bugün

Genelde hemen hepsi benim evim kokmaz der. Ya ben mesela 4-5 kişinin evine girdim. Var o koku. Sanıyorum burunları alışmış. Kabul etmek neden çok zor ki bunu...
Oww kokar baba kokar!
lanet olsun ufff burnuma geldi o pis koku. Pampa yapma böyle şeyler ya sabah sabah bu güzel bayram günü...

Sözlükte var Bi tane yazar ya foto atıyor Bi de kedili medili ıyyy.
Hayvan beslemeyenlerin de böyle dertleri oluyor.

Beğenmiyorsanız gelmeyin efenim.
Kedi eve çiş yapıyorsa kokar, özellikle erkek kedilerin bulabildikleri her yere işaret bırakma huyu vardır. Kum evin içindeyse de evet aynı şekilde kedi çişi kokar. Ha bir de kedilerin mama kapları ve suları çok bekliyorsa onlarda kokuyor tuhaf bir şekilde. Ama adamakıllı kedi kumunu temizleyen, kumu evin içinde değil balkonda vesaire tutanların kedi koktuğunu görmedim.

Bana sorarsanız kedi beslemek bahçeli ev olayı. Apartmanda kalırken kediye de sahibine de yazık günah.
--spoiler--
bana sorarsanız kedi beslemek bahçeli ev olayı. apartmanda kalırken kediye de sahibine de yazık günah.
--spoiler--

Köpek de öyle. Hayvanın yeri ev değil. Pis pis kokuyor kardeşim. Bahçende besle o tamam.
Bir de kentin sokaklarında köpek besleyen hastalar var. Bu da olmaz diyoruz kıyametleri koparıyor yahu ruh hastaları.

Avrupa'da bir dene bakalım böyle saldırgan tepkiyi, orada gösterir devlet sana gününü.
kokmasının sebebi kedi olan ev. bir de kimbilir neyden koktuğu belli olmayan evler var, pislik mi, turşu deposu mu, ailenin zengin huysuz ihtiyarını mı gömmüşler, salça mi, süt mu yumurta mi. igrenc.
insan besleyenlerin evleri de sanki miski amber kokulu. sizin götünüz kokmuş .uyuzlar sizi !..
Farkında değiller ama evleri acayip pis kokuyor. Evde hayvan beslemek istiyorsan bahçeli evin olacak. Dairede bu iş olmuyor.
Teflon abim füzeyi atmış.

Alayınıza yeter.
evleri pis kokuyormuş siz kokuyorsunuz be. evim de kedim de mis gibi kokuyor. akıl veriyorlar falan bi de. kış kış.
Sizin burnunuz alışmış hanfendi. Üzerinize sinen kokuyu hissetmemeniz normal.
Eğer besleyen bir kadınsa genellikle çok güzel oluyorlar ve evleri de gayet şirin.
Erkekse ayakları kokuyor kusura bakmayın Ahdhdh.
allah bu evletden uzak eylesin beni.
la sizi çağıran mı var? rahatsız oluyorsanız gelmeyin...
Şimdi kedi kumu temizledim. Kedi kumlarını üzerine atarım he susun tatava yapmayın.
kedi bende temiz valla. bir de dişi çok tatlı bir şey demin öptüm sarılıp. temiz evdir. tekir kedilerde ayrı bir sevimlilik oluyor.
o köpekle kediyle mutlu mutlu gezen amerikano mayk ve jennifer bahçeli evde kalıyor apartmanda hayvana bakmak nedir ruh hastası mısınız amk hele bazıları balkona atıyor manyağın birine denk gelmeden ivedilikle ölün amk.
Kedi çok anlaşabildiğim bir hayvan olmamakla birlikte, eğer temiz bakılıyorsa güzel evdir. Lakin o evde yatılı hayatta kalmam. Gece bacağımı sallayarak uyuduğum için kediler sinirlenip cırmalıyor beni. Ya da sabah yüzüme bakan şeytan kılıklı kediler görüyorum.
bi de bunların masaj gibi garip bir olayları var.
gece bir bakmışsın karnında.
hırıltıyla patilerini karnına batırıp batırıp çıkarıyorlar.
insan kıyamıyor da üzerinden atmaya.

işkenceci bunlar.
hafiften bi tedirgin eden insan evidir. kedinin nerde ne zaman üstünüze atlayacağı meçhuldür. o tatlı gerilim hiç bitmez.

hiç unutmam bi keresinde Ankara’da kedili bi evde misafirdim. kedi, yattığım oda kapısını kapı koluna zıplayarak açıyordu sürekli. Neymiş efendim yabancılara sataşma huyu varmış. O yüzden çok geç dalabildim uykuya. gece bi ara kalktım. uyku sersemiyim böyle rüyada mıyım yoksa uyanık mıyım anlayamadım. birden gözüm yukarıya gitti. bi baktım aq perdede kocaman kartopu gibi bir şey asılı. Allahuekber diye bi bağırdım bütün ev halkı uyandı. Hahahahaha. Meğerse kedinin adetiymiş, perdeye tırmanıp yarasa gibi asılı duruyormuş gece. Manyak ya. Aklımı aldı.
ne kedy nefreti varmış bu insanlarda meğer...
Bu başlıktaki kedi sahipleri aşırı alıngan. Benim ailemin evinde de kedi vardı, kedi bilmediğimiz, sevmediğimiz şey değil. Sanki ananıza sövmüşler gibi tepki vermenize ne gerek var?
pardon ama kedi bilmediğiniz bir şey gibi duruyor. kedi kokmaz her canlının dışkısı kokar kedi kumu iki gün temizlenmezse tabii ki kokar. kumun balkona konulmasına da gerek yoktur file tel yoksa kediniz zaten balkondan düşebilir. bu kediyi bahçede besleyin diye kimseye akıl vermenizi gerektirecek bir konu değil. kumu her gün temizleyin koku hapseden bir kedi kumu kullanın ev mis gibi kokar. istediğim gibi de tepki veririm. ben buraya tepki vermek için geliyorum alıngan değilim asıl gerçek hayatta insanlar çok alıngan.
Sen ne dersen de ben istediğimi söylerim diyen birine zerre saygı duymuyorum ve söylediklerine cevap verme lüzumu da hissetmiyorum. istersen kedinin kumunu yiyebilirsin, beni hiç ilgilendirmez bye.
ben öyle bir şey demedim ama katılıyorum herhalde "sen ne dersen de ben istediğimi söylerim." bir de size göre konuşacaktım delinin zoruna bak.