bugün
- en güçlü müslüman ülke11
- sözlük erkekleri toplatılsın kampanyası9
- akp'nin kızılelma sı vs chp'nin çeşme açılışı18
- en çok göze çarpan yazarlar12
- akp'nin yunan bağımsızlık gününü kutlaması21
- izmir denince akla gelen şeyler14
- eve hırsız girdiğinde yapılacaklar15
- 21 yaşında hiç kadın vajinası görmemiş erkek13
- muharrem ince'nin atatürkçü olması10
- çocukken çok isteyip de aldırılamayan oyuncaklar17
- kemalizmin tek tipleştirme anti demokratikliği9
- chp döneminde hiç köprü yapılmaması9
- köksal engür14
- hepimiz hrantız hepimiz ermeniyiz15
- bulgarca afişlere ses etmeyen türkçü10
- geceye gerçek bir atatürkçü bırak10
- gençlerin hep dinsiz olması22
- bir insan için 100 milyar galaksi yaratmak14
- şanlıurfa'yı yine selin vurması10
- tarlasına traktörle rte akp yazan köylü15
- abdülhamid erdoğan vs altılı masa ittihat terakki11
- balyoz yok diyenlerin tepesine balyoz indi8
- evlenme teklifi aldım sözlüğü bırakıyorum15
- antalya daki rus nüfusunun 250 bine çıkması15
- alman medyasının kürtçü kk'yı desteklemesi12
- zındık rumeli719
- chp liler ne ara bu kadar ahlaksızlaştı8
- arkadaşlar yeni sweetshirt üm nasıl8
görsel
Geçmişte çözüm sürecinde muhtemelen hdp ve barzani övüyordu. Şimdi de hüdapar övüyor. Neymiş hüdapar istemeyen pkk destekçisiymiş. Ulan profilime gir bi bak bakalım bunak bir tane pkk lehinde bir şey yazıyor mu ? Sen o mustafa varank'ın akrabası olmayı bir halt zannediyorsun belliki o yüzden bu kadar rahat şekilde insanları pkk'lı ilan edebiliyorsun.
Bakalım hüdapar tarafından da kandırıldık diyince hangi bahaneyi üreteceksiniz ? Şehit emniyet müdürü gaffar okkan'ın ahirette yüzüne nasıl bakacaksınız acaba ? Gerçi haramlar ve günahlar siz işlediğiniz müddetçe sorun değil sanırım gaffar okkan'ın kemiklerini sızlatmayı da sorun görmüyorsunuz.
Geçmişte çözüm sürecinde muhtemelen hdp ve barzani övüyordu. Şimdi de hüdapar övüyor. Neymiş hüdapar istemeyen pkk destekçisiymiş. Ulan profilime gir bi bak bakalım bunak bir tane pkk lehinde bir şey yazıyor mu ? Sen o mustafa varank'ın akrabası olmayı bir halt zannediyorsun belliki o yüzden bu kadar rahat şekilde insanları pkk'lı ilan edebiliyorsun.
Bakalım hüdapar tarafından da kandırıldık diyince hangi bahaneyi üreteceksiniz ? Şehit emniyet müdürü gaffar okkan'ın ahirette yüzüne nasıl bakacaksınız acaba ? Gerçi haramlar ve günahlar siz işlediğiniz müddetçe sorun değil sanırım gaffar okkan'ın kemiklerini sızlatmayı da sorun görmüyorsunuz.
aldığım duyumlara göre 3 gün oruç tutmamış yuzır.
61 x 3 = 183 gün kefareti var. vallahi kimse kusura bakmasın 183 gün oruç felan tutamam ben olsam.
ayrıca chp gelirse önümüzdeki yıl ramazanı yasaklayacakmış. hadi yine iyisin ihtiyar.
61 x 3 = 183 gün kefareti var. vallahi kimse kusura bakmasın 183 gün oruç felan tutamam ben olsam.
ayrıca chp gelirse önümüzdeki yıl ramazanı yasaklayacakmış. hadi yine iyisin ihtiyar.
mahşerin dörtlüsü kudurtganların tayfasıdır, aynen devam kafakoparanus.
Kim bu tatar ramazan. Ben fikrimi söylüyorum bu denyo niye üstüne alıyor.
Daha geçenlerde pkk elebaşılarından olan köpek hüdapar için bize zarar veriyorlar dememişmiydi. Pkk'ya zarar veren her insan her kurum benim için kıymetllidir. Ben hüda par denince yasin börü'yü hatırlıyorum. Oruçluyken insanlarla atışmak istemiyorum. Ramazan bitince gelin sizi usülüne uygun kaşırım. Cahillerle geçirecek zamanım yok. ikinci hatimi yetiştirmeye uğraşıyorum. Kuyruk acısı olanlar gitsin kuyruğunu kessin.
Daha geçenlerde pkk elebaşılarından olan köpek hüdapar için bize zarar veriyorlar dememişmiydi. Pkk'ya zarar veren her insan her kurum benim için kıymetllidir. Ben hüda par denince yasin börü'yü hatırlıyorum. Oruçluyken insanlarla atışmak istemiyorum. Ramazan bitince gelin sizi usülüne uygun kaşırım. Cahillerle geçirecek zamanım yok. ikinci hatimi yetiştirmeye uğraşıyorum. Kuyruk acısı olanlar gitsin kuyruğunu kessin.
Ha bu arada seni tanımam etmem ama 60 yaşında adama bunak dediğine göre aldığın aile terbiyesi ortada. Bu lafı sana iaee ediyorum. Artık babanamı dedenemi dersin o sana kalmış.
Sazanmıdır,kefalmidir nedir. Ortaya yazılan fikre niye çakılıyor anlamadım.
Sazanmıdır,kefalmidir nedir. Ortaya yazılan fikre niye çakılıyor anlamadım.
(#46269806) doğru demiş bak mesela bir tane adam bakara makara diyip kuran ile dalga geçti her cuma bir ayet sallıyorum dedi herifi yerel seçim zaferinden sonra elleri patlayana kadar alkışlayan kalabalıklar vardı yetmedi bir de büyükelçi yaptılar. Fransa'dan çin'e kadar araştırsan böyle bir şeye şahit olamazsın.
güncel Önemli Başlıklar