19 aralık 2018 deki hutbe falan diyecek kadar değil * yalan söyleyecek halim yok mübarek gün. ne gördü isem ne duydu isem onu söylüyorum. cami allahın evidir inananlarında sığınma yeridir. bizim hoca kastamonulu idi mustafa hoca hemşehrim yani. eski işyerimin hemen üstünde oturuyordu kendi evinde camiye 10 metre mesafedeydik. kendisine de söyledim defalarca hocam yapmayın etmeyin ne akp ne chp ne bilmem ne cami siyaset yeri değil dedim defalarca. bize ne söyleniyorsa onu anlatıyoruz dedi neden yalan söyleyeyim şimdi bro ne çıkarım olacak yalan söyleyince.
Dincilere laf yok Mel, dincilere laf yok...
kemalizm dininde cuma namazı yoktur da ondan. ama cuma vaazındaki islam'ın emirlerinden rahatsız olurlar. sanki onlara bir şey diyormuş gibi. aslında onlar müslümanın kendi dinini yaşamasından, müslümanın özgürlüğünden, hatta kıldığı namazdan bile rahatsız olurlar.

hele hele bunların arasında müslüman olduğunu iddia eden/sanan ancak dine olan mesafesini siyasilere bağlayan kişiler vardır ki onlara diyecek tek söz yoktur. sen bir grup siyasinin yaptıklarına göre islam'a yaklaşıyorsan müslümanlığını bir sorgula. tabi bunun muhakemesi bana düşmez. yargı makamı zamanı geldiğinde yargılar.

ayrıca müslümanın kıldığı namazdan rahatsız olan bir varlık vardı da ismini zikretmeyim şimdi. ateşten olan...
apış arası kokusu
cemaat oluşturabilecekleri gerçek Müslümanlar ile arkalarında durabilecekleri gerçek ve temiz din adamlarını artık ülkede bulamadıkları için olabilir.
başlık, troll bir başlık olsa da, altında ciddi ciddi tartışanlar olmuş.

türkçülüğün ve milliyetçiliğin mhp ye ait olduğunu sandığınız gibi, müslümanlığın ve camilerin akp ye ait olduğu düşünüyorsunuz sanırım. bu seviyede bir cehalet ile zaten 20 sene tartış sonuca varamazsın/varamadın.
ben gidiyorum. bugüne kadar kimse bana sormadı.

bu yobişler nerden biliyor kimin gidip gitmediğini ?

(bkz: bir kaynak olarak göt)
Ya bayılıyorum bu tipik islamcı iq suz tayfaya atıp tutarken. En ufak bir zeka pırıltısı olmadan boş beleş sıkıyorlar…

Bunlara göre atatürkçü insan namaz kılmaz, oruç tutmaz bir tek bunlar ehli müslim.

Beyin yok fikir var, osur osur ipe diz.
Sanane amına koyim sen Allah mısın?
Demek cumaya gidenlerin tamamı dinci, öyle mi?
21.

Hah işte dincilik böyle yapılır.

Aferin aktroll doğru yoldasın.

Ent.
arap değilim.
istisnalar kaideyi bozmaz.
inançlarında namaz yoktur. kutsallarında cami yoktur. inançlarında ibadet yoktur.
ilgilendirmez tabi kimseyi..
camide siyaset yapan imamın arkasında durmak istemediğimden. evet; camide siyaset.
Çoğu müslüman olmadığı için.