bugün
- kara erik habbesi14
- 0 0 717
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri84
- kanatlarim varr ruhumda11
- yavaş dön reis ümmet yetişemiyor8
- 1958 moratoryumu9
- mehmet ali erbil'in muayene ücreti isyanı16
- hangi ünlüye benzetiliyorsun26
- mazot 27 liraya düşünce sus pus olan muhalif20
- çingene devleti kurulmalıdır14
- puantiyelikedi16
- 20 bin liraya araba tavsiyesi32
- evlenince o iş her gün oluyor mu8
- cüneyt arkın86
- sözlükte erkek sanılmak8
- yazarların yaşamak istediği şehir33
- gece vakti mezarlıkta turşu bidonu taşıyan yurttaş8
- sırf ingiliz şapkası giymiyor diye adam asmak21
- yatağa yatınca gelen çiş10
- gozlerinmeyhanesiisback'in sözlüğe vedası11
- müslüman sayısının yıldan yıla azalıyor olması18
- soğuk espriler9
- pişman olmak isteyenlere tavsiyeler11
- özlenen abur cuburlar15
- gozlerinmeyhanesiisbac k20
- sözlükten bir yazara kafes dövüşü çağrısı11
- zafer partisi16
- yazarların en son bindikleri otobüs hattı18
- kız kankanın akşam arayıp bana gel demesi9
- insan ömrünü 200 yıla çıkarabilecek ilaç14
- yazarların öğle yemekleri15
- bakirelik önemlimidir12
- en başarılı türk hükümdar29
- kız kanka nasıl yapılır10
- denizbogrulcesi13
- yılmaz güney21
- ümit özdağ18
- anın görüntüsü43
- diplomasını yırtan darp mağduru doktor14
- demokrasinin akp ile birlikte gelmesi19
- bu fakir burada oldukça natoya giremezler14
- sözlüğe fotoğraf atan kadının ahlak bekçisi olması11
- kısa boylu ama karizmatik erkek9
- diş fırçalayıp parfüm sıkan evli erkek12
- michael porter8
- rusya ukrayna savaşı10
- avrupanın jelibon rezervimizi kıskanması9
- 2023 seçimlerinde tayyip beyi destekleyeceğiz9
- sürekli cinsel içerikli başlık açmak8
- ortaasya'dan neden gelindi23
(bkz: ben) 12 yaşında köyde arabanın arka stop farını pulluğa çarpmamla paramparça etmiştim.
25 sene önce evlendim.
benimdir.
yola atlayan iki embesili ezmemek için frene bastım. ben durdum ancak arkamdan gelen dolmuş durmadı, duramadı...
yola atlayan iki embesili ezmemek için frene bastım. ben durdum ancak arkamdan gelen dolmuş durmadı, duramadı...
iki hafta önce arabanın ön tarafını market önüne park ederken kaldırıma sürttüm.boyası çizildi azcık.
4 kez.
ikisinde ölümden döndüm.
ikisinde ölümden döndüm.
bende değil de babam yapmış 37 sene önce, kaza kurşunu sonrası ben gelmişim dünyaya.
23 yaşındaydım, e5 yanyolda, clio symbol ile savruldum, sağ bariyer sol bariyer tekrar sağ bariyer kendi etrafında spin, istiklal marşı ve kapanış.
araç pert. benim payıma düşen ise mucizevi kurtuluş.
araç pert. benim payıma düşen ise mucizevi kurtuluş.
arabayı kaçırmıştım 18 yaşımdaydım, daha yeni ehliyet almışım. hayalim erkek arkadaşımı evine bırakmaktı gjkdgjkdglsjlfkf bela gelsin ya.
tam bıraktım. u yapıp döndüm, ara caddeden hızlı bir taksi. aileye haberler, erkek arkadaşımın ağlaması, yanımda olup sakinleşeceğine korkması ve felaket senaryosu gibi tepkiler vermesi. salak yemin ederim. sanki kazayı o yaptı.
ailemden güzel bir hayat dersi sonra. çekiciler geldi soğuk kış günü. böğ. hata %100 karşıda çıkınca bir rahatlama. ama,
arabayı kaçırıyorsanız da yanınızda bilen biri varken kaçırın. net. tek başıma bok beleş bir adamla uğraşırken kaza tutanağı falan öğrendim.
tam bıraktım. u yapıp döndüm, ara caddeden hızlı bir taksi. aileye haberler, erkek arkadaşımın ağlaması, yanımda olup sakinleşeceğine korkması ve felaket senaryosu gibi tepkiler vermesi. salak yemin ederim. sanki kazayı o yaptı.
ailemden güzel bir hayat dersi sonra. çekiciler geldi soğuk kış günü. böğ. hata %100 karşıda çıkınca bir rahatlama. ama,
arabayı kaçırıyorsanız da yanınızda bilen biri varken kaçırın. net. tek başıma bok beleş bir adamla uğraşırken kaza tutanağı falan öğrendim.
iki defa yaşayan biri olarak beni de kapsar. Gerçi ikisinde de hata karşı taraftaydı, ama ben de biraz temkinli olsam yaşamayabilirdim o vakaları.
2015 sonu gibi direksiyon dersinde kaza yapmıştım. istanbul kağıthane civarında direksiyon kursu parkuru vardır o bölgeyi bilenler bilir. Arabayı gayet güzel kullandım, yokuşu çıktım, indim, trafiğe girdim, parkura döndüm 25 metre geri geri park yaptım ve son kısım artık arabayı park edip kontak kapatmak kalmıştı.
Yanımda direksiyon hocam vardı aynadan sağı solu kontrol ederken aynı anda geri geri yavaş yavaş ilerliyodum. O esnada ufak beyaz bir kamyonet bizim arabanın sol aynalığına vurdu geçti. Aynalık yerinden fırlamıştı.
Bu arada bizim araba hyundai i20 idi. Her neyse ufak bir tartışma çıktı aramızda. ama ciddi bir tartışma yoktu ki zaten bizim arabaya çarpan adamın bir hasarı yoktu bizdeki tek hasar da aynaydı. Zaten onu da bizim hoca olaydan 3-5 dakika kadar sonra takmıştı yerine. Bana bir kabahat bulmadılar zaten o ana kadar bir sorun çıkarmamıştım hatalı olan da ben değildim. Olay o şekilde tatlıya bağlanmıştı. Hayatımdaki ilk kazam olduğu için biraz titremiştim ama. O olaydan sonra daha da bir kazam olmadı.
Yanımda direksiyon hocam vardı aynadan sağı solu kontrol ederken aynı anda geri geri yavaş yavaş ilerliyodum. O esnada ufak beyaz bir kamyonet bizim arabanın sol aynalığına vurdu geçti. Aynalık yerinden fırlamıştı.
Bu arada bizim araba hyundai i20 idi. Her neyse ufak bir tartışma çıktı aramızda. ama ciddi bir tartışma yoktu ki zaten bizim arabaya çarpan adamın bir hasarı yoktu bizdeki tek hasar da aynaydı. Zaten onu da bizim hoca olaydan 3-5 dakika kadar sonra takmıştı yerine. Bana bir kabahat bulmadılar zaten o ana kadar bir sorun çıkarmamıştım hatalı olan da ben değildim. Olay o şekilde tatlıya bağlanmıştı. Hayatımdaki ilk kazam olduğu için biraz titremiştim ama. O olaydan sonra daha da bir kazam olmadı.